pitanje je vremena kada ce ih napustiti fortuna i onda bi trebali izaci na megdan jednom mancesteru
realno, borusija je u rangu hofenhajma ili tik slabija i realno, njima je mjesto na zacelju.
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
secer je napisao/la:nezamislivo je da mocnu bundesligu u lp predstavlja nizerazredna borusija koja se bori da prezimi u beznacajnom takmicenju.
pitanje je vremena kada ce ih napustiti fortuna i onda bi trebali izaci na megdan jednom mancesteru![]()
![]()
realno, borusija je u rangu hofenhajma ili tik slabija i realno, njima je mjesto na zacelju.
Nemoj vrijeđati Hoffenheim, možda ima ovdje navijača Hoffenheima. Mi nismo ni u rangu s njima, mi smo jos ispod.secer je napisao/la:nezamislivo je da mocnu bundesligu u lp predstavlja nizerazredna borusija koja se bori da prezimi u beznacajnom takmicenju.
pitanje je vremena kada ce ih napustiti fortuna i onda bi trebali izaci na megdan jednom mancesteru![]()
![]()
secer je napisao/la:polahko ba, polahko, jesam li ja nesto slagao, nesto oduzeo?
hm, mislim da nisam, a vi me mozete ispraviti ako sam pogrijesio.
momcino, ja sam cvrsto ubjedjen da ce bayern prestici borusiju i ponovo uzeti prvenstvo.
toliko sam ubjedjen da sam stavio velike novce kladivsi se protiv jednog mrzitelja bayerna.
toliko o tome da mi je nes´ krivo.
po´ famelije navija za dortmund i ja na raspolaganju imam godisnju kartu koju, naravno, necu iskoristiti![]()
iskreno, bilo bi mi drago da dortmund ode u lp ali pod uslovom da i u tom takmicenju igra kao sto igra u bl-u.
da prodju grupnu fazu pa taman da ispadnu odmah u 1/8 finala. samo da ne budu ekipa na kojoj ce protivnici popravljati gol-razliku.
A nisi se tako sikirao za VUKOJEBINU ??? ... a ja cu ti reci zasto nisi tu igra Dzeko !!! Nemoj molim te vise komentarisat nisam sad vidio gol Kagawe ... citajuci tvoje plitke postoveHzBvB je napisao/la:secer je napisao/la:polahko ba, polahko, jesam li ja nesto slagao, nesto oduzeo?
hm, mislim da nisam, a vi me mozete ispraviti ako sam pogrijesio.
momcino, ja sam cvrsto ubjedjen da ce bayern prestici borusiju i ponovo uzeti prvenstvo.
toliko sam ubjedjen da sam stavio velike novce kladivsi se protiv jednog mrzitelja bayerna.
toliko o tome da mi je nes´ krivo.
po´ famelije navija za dortmund i ja na raspolaganju imam godisnju kartu koju, naravno, necu iskoristiti![]()
iskreno, bilo bi mi drago da dortmund ode u lp ali pod uslovom da i u tom takmicenju igra kao sto igra u bl-u.
da prodju grupnu fazu pa taman da ispadnu odmah u 1/8 finala. samo da ne budu ekipa na kojoj ce protivnici popravljati gol-razliku.
bayern4ever je napisao/la:Sevilla izjednacila i pobjedit ce
Je li teren ok? Da odigram na lajvu over 3,5...adnan24 je napisao/la:bayern4ever je napisao/la:Sevilla izjednacila i pobjedit ce
Samo sto nije3-2 PSG
1-0 na poluvremenu uz jos bar 3 promasene 100%-tne prilike...Lewandowski i Kagawa su imali odlicne prilike...s druge strane vidi se da gosti igraju bez pritiska,napadaju sa dosta igraca ali jedinu priliku koju su imali stvorili su poslije prekida...
Nadam se brzom drugom golu za 2-0 a u Parizu nek malo smire sa golovima
Onaj lob od Grosskreutza je morao ući.Hare_BvB je napisao/la:Solidna igra u prvom poluvremenu i zaslužena prednost od 1-0.![]()
Teren je katastrofalan, ali smo ipak uspeli stvoriti 5-6 velikih šansi pored tog gola, ali nikako da lopta uđe u gol. Ponavlja se priča iz prethodnih tekmi u EL, dobro igramo, stvaramo mnogo šansi, ali dajemo malo golova. Mogli smo mnogo mirnije ući u nastavak meča, ali mislim da nam Černobilci teško mogu zaprijetiti i u nastavku. Poprilično su bezopasni, mada su jednom opasno priprijetili nakon prekida.
PSG vodi 3-2 protiv Seville na poluvremenu.
Hare_BvB je napisao/la:Solidna igra u prvom poluvremenu i zaslužena prednost od 1-0.![]()
Teren je katastrofalan, ali smo ipak uspeli stvoriti 5-6 velikih šansi pored tog gola, ali nikako da lopta uđe u gol. Ponavlja se priča iz prethodnih tekmi u EL, dobro igramo, stvaramo mnogo šansi, ali dajemo malo golova. Mogli smo mnogo mirnije ući u nastavak meča, ali mislim da nam Černobilci teško mogu zaprijetiti i u nastavku. Poprilično su bezopasni, mada su jednom opasno priprijetili nakon prekida.
PSG vodi 3-2 protiv Seville na poluvremenu.
19TM87 je napisao/la:dajte jos jedan igro sam hendikep
Ev' ga.19TM87 je napisao/la:dajte jos jedan igro sam hendikep
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.