Pismo za onu djecu što su dobila bojanke i neke poklone.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Zvanično dozvoljeno treniranje u FBiH, trebaju naši igrati što više utakmica između sebe ako ništa.
- SedrenikHz
- Kontakt:
Nije tema, ali cisto kao neki parametar koliko je bilo realno, kad se dovodio u kontekst sa nama i koliko su nerealni oni kojima nisu valjala imena Custovica, Kodre, Nalica, Martinovica...
Marko Nikolic postao trener Lokomotive iz Moskve.
Marko Nikolic postao trener Lokomotive iz Moskve.
Bas ce **** biti, na sta li ce ovo liciti nisu dobri u glavu jebote umjesto za narednu da se pripremaju ovo nece ni na sta liciti. Raduje ne širok nas roster kvalitetnih igraca i kvalitet tima i pojedinca ce veliku ulogu imat ovdje i imamo jeleskovica. Bas ce haoticno biti.
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
Za nas ce ovo biti perfektno.Rule_hz je napisao/la: ↑14 maj 2020, 17:29Bas ce **** biti, na sta li ce ovo liciti nisu dobri u glavu jebote umjesto za narednu da se pripremaju ovo nece ni na sta liciti. Raduje ne širok nas roster kvalitetnih igraca i kvalitet tima i pojedinca ce veliku ulogu imat ovdje i imamo jeleskovica. Bas ce haoticno biti.
Sirok roster, pojacanja. Drugi nece to moci.
Ove penzionerske ekipe ce igrati do kraja augusta i onda poceti da oh hitna vozi. Win win situacija vjeruj mi
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
-
- Kontakt:
Milion i 200.000 eura po sezoni, će mu biti plata u Moskvi.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
I u Mađarskoj je bio jako dobro plaćen.Historicar je napisao/la: ↑14 maj 2020, 17:50Milion i 200.000 eura po sezoni, će mu biti plata u Moskvi.
Ma ovo je samo supljiranje, nijedan Klub finansijski ne moze izgurat s ovim troskovima , a u Bl da tenkovi udju Borac je ne bi nastavio, sanse da se nastavi liga po meni ne postojePantelija je napisao/la: ↑14 maj 2020, 17:50Za nas ce ovo biti perfektno.Rule_hz je napisao/la: ↑14 maj 2020, 17:29Bas ce **** biti, na sta li ce ovo liciti nisu dobri u glavu jebote umjesto za narednu da se pripremaju ovo nece ni na sta liciti. Raduje ne širok nas roster kvalitetnih igraca i kvalitet tima i pojedinca ce veliku ulogu imat ovdje i imamo jeleskovica. Bas ce haoticno biti.
Sirok roster, pojacanja. Drugi nece to moci.
Ove penzionerske ekipe ce igrati do kraja augusta i onda poceti da oh hitna vozi. Win win situacija vjeruj mi
LJUBAV ZA TEBE MJERE NEMA !
Sve ce to biti isto, kada krenu visoke temp. svi ce krepavati na terenu.
Na Kosevu od brojaca samo mali Ibro sto otkucava karte na ulazu C2
Skupljate li pare za duks ili da mi yebete kevu

Sramota velika što se naši zalažu za prekid, pa nas neke persone a la Sampras prozivaju. Stiče se dojam da se bojimo nastavka, iako nemamo razloga.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Iznenadjen sam (neugodno) sto su se nasi izjasnili da su za prekid prvenstva.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Pa nema rijesenja za ovo ba, i sad fol uskotracnica se javila da ponudi rijesenje. Pa sta ima svinjski od toga nista pametni ljudi nece da se izlazu trosku.
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
-
- Kontakt:
Da je valjo doso bi u Sarajevo
Ma brate ja nigdje zvanicno nisam vidio da pise da smo mi za prekid, to sto jedan krmak prica nebuloze je drugi par cipela, nasi ocigledno traze da sve bude po pravilima i na svim stadionima identicni uslovi a ne da neko izleti bruku para za organizaciju tekme a nekom da se gleda kroz prste ko i inace dvostruku arsini
A to oko straha evo ja sto imam raje 100% svi mole Boga da se nastavi al svih 11 kola, i mislim da vecina nase raje bi se tome obradovalo , ovo sto prcamo kone oko prekida je drua stvar

LJUBAV ZA TEBE MJERE NEMA !
- HordasOdMalena
- Kontakt:
Nešto ja ne vjerujem u ovo. Pa ne bi naši davali onakve izjave, kad-tad bi se otkrilo. Baš mi ovo nema logike. I većina portala bi odmah napisala da su Sarajevo i Zrinjski protiv.
"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."
Trenutno korisnika/ca: Ado_77, Hajdeee, jurisicduska, mosarajvosa83, Proximic, Rule_hz, senad82, Serha i 89 gostiju.