Nisma pisao al sam citao,a isto tako citao sam i prepucavanja na relaciji Zenica i Mostar i ne vidim ja nista u tome ruzno kad se prepucavaju ok je nije dzamija ili crkva pa da budu ozbiljni.redbull93 je napisao/la: ↑10 maj 2020, 23:55A i nije vam bilo fino ovo. @odmut nisi duze zalazio ovdje, od kako su uslu u pl na ratnoj nozi smo sa njima ovdje na forumu, a vjerujem da ne znamo ni zastoOdmutNicaze1988 je napisao/la: ↑10 maj 2020, 23:50Izmirili smo se ja i @samoopusteno
Covjek je mislio da sam stao na stranu Mostaraca sto naravno nije istina samo samo sam realan jer su pretjerali a on je dozvolio da ga isprovociraju a njegovim vrijedjanjem oni su vrijedjali Zenicu i čelik sto nije ok al nebitno sve je ok nastavite sa debatom
Momak je malo izgubio zivce![]()
![]()
Naravno sve u zajebanciji, bar sa moje strane je tako. To su sad nasa bracala, farmaceutska armija.
Ja sam samo rekao da su pretjerali al sam htio da njega smirim i sklonem u stranu jer je moj,jer mu nisam nista lose rekao.
Samo da iskulira i da se zaustavi jer su otisli predaleko i ne kazem da je on spominjao posije stvari od onog ribe al brate nije mjesto tome ovdje realno na onakav brutalan način u tome je stvar.
Al bilo proslo poslije me iznervirao jer je mene vrijedjao a ja mu na fin nacin rekao bez vrijedjanja da malo popusti i iskulira.
Al ocito je laki malo nervozan