Kakva smo mi gospoda
Normalno da smo za nastavak ljudi ba, znamo da smo daleko najjaci, vecimu utakmica smo odigrali bez 5 6 igraca i opet smo prvi, taman smo uhvatili formu, imamo para krava ih ne moze pojesti, dok s druge strane 5 i po mjeseci nema para. Amar standardno njegovo, moli da se suzdrzaju, da se ne iznosi u javnost, jer ocekuje nekog investitota koji je budala koji ce otplatit dugove, platit 5 i po mjeseci plata ( koje nisu male).
Ne smijem se, jer nije za smijeha u kakvoj su situaciji, ali kakve prijedloge davaju, da se ide u evropu, a nema prvaka, pa fkt kakvi su to mitomani nevjerovatno.
Ja se nadam nastavku prvenstva, jer sam siguran da bi prekucali sve, pogotovo jer je to Vinko ušpanovo.
I ne veselite se puno neovisno o malenim, ali Vico ako je ovoliko utjecajan vec sad, razmislite sta ce raditi kada uskoro postane predsjednik saveza. Yebo malene oni su kar.ina, valja se gombat sa Borcem sljedecih godina.
Ne znam šta Petrović sere kada i Zrinjski u saopstenju navodi da nije bio prisutan videorazgovoru, kakvi li su ovo pokušaji, ko će mu ga znati..
Drago mi je i što su naši u saopštenju indirektno prozvali Petrovića.
SAMO TREBA REĆI: VELIKO SARAJEVO