Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Re: Premijer liga BiH - općenito
Jesu li opet staru poplasenu magarcinu napale Dalmacija i Istra? 

Nigdje glasnijih 2,5 % antifašista ko u Bosni!
Evo me u Lukavici pijem kafu s rajom i čekamo da se premijer otvori, da bacimo koji krug binga. Nema nas jedno dvadesetak ovdje ali je kladionica 40 kvadrata pa tako da nema bojazni od zaraze. Jedan stručnjak mi malo objašnjava sve rizike da na koševo uđe 126 ljudi u 3 različite zone. Kad bi ste samo znali nebi se više zayebavali sa nastavkom fudbala.
STOP fudbalu u BIH, zdravlje je na prvom mjestu.

STOP fudbalu u BIH, zdravlje je na prvom mjestu.

Fudbal je više od igre a Velež je više od kluba - Zdravko Grebo
- Stone Island
- Kontakt:
Da se iz ovog posta zaključiti i zašto je došlo do sranja. Što ti je tata pokušao nametnuti tada, sada pokušavaš ti.Antipolitika3 je napisao/la: ↑10 maj 2020, 22:23Jeste jeste seljaci pricaju o Periki i npr Jaganjcu koji je sudjelovao u borbama i odbrani grada od cetnika 92 u lipnju gdje tadasnje armije BiH nije niti bilo na mapi pa poslije stigli na gotov cin i provocirali po gradu dok se 92e vecina sakrivala tvojih u podrumima i gledali tko ce pobjediti cetnici ili ustase da se priklone pobjedniku.
To mozes ovim sarajlijama i zenicanima suplje pricati o vasem junastvu i odbrani grada Mostara niti vas je tih godina bilo briga za Velez niti za Mostar i to je cinjenica tek kad su otjerani srbi poceli ste se busat kao oslobodilcaka vojska bla bla.
To su moj prijatelju cinjenice a poslije sranja sto su se dogadjala su iskljucivo pohlepe za prevlast i losa politika obe strane a ne suzivot i mir za istim stolom kazem NAZALOST.
Zašto administracija pušta ovog indijanca da piše ovakve gluposti ? Nema niko da sankcioniše ovo ? Zeničani udarili po lajkovima umjesto da prijave ovakve postove.
Pastrmka, krajnje vrijeme je da prestaneš.
Jel to častio ĆosićSaMoVelez je napisao/la: ↑11 maj 2020, 09:09Evo me u Lukavici pijem kafu s rajom i čekamo da se premijer otvori, da bacimo koji krug binga. Nema nas jedno dvadesetak ovdje ali je kladionica 40 kvadrata pa tako da nema bojazni od zaraze. Jedan stručnjak mi malo objašnjava sve rizike da na koševo uđe 126 ljudi u 3 različite zone. Kad bi ste samo znali nebi se više zayebavali sa nastavkom fudbala.
STOP fudbalu u BIH, zdravlje je na prvom mjestu.![]()
![]()

