Isto ko da su neonacisti neko udruženje.
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Ja ne serem nikad sto se tice tih okupljanja. Mozda se ovi sto vjeruju u bratstvo i jedinstvo jos nesto ko cude. Meni je drago sto pokazu ono sto misle i osjecaju. Taman kad mislis da mozes mirno spavat oni te podsjete da drzis jedno oko otvoreno.Epidaurus je napisao/la: ↑10 maj 2020, 17:42Okej, pustimo onda i prijeratne sarajevske Srbe koji su pucali po gradu da hodaju Ferhadijom i slave Radovana i Ratka. Zapamti tu izjavu kad sljedeci put budes sr.ao sto se ravnogorski pokret okuplja u Visegradu il kad se aktivisti protiv priznanja genocida u Srebrenici okupe. Demokratija je kako ti kazes, imaju pravo da setaju i uzvikuju parole kakve im padnu na pamet.
Za to se krivicno odgovara, a za misljenje ne mozes oduzeti nekome zivot, to je fasizam.
Kako nema,meni rodzak vec 4 godinu tu.
Ne možeš za mišljenje. Za javno propagiranje ga možeš kazniti i zabraniti.VolimTz je napisao/la: ↑10 maj 2020, 17:45Ja ne serem nikad sto se tice tih okupljanja. Mozda se ovi sto vjeruju u bratstvo i jedinstvo jos nesto ko cude. Meni je drago sto pokazu ono sto misle i osjecaju. Taman kad mislis da mozes mirno spavat oni te podsjete da drzis jedno oko otvoreno.Epidaurus je napisao/la: ↑10 maj 2020, 17:42Okej, pustimo onda i prijeratne sarajevske Srbe koji su pucali po gradu da hodaju Ferhadijom i slave Radovana i Ratka. Zapamti tu izjavu kad sljedeci put budes sr.ao sto se ravnogorski pokret okuplja u Visegradu il kad se aktivisti protiv priznanja genocida u Srebrenici okupe. Demokratija je kako ti kazes, imaju pravo da setaju i uzvikuju parole kakve im padnu na pamet.
Za to se krivicno odgovara, a za misljenje ne mozes oduzeti nekome zivot, to je fasizam.
Dakle tebi je savrseno okej da se takvi skupovi odrzavaju? Il recimo da ti se u Tuzli skupi 3 milje krvozednih cetalja i dodju na Kapiju proestovat i uzvikivat da VRS nije ubila te ljude nego da ih je Armina BiH ubila svojim granatama da prodaju pricu svijetu? De malo razmisli kakvu si paralelu povukao izmedju pe.dera i nacija. Amerika i njeni zakoni granice sa zdravim razumom.VolimTz je napisao/la: ↑10 maj 2020, 17:45Ja ne serem nikad sto se tice tih okupljanja. Mozda se ovi sto vjeruju u bratstvo i jedinstvo jos nesto ko cude. Meni je drago sto pokazu ono sto misle i osjecaju. Taman kad mislis da mozes mirno spavat oni te podsjete da drzis jedno oko otvoreno.Epidaurus je napisao/la: ↑10 maj 2020, 17:42Okej, pustimo onda i prijeratne sarajevske Srbe koji su pucali po gradu da hodaju Ferhadijom i slave Radovana i Ratka. Zapamti tu izjavu kad sljedeci put budes sr.ao sto se ravnogorski pokret okuplja u Visegradu il kad se aktivisti protiv priznanja genocida u Srebrenici okupe. Demokratija je kako ti kazes, imaju pravo da setaju i uzvikuju parole kakve im padnu na pamet.
Nije valjda da nemaju ni kafić?legenda reala je napisao/la: ↑10 maj 2020, 17:31ma sto se mene tiče ne mora se nikad otvoriti, samo da sport počne
ide raja u Foču gore ima fakultet pa dosta studenata i toga, na Ustiprači nema ništa
Ima ona pumpa. A i Medjedja nije daleko.ASD je napisao/la: ↑10 maj 2020, 17:50Nije valjda da nemaju ni kafić?legenda reala je napisao/la: ↑10 maj 2020, 17:31ma sto se mene tiče ne mora se nikad otvoriti, samo da sport počne
ide raja u Foču gore ima fakultet pa dosta studenata i toga, na Ustiprači nema ništa![]()
Ne pijem kafu uopšte. Pio je jedino u domu kad sam bio kad nisi imao marke u džepu, ni interneta, ni tv-a ni nikakvog drugog pića.Heller je napisao/la: ↑10 maj 2020, 17:34Nikad mi neće taj ćejf sjedenja i cvrljanja espresa duže od minute.ASD je napisao/la: ↑10 maj 2020, 17:02Nije doživljaj isti.rio_Ferdy88 je napisao/la: ↑10 maj 2020, 16:56
Ko da ne znate kući kafu napraviti![]()
Još sad aparata na sve strane, možeš bolji espresso nego u kafićima napraviti![]()
Na prikladnom mjestu neka odrzavaju sta hoce. Zasto mi se obracas kao da sam ja organizator tog skupa ? Ljudi to osjecaju, tu mrznju, zabrana tog skupa nece umanjiti to. Pa mladic je bio JNA oficir i jel naucio sta o bratstvu i jedinstvu ? Ne mozete na silu zbliziti nikog. Ako im grad dozvoli mogu doci, samo je pitanje kako ce zavrsiti.Epidaurus je napisao/la: ↑10 maj 2020, 17:50Dakle tebi je savrseno okej da se takvi skupovi odrzavaju? Il recimo da ti se u Tuzli skupi 3 milje krvozednih cetalja i dodju na Kapiju proestovat i uzvikivat da VRS nije ubila te ljude nego da ih je Armina BiH ubila svojim granatama da prodaju pricu svijetu? De malo razmisli kakvu si paralelu povukao izmedju pe.dera i nacija. Amerika i njeni zakoni granice sa zdravim razumom.VolimTz je napisao/la: ↑10 maj 2020, 17:45Ja ne serem nikad sto se tice tih okupljanja. Mozda se ovi sto vjeruju u bratstvo i jedinstvo jos nesto ko cude. Meni je drago sto pokazu ono sto misle i osjecaju. Taman kad mislis da mozes mirno spavat oni te podsjete da drzis jedno oko otvoreno.Epidaurus je napisao/la: ↑10 maj 2020, 17:42Okej, pustimo onda i prijeratne sarajevske Srbe koji su pucali po gradu da hodaju Ferhadijom i slave Radovana i Ratka. Zapamti tu izjavu kad sljedeci put budes sr.ao sto se ravnogorski pokret okuplja u Visegradu il kad se aktivisti protiv priznanja genocida u Srebrenici okupe. Demokratija je kako ti kazes, imaju pravo da setaju i uzvikuju parole kakve im padnu na pamet.
Nisam radikal samo ne pusim tu pricu o nebeskoj jugoslaviji Branka Kockice i braci koja su se voljela do boga, sve dok im zle strane sile nisu unistile bajku pa su oni odlucili da siluju, kolju i zatvaraju komsije u logore. Yebi ga, ne vjerujem u to.
Komunizam je prejaka ideja samo sto su ga idioti zloupotrjebili.tuzlak1987 je napisao/la: ↑10 maj 2020, 17:58EU spasena od nacizma i fasizma, 70% zasluga komunistima. I onda nakon rata izjednace komuniste sa nacistima i fasistima kako bi presli na drugi korak, a to je da velicaju fasizam i nacizam.
Trenutno korisnika/ca: chelsea358, Google [Bot] i 6 gostiju.