Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
Provjeravaju da li ima postavljenih eksplozivnih naprava oko katedrale

Ahahahahahahaha staseu bombsquad 

Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- Marsal
- Kontakt:
U četvrtak me poslaše, u petak poništiše.Marsal je napisao/la: ↑14 maj 2020, 17:40Poslaše me prisilno na godišnji za ovu godinu od ponedjeljka, a tek od 11. marta do 1. aprila iskoristio za prošlu. Sad mi nema odmora do iduće godine. Fuj ja klošarske firme, raspala se dabogda. Namjerno prave i izazivaju neku umjetnu krizu da pokupe pare od EU i Vlade FBiH, a izvoz ide bolje nego ikad jer niko više skoro ne naručuje od Kineza.
Još hoće smanjit plate za 10% ko ima preko 1000 maraka. Sve je krenulo nizbrdo otkad je Novalić došao posjetit indijsko đubre.
U ponedjeljak ipak na posao

Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Marsale ja bih rekao da tebe tu neko je.be ko sansku kozu
- tuzlak1987
- Kontakt:
Dobro je ovo fin broj ljudi se okupio 

Mogao bi in biti i zadnji skup ako se izrodi kakav klaster iz toga

“You are never really playing an opponent. You are playing yourself, your own highest standards, and when you reach your limits, that is real joy.” Arthur Ashe
https://i.postimg.cc/ZKTJMnmW/Screenshot-4.png
Vehabije najviše mrze muslimane koji ne glume arapske prašinare ko oni.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
- Marsal
- Kontakt:
Malo upratih ove sufije i derviše, pa u jednu ruku mi je njihova vjera i fascinantna, način na koji se povežu sa Bogom kroz učenje i "ples", skoro pa nevjerovatno. Sve pršti od neke pozitivne energije i spiritualnosti.
Upravu si, čim onim kozojebima smeta znaš koliko je sati. Jebli im Pezić i Gološ mater zatucanu.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Zato sto je to otpadnistvo. U onim tekijama ima i pedofilije. I ponajvise jer ono sto se oni ono vrte ukrug predstavljaju ko vjerski ritual ,a ono niđe veze s vjerom.
Oni su na tom pravcu/vjerovanju da je sve sto postoji dio Boga, samo jos to kriju za vece mase ,to je kao istina iza istine i moras postat visoko rangiran među njima da to shvatis. Oni slijede pravac tog dzelaludina rummia i ovo je iz njegovih knjiga jasno, pogotovo Meslevija. U njoj kaze da je njegova vjera ljubav i da je nebitno jal se molio u dzamiji, crkvi ili kipu svi se mole istom bogu. Njegov unuk kaze da je recimo kad bi on kao klanjao recitovao umjesto ajeta svoje stihove. Ma ima kamara jos toga mrsko mi s mobitela pisat, uglavnom dervisi se jedna sekta u tim pravcima vjerovanja koje promovise rummi ,a rummi je i dobar kakve izvale je imao njegov ucitelj ne mogu se sjetit imena, morat cu googlat sec
“You are never really playing an opponent. You are playing yourself, your own highest standards, and when you reach your limits, that is real joy.” Arthur Ashe
bio si poziv koji se ne odbija
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
nemam tiktok ali debili non-stop retweet-uju ta sranja
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
Kad se već spominju razni oblici zatucanosti, red je da se spomene da neonacistički šljam okupljen oko Vox magaze uredno podržava ustaški pir.
Katolička crkva je živa komedija, Puljić mentol dopustio da ga HDZ iskoristi kroz svoje neonacističke metode.I onda sere da je ugrožen u Sarajevu kakav komad budale.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Pusi ***** ko te ****, moze Bosna i bez tebe, Jugoslavijooo, Jugoslavijooo. Nikad ne dosadi.
Nego kakva je picetina u pitanju ?
Vidio sam ti rođu sinoć, zarasto haos. Isti nemanja kusturica.
Ja sam slobodan gotovo svaki dan, sutra mi rođendan pa sam planiro malo otici gdje. Moze ponedeljak i dalje.
Nego kakva je picetina u pitanju ?

Vidio sam ti rođu sinoć, zarasto haos. Isti nemanja kusturica.

"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."
Joj jesam se sinoć raznjeo, ko Abu Hamza. Jel se makar kupa glavutan? 

Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.