Ocigledno je zasto se ovaj antipolitika prijavio na ovaj forum.
Mitomanu jedan, postoje presude haskog suda.
Udruzeni zlocinacki poduhvat je presudjen, a tvoja prica je samo nastavak negiranja tog poduhvata.
Sto se tice nastavka premijer lige.
Ukoliko se ista ne nastavi ( nema razloga da se ne nastavi), neka uprava Veleza slijedeci put u nekim ovakvim fer pley dogovorima okaci dogovore o klin, i gleda svoje interese.
Mitomanu jedan, postoje presude haskog suda.
Udruzeni zlocinacki poduhvat je presudjen, a tvoja prica je samo nastavak negiranja tog poduhvata.
Sto se tice nastavka premijer lige.
Ukoliko se ista ne nastavi ( nema razloga da se ne nastavi), neka uprava Veleza slijedeci put u nekim ovakvim fer pley dogovorima okaci dogovore o klin, i gleda svoje interese.
Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...
Tiopla nam dva obična tiketa i evo sad čekam kod frizera. Ide danas zahvalnica za načelnika. Ko nema pc taj ne zna šta je borba za čovjeka. Zdravlje i puni stomaci zagarontavani. A taj šejtanski fudbal, eto ga vama i nazadnoj Evropi.FoSte95 je napisao/la: ↑11 maj 2020, 09:57Jel to častio ĆosićSaMoVelez je napisao/la: ↑11 maj 2020, 09:09Evo me u Lukavici pijem kafu s rajom i čekamo da se premijer otvori, da bacimo koji krug binga. Nema nas jedno dvadesetak ovdje ali je kladionica 40 kvadrata pa tako da nema bojazni od zaraze. Jedan stručnjak mi malo objašnjava sve rizike da na koševo uđe 126 ljudi u 3 različite zone. Kad bi ste samo znali nebi se više zayebavali sa nastavkom fudbala.
STOP fudbalu u BIH, zdravlje je na prvom mjestu.![]()
![]()
![]()
![]()
Fudbal je više od igre a Velež je više od kluba - Zdravko Grebo
Da li će FK Sarajevo i FK Borac uspjeti da ubiju fudbal u BiH zbog svojih interesa?
Ili, možda ćemo njih i njihove kriminalce iz saveza gledati u novim ulogama, recimo neka izjavica tipa: "mi smo uvijek bili za nastavak prvenstva".
Molim vas ako ima neko upućen, javite koliko novca ste dobili od stranaka, "preko projekata". Isključivo mislim na ova dva bratska kluba.
Ili, možda ćemo njih i njihove kriminalce iz saveza gledati u novim ulogama, recimo neka izjavica tipa: "mi smo uvijek bili za nastavak prvenstva".
Molim vas ako ima neko upućen, javite koliko novca ste dobili od stranaka, "preko projekata". Isključivo mislim na ova dva bratska kluba.
Zadnja izmjena: Plavac87, dana/u 11 maj 2020, 10:44, ukupno mijenjano 1 put.
Naprijed Željo, četo plava
Nek se čuje tvoja slava
Nek se čuju sve sirene
Kad mašina tvoja krene
Nek se čuje tvoja slava
Nek se čuju sve sirene
Kad mašina tvoja krene
-
- Kontakt:
Poredi kompletnu historiju, a ne samo ono sto tebi poredi. Nekoga nazivati i pokusati omalovazavati a vi gori duplo dovoljno govori o licemjerstvu i pokusavanju prekrajanja historije. Obrisi se oko usta, pocnes baliti cim spomenes Velez. Prijatno i tebi.OdmutNicaze1988 je napisao/la: ↑11 maj 2020, 00:27To je ipak nas rang pa kako vidim nemas ti nista s njim sto mi je jako drago.nekoIzMostara je napisao/la: ↑11 maj 2020, 00:22Ne zivimo, ali uzima se citava historija, a ne samo kako vama pase. Ne potezi price gdje nemas argumente da guras pricu do kraja. Vi ste bili rang Kikinde, a sad cete aBd da budete rang Novog Travnika i slicnih.OdmutNicaze1988 je napisao/la: ↑10 maj 2020, 23:56
Da dobro si ja sam zaboravio da vi jos zivite u SFRJ i da vi postojite 100 godina.
Moja greska![]()
Meni pase moje a za tvoje ne znam niti me interesuje iskreno.
A tvoj post dovoljno govori gdje tvoja prica gura![]()
Prijatno ...
All-Time First Yugoslav League table
6 Sarajevo 1228 447 311 470 1674 1773
7 Velez Mostar 1174 435 309 430 1668 1615
8 Željezničar 1063 403 274 386 1456 1424
6 Sarajevo 1228 447 311 470 1674 1773
7 Velez Mostar 1174 435 309 430 1668 1615
8 Željezničar 1063 403 274 386 1456 1424
-
- Kontakt:
I Čelik je izrazito dobar s Borcem i Vicom, ali i sa Sarajevom, jer odista im ne bi dali stadion da igraju evropu da nije tako.Plavac87 je napisao/la: ↑11 maj 2020, 10:44Da li će FK Sarajevo i FK Borac uspjeti da ubiju fudbal u BiH zbog svojih interesa?
Da sumiram, uprkos svemu, Čelik je za nastavak, ali da niko ne ispadne iz lige. Ugodan dan.
U četnitetu otvorilo teretane, stomatološke ordinacije da se Fligeove kapljice rasipaju duž radijusa od 3 km, gradski saobraćaj uskoro a ne može fudbal 
Čega se lik dosjetio

