Pantelija plata 750 km
Rata za golfa 260 km
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,Monolog
TO ti je ona prica Novalic i Bakir ukradu 10 miliona i posle traze od drzave da ttuze odgovorne.
De pantelija od tebe ne ocekujem te gluposti Amaw i slicno,ostavi to ovim pacenicima
Konacno jedan dobar komentar od realne komsinice.Merhaba je napisao/la: ↑15 maj 2020, 02:33Ako postoje opcije i pritom realne treba se nastaviti ali ne sumnjam da cemo cekati sta ce vecina uraditi. Neke su lige vec zavrsene ali ne sumnjam da ce dosta liga biti zavrseno. Kome to ne fali ne samo fudbal nego i sport generalno? Bez navijaca na stadionu nazalost ali uz TV prenose sto je po meni sasvim realna opcija i izvediva. Koliko samo kolektiva nije ni prestajalo sa radom i koliko ih se vratilo na posao zasto ne bi i sportski. Ako krecu teretane sa radom i tereni za termine ne znam samo koja je onda razlikaSve titule neka se zasluze na terenu uz ovaj ili onaj nacin ali na terenu
![]()
Evo gaLaznjak je napisao/la: ↑15 maj 2020, 05:59Niko para nema, Osim Amara
Samo Sarajevo, Zrinjski, Borac, Tuzla, Velez i Široki imaju lovu, ostali su u banani teskoj. Ovo treba prekinut, ganjat sponzore za iducu sezonu. Lagao pripreme poceti, Zeljkan zapeo da igra, a igraci januarske plate dobili. Uške neki dan prica, nemaju dinara. Ideja je kao pred svaku tekmu da se stampaju karte i da navijaci kupuju kako bi pomogli klubu, spominju se i 10ogodisnje karte povoljno. Opet ne vidi se neki izlaz iz krize, jer treba vise para. Nije niko za igranje osim: Zelje, Radnika, Tuzle i Veleza. Predstavljen je neki plan nastavka za koje nisu Sarajevo, Zrinjski i Borac jer su tu neka djeljenja u grupe. Elem predlozili su nastavak kako je i planirano od pocetka, uz mogucnost 5 izmjena u toku meca. Sto su iz ostalih klubova negodovali, jer finansiski nisu u mogucnosti iznijeti punu sezonu. Celik nije za nastavak kao ni Zvijezda, predlazu prekid uz ostajanje u ligi. Mladost takodje ne zeli grupe. Sloboda se nije ni oglasila. Radniku i Velezu se igra, kako god.
On se oženio ja mislim
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.