FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

GospodinIzSarajeva
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la GospodinIzSarajeva » 14 maj 2020, 22:06

Petrovicu **** li ti sve!Do sad si kod mene imao prolaz jer sam te i licno znao,a nakon ovoga,FUJ
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka

FoSte95
Kontakt:

Post Postao/la FoSte95 » 14 maj 2020, 22:10

Slavko kao i uvijek bez lake na jeziku, veliki respekt od mene. Uprava stvarno FUJ zbog ovoga :thumbdown:

nadam se da će neko ovo demantovati, ali kak ogod ovo samo može mrslju na zasluženu titulu staviti

GospodinIzSarajeva
Kontakt:

Post Postao/la GospodinIzSarajeva » 14 maj 2020, 22:11

FoSte95 je napisao/la:
14 maj 2020, 22:10
Slavko kao i uvijek bez lake na jeziku, veliki respekt od mene. Uprava stvarno FUJ zbog ovoga :thumbdown:

nadam se da će neko ovo demantovati, ali kak ogod ovo samo može mrslju na zasluženu titulu staviti
Cisto sumnjam u ove izjave,ovo je vjerovatno netacno.Cuo si sta je rekao Hadzic..

Benjolos
Kontakt:

Post Postao/la Benjolos » 14 maj 2020, 22:28

Svi smo mi pozelili naše Sarajevo al po meni, ne treba nastaviti, totalno ce biti negledljive utakmice bez navijača pa zbog mjera predostrožnosti i sl.
A da ne govorim sto cemo ligu zavrsiti gdje ce svaka tekma biti 30+ stepeni i u tom evropu igrati i omdah narednu sezonu poceti, pa nisu to strojevi nego ljudska bića..
Bordo bijeli za život cijeli!!

GospodinIzSarajeva
Kontakt:

Post Postao/la GospodinIzSarajeva » 14 maj 2020, 22:31

Predstavnici Sarajeva su bili za varijantu da se takmičenje nastavi ali da krajnji rok nastavka bude 6. juni, jer ako dotad prvenstvo ne počne, bit će nemoguće kasnije ga organizovati. Željezničar je bio zainteresovan za nastavak prvenstva, ali u drugačijem sistemu takmičenja. Iz Željezničara smatraju da se prvenstvo može završiti do 3. augusta i u skladu s tim će ponuditi nešto drugačiji raspored, koji će sutra dostaviti savezu kao prijedlog.
Eto vidite raja,samo opusteno :D Vidite da smo za nastavak pod uslovima sto je u potpunosti u redu

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 14 maj 2020, 22:55

Ovdje sam glasao da nisam za nastavak tako da podržavam stav uprave da se prekine prvenstvo. Prvi razlog odigrano 22 kola 2x svako s svakim igrao, bit ce bez publike sto znaci gubi svaku draz, igraci su na pauzi 2 mjeseca, zavrsit će u augustu i odma moras poceti narednu sezonu, kad dovesti neko pojacanje, kad pripreme odraditi za iduću sezonu, finansiski nije prihvatljivo ni za koga. Sta ako se zarazi neki igrac?? Svi igraci tog tima idu u karantin. Itd itd. Uopšte nije sramota sto trazimo kraj, dobijemo normalno vrijeme da se spremimo za europu i narednu sezonu.

kraljlavova
Kontakt:

Post Postao/la kraljlavova » 14 maj 2020, 22:55

Sarajevo nije za prekid mamu im laz velika

Rule_hz
Kontakt:

Post Postao/la Rule_hz » 14 maj 2020, 23:08

Ma buraz nasi im gospodski objasnili razloge ovi kerovi plavi nisu ni prenijeli, rizik od povreda igraca u ovih 11 utakmica u julu igramo predkola, sta da se ko povrijedi nedaj boze pa eto belaja vidjeko se protiv borisova sta je bilo bez 7 standardnih i pola sezone, gdje su odlasci dolasci planiranje igracke krzajke pripreme moraju bit bas top zbog 2.5 mjeseca neigranja sve je to procedura i zahtjeva puno vremena, zato nasi nece planove da kvare, sta ne briga za ostale kmetove koji ne igraju niti imaju cilj neki. I ovdje se samo potencira isto mi mi mi pusite ba **** dajte nam titulu i cao.
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.

Kamuflazn
Kontakt:

Post Postao/la Kamuflazn » 14 maj 2020, 23:27

Po ekipi treba oko 130.000 KM samo za testove. Gdje je organizacija utakmice, putovanja, hoteli, karantin. Preskupo za nase uslove. Pa svi u ligi sem nas ne daju plate ili daju neki minimalac.
HUSREF MUSEMIC!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić

LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!

feniksptica
Kontakt:

Post Postao/la feniksptica » 14 maj 2020, 23:45

I vi vjerujete debeljku bolan bolan, pa moze se vidjet po tuzbama kakav je to covjek..24 provodi u kancelariji kluba..provodi k moj. I oni mitomani prije 2 mjeseca mu psovali nista nisu ostavili sad se zalijepili za ovo i miluju ga po jajima za ovo sto je izmislio.
PA DA SMO SE IZJASNILI DA NECEMO NOVINE BI NAS RAZAPELE ODMAH
Plavo oko plakalo je.

BOT (ponude u inbox)

ajdohordas
Kontakt:

Post Postao/la ajdohordas » 15 maj 2020, 01:40

Debelo krme opet prica gluposti po medijima.
Dobro rece onaj lik neki dan, svi su kao nesto za nastavak, a vecina klubova jedva prezivljava u normalnim uslovima. Al ovo ti je fazon, prosipas nesto po medijima i drustveni mrezama kao za nastavak smo, a u sebi mole Boga da se ne nastavlja. Pa bi kasnije bila prica nepostena titula ovo ono. Ma mrs, da Bog da se nikad ne nastavilo i da Bog da i Borac u Evropu otisao pa nek mu.da sebi grizu.
Kad su im se titule stimale tad nije bilo lobija, joj kad **** pocne o postenju.... iznervira se evo bezveze.

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 15 maj 2020, 02:22

Pa ne znam zasto bi Slavko izmisljao??
Zrinjski je vec najavljivao da je najbolje da se prekine, nasi mudro šute al između redova u ovi par izjava vidi se da i mi naginjemo da se prekine. Realno je prekid novi stari prvak s koševa!!!
Lagano uci u pripreme za iduću sezonu. Ajdo ne nervirat se kako god bude mi u najboljoj poziciji

Dadox
Kontakt:

Post Postao/la Dadox » 15 maj 2020, 02:53

Rule_hz je napisao/la:
14 maj 2020, 21:55
Pa nema rijesenja za ovo ba, i sad fol uskotracnica se javila da ponudi rijesenje. Pa sta ima svinjski od toga nista pametni ljudi nece da se izlazu trosku.
Svinjski kaska 7 bodova u odnosu na nas, pjevali bi oni drugaciju pjesmu da su u egalu, **** su i to

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 15 maj 2020, 03:18

bordobijeli je napisao/la:
15 maj 2020, 02:22
Zrinjski je vec najavljivao da je najbolje da se prekine, nasi mudro šute al između redova u ovi par izjava vidi se da i mi naginjemo da se prekine. Realno je prekid novi stari prvak s koševa!!!
Lagano uci u pripreme za iduću sezonu. Ajdo ne nervirat se kako god bude mi u najboljoj poziciji
A sto ti volis da je kontra uprave pa kako god. Na tvoju zalost SLAVKO laze. Nasi su za nastavak, ali nisu za nastavak kakav hoce kone . Kone hoce da prva 4 igraju medjuaobno. Za razliku od 11 kola, ovdje nemas nikakvu prednost za raLiku od tekme vise kuci od ostalih u 11 kola.
I svaka im cast sto na to ne pristaju makar nikad fudbal ne zaigrali
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 15 maj 2020, 03:29

Pantelija je napisao/la:
15 maj 2020, 03:18
bordobijeli je napisao/la:
15 maj 2020, 02:22
A sto ti volis da je kontra uprave pa kako god. Na tvoju zalost SLAVKO laze. Nasi su za nastavak, ali nisu za nastavak kakav hoce kone . Kone hoce da prva 4 igraju medjuaobno. Za razliku od 11 kola, ovdje nemas nikakvu prednost za raLiku od tekme vise kuci od ostalih u 11 kola.
I svaka im cast sto na to ne pristaju makar nikad fudbal ne zaigrali
Cuj na moju zalost haha. Ne vidim sto bi Slavko lagao, a mislim da nasi naginju da se prekine. Ahmetovic izjavi nije bas da se igra na 40% smo mogućnosti, hadzija isto izmedju redova rekao da nije bas dobro da se igra do kraja jula, Jeleskovic isto spominjao minimalno 21 dan za pripreme itd itd. Koliko sam upratio zeljeznicar tek sutra salje taj prijedlog.

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 15 maj 2020, 03:36

Nema rasta sa tobom u raspravu. Kod tebe sve izmedju redova

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 15 maj 2020, 03:47

Pantelija je napisao/la:
15 maj 2020, 03:36
Nema rasta sa tobom u raspravu. Kod tebe sve izmedju redova
Ja se ne raspravljam, sasvim normalno na forumu komuniciram. Tvoj problem sto se ti s mnom raspravljas jer mislis da ja napadam upravu zbog husrefa. Sve pobjede s Vinkom na klupi drage su mi ko i da je Husref na klupi.

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 15 maj 2020, 04:14

Pa odakle ti iz emirovog intervjua da nije za nastavak? Gdje jasno kaZe da je ZA nastavak ako Za to postoje uslovi.
Ahmo isto tako kaze da bi volio da se igra ALi da se pazi i na zdravlje osoblja i igraca.
Jesleekovic je samo trazio doboljno vremena da odradi pripreme a doboljno je strucan da zna koliko treba vise nego begic i amar osim.

Na kraju, debeli je , pobavljam iznio pola istine. Mi smo za nastavak ali samo u ovom formatu a svoj format je zeljo iznio prije 7 dana da se igraaju 3 grupe po 4 ekipe. Prva 4 medjusobno. Ako bi ti pristao na ovo onda ne znam o cemu pricamo.

zagor1987
Kontakt:

Post Postao/la zagor1987 » 15 maj 2020, 04:17

Sta hoce levati nekakve grupe haha ako je to u pitanju odbit odma i vozdra,i treba debelom hebat mamu malo

Rule_hz
Kontakt:

Post Postao/la Rule_hz » 15 maj 2020, 05:30

Mogu oni kurcu mom predlagat samo :bih:
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: amkeivke, keli, Konzerva, Kyle88, mosarajvosa83, NeSamSafetee, Proximic i 25 gostiju.