Moje prošlo, hvata me kriza srednjih godina i pravi životni problemi.

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Ekvivalent je 12.nukleusmember je napisao/la: ↑15 maj 2020, 14:357 uz činjenicu da imamo 2 titule iz bivše juge,a jedna titula iz bivše nam države je ekvivalentna 15 fildzanskih
realno
VVVBK
Nijedna od ekipa ne bi bila oštećena jer bi ekipe bile svrstane u grupe prema trenutnom polozaju na tabeli, a svaka ekipa bi imala priliku da odigra po dvije utakmice protiv ekipe sa kojom se bori za bolji položaj na tabeli.
Kontekst, kumašine, kontekst.
Ma joj brate to je za njih normalno, samo se svaki put sve više čudim dokle ide ta ljudska glupost. Prvo s onim kašnjenjem isplate Petroviću, pa smislili teorije zavjere, svi protiv njih, a ne znaju jednu ebenu uplatnicu ispuniti. Pa evo sad ovo..collector je napisao/la: ↑15 maj 2020, 17:02Pa moras pisati kad se direktno tice i nas, mislim ovo nisu zezancije i sl, nego neko se pravi moron i pokusava podvaliti neke prijedloge koji veze sa mozgom nemaju...
Zasto bi mi nakon regularnog dijela ostajali bez nase domace tekme viska i prednosti koju smo stekli, dobro mazlumi jos nisu i napisali da se odigra sve na onom golubarniku...
Ma znam ja to sve, ne zove ih raja djaba mitomani, nego i ja forsiram da se sve ovako pise i govori da se ljudi upoznaju, svako cita ovaj forum, pa i dosta laika za nasu ligu sipu tu njihovu foru... Treba stati u kraj ovoj hobotnici i satro radnickoj klasi i njihovim prijedlozima...AlfredNobel je napisao/la: ↑15 maj 2020, 17:07Ma joj brate to je za njih normalno, samo se svaki put sve više čudim dokle ide ta ljudska glupost. Prvo s onim kašnjenjem isplate Petroviću, pa smislili teorije zavjere, svi protiv njih, a ne znaju jednu ebenu uplatnicu ispuniti. Pa evo sad ovo..collector je napisao/la: ↑15 maj 2020, 17:02Pa moras pisati kad se direktno tice i nas, mislim ovo nisu zezancije i sl, nego neko se pravi moron i pokusava podvaliti neke prijedloge koji veze sa mozgom nemaju...
Zasto bi mi nakon regularnog dijela ostajali bez nase domace tekme viska i prednosti koju smo stekli, dobro mazlumi jos nisu i napisali da se odigra sve na onom golubarniku...
Eto i u Srbiji primjera.. Još četiri kola će biti odigrana, samo kako bi se stiglo do ove faze u kojoj smo mi, tj. da bude kompletirana polovina prvenstva i onda se pehar dodjeljuje. Ali, glupom je džaba objašnjavati jer je glup da shvati, odnosno u ovom slučaju, neće da shvati.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.