Čega se lik dosjetio

MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Convicts1988 je napisao/la: ↑11 maj 2020, 10:46I Čelik je izrazito dobar s Borcem i Vicom, ali i sa Sarajevom, jer odista im ne bi dali stadion da igraju evropu da nije tako.Plavac87 je napisao/la: ↑11 maj 2020, 10:44Da li će FK Sarajevo i FK Borac uspjeti da ubiju fudbal u BiH zbog svojih interesa?
Da sumiram, uprkos svemu, Čelik je za nastavak, ali da niko ne ispadne iz lige. Ugodan dan.
Gospodine @Convicts, savjetujem vam jedno lagano štivo edukativnog karaktera. "Čiča Tomina Kobila".
Pronađite se. Ugodno čitanje.
Naprijed Željo, četo plava
Nek se čuje tvoja slava
Nek se čuju sve sirene
Kad mašina tvoja krene
Nek se čuje tvoja slava
Nek se čuju sve sirene
Kad mašina tvoja krene
Podrska sa sportske prijatelje sa Koseva i Banja Luke, ni milimetra popustiti !
A vidim i Velez nam se pridruzio, kazu PREKIDAJ! To je lezVe !
A vidim i Velez nam se pridruzio, kazu PREKIDAJ! To je lezVe !
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
-
- Kontakt:
Ja nekog omalovazavao,ja da balim na klub koji iza sebe ima samo istorijal od 100 godina.nekoIzMostara je napisao/la: ↑11 maj 2020, 10:44Poredi kompletnu historiju, a ne samo ono sto tebi poredi. Nekoga nazivati i pokusati omalovazavati a vi gori duplo dovoljno govori o licemjerstvu i pokusavanju prekrajanja historije. Obrisi se oko usta, pocnes baliti cim spomenes Velez. Prijatno i tebi.OdmutNicaze1988 je napisao/la: ↑11 maj 2020, 00:27To je ipak nas rang pa kako vidim nemas ti nista s njim sto mi je jako drago.nekoIzMostara je napisao/la: ↑11 maj 2020, 00:22
Ne zivimo, ali uzima se citava historija, a ne samo kako vama pase. Ne potezi price gdje nemas argumente da guras pricu do kraja. Vi ste bili rang Kikinde, a sad cete aBd da budete rang Novog Travnika i slicnih.
Meni pase moje a za tvoje ne znam niti me interesuje iskreno.
A tvoj post dovoljno govori gdje tvoja prica gura![]()
Prijatno ...
Druze pogresno si nastrojen ocito,al dobro to je tvoj problem kao sto rece nije moj

Uzivaj u istorijatu stogodisnjaku.
Zenički Čelik 1945
Robijaši Zenica 1988
Robijaši Zenica 1988
-
- Kontakt:
Još malo veliki gospodin Zeljković će preuzeti kormilo u NSBiH, što mi iz Zenice izrazito pozdravljamo i veselimo se tome, a i drugovi s Koševa.Plavac87 je napisao/la: ↑11 maj 2020, 10:55Convicts1988 je napisao/la: ↑11 maj 2020, 10:46I Čelik je izrazito dobar s Borcem i Vicom, ali i sa Sarajevom, jer odista im ne bi dali stadion da igraju evropu da nije tako.Plavac87 je napisao/la: ↑11 maj 2020, 10:44Da li će FK Sarajevo i FK Borac uspjeti da ubiju fudbal u BiH zbog svojih interesa?
Gospodine @Convicts, savjetujem vam jedno lagano štivo edukativnog karaktera. "Čiča Tomina Kobila".
Pronađite se. Ugodno čitanje.
Ja znam da je tebi muka i da negoduješ, ali morati ćeš se navikavati na klub koji će u narednom periodu doživiti veliki sunovrat, te neće biti ni na pozicijama koje vode u evropu. Predviđam Željezničaru obitavanje u drugoj polovici tablice u narednim sezonama, 6-8 mjesto.
-
- Kontakt:
Sarajevo
Zrinski
Borac
Sloboda
Mladost
Celik
Zvijezda
Za bolje sutra BH nogometa !
Zrinski
Borac
Sloboda
Mladost
Celik
Zvijezda
Biće vam veselo to sutra pravo. Ionako već sad je to jasno.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
A sportski prijatelji Velez Mostar?HeraklitMracni je napisao/la: ↑11 maj 2020, 11:08Sarajevo
Zrinski
Borac
Sloboda
Mladost
Celik
Zvijezda

Tražio sam kada sam vidio da sam nemoćan da se odmah prekine, jer trebamo znati i kada će krenuti nova sezona, kako planirati treninge i sve ostalo. Čovjek sam iz sporta, znam kako to ide.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
Evo pa procitaj jos par puta nadam se da ces svatiti jer od prvog citanja ocigledno da nisi.avenija je napisao/la: ↑11 maj 2020, 11:20A sportski prijatelji Velez Mostar?HeraklitMracni je napisao/la: ↑11 maj 2020, 11:08Sarajevo
Zrinski
Borac
Sloboda
Mladost
Celik
Zvijezda
Za bolje sutra BH nogometa !![]()
Tražio sam kada sam vidio da sam nemoćan da se odmah prekine, jer trebamo znati i kada će krenuti nova sezona, kako planirati treninge i sve ostalo. Čovjek sam iz sporta, znam kako to ide.
https://sportsport.ba/fudbal/sose-nemoc ... zan/360770
Kakav glupan
. A i treba ih prcat gdje god stignes kad ovakvo nesto pisu 

- BosniaBoston
- Kontakt:
Jbo majku ovi pitari za bolje sutra fudbala hoce da se isti ne igra 

#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim