Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
Ako čovjek kupuje hlače na ženskom odjelu i sluša ovakvu muziku to je njegov izbor.
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
Povjerovao bih ja u tu njihovu priču o jedinstvu, da ne znam istoriju Zukorlića, Ljajića i Ugljanina, pa onda djelovanje Zukorlićeve Stranke pravde i pomirenja u Crnoj Gori, predvođene Hazbijom Kalačem.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- MaliUziVertikalni
- Kontakt:
Čim politička klima bude povoljna počet ćemo ih prevaspitavat.
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
- MaliUziVertikalni
- Kontakt:
Koje su prosrpske stranke u CG?
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
- BosniaBoston
- Kontakt:
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Turbofolk rep muzika koja se pušta na pauzama između blokova Jane Todorović u diskoteci Džungla u Doboju.
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Familija Nicole Brown nakon što je OJ ubio ^
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
Oslobodjen covjek svih optuzbi. Znas li da te mozes tuziti za ovu pricu?
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
- MaliUziVertikalni
- Kontakt:
Nie istina
no homo.
dua lipa.
dua lipa.
Ja se makar naroljam ko Jelcinj pa ovdje Tonsona lijepim. Šta je Sarmino opravdanje nemam blage
Nullius in verba
Ja planiram posjetiti diskoteku Džungla u Doboju, kada bude veliki gospodin Nedjeljko Bajić Baja pjevao

Zovi. Mislim za prevoz da se privalim ne da slušam tog seljačinu, kojeg je seljobere sramota slušat pa slušaju Jalu i **** u javnosti.
Nullius in verba
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Ni prvi ni zadnji put da je oslobođena osoba koja nije trebala biti.Justin je napisao/la: ↑17 maj 2020, 23:22Oslobodjen covjek svih optuzbi. Znas li da te mozes tuziti za ovu pricu?
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
Pa i nije baš, platio je 20 miliona porodicama svojih žrtava.BoixosNois1899 je napisao/la: ↑17 maj 2020, 23:28Ni prvi ni zadnji put da je oslobođena osoba koja nije trebala biti.
Nullius in verba
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Da, na to sam zaboravio skroz.Heller je napisao/la: ↑17 maj 2020, 23:30Pa i nije baš, platio je 20 miliona porodicama svojih žrtava.BoixosNois1899 je napisao/la: ↑17 maj 2020, 23:28Ni prvi ni zadnji put da je oslobođena osoba koja nije trebala biti.
FC Grizzlies
FC Grizzlies
Trenutno korisnika/ca: Majestic-12 [Bot] i 5 gostiju.