BV Borussia Dortmund

Moderatori/ce: Monolog,ribery,_dreamer_,hammers,geronimo

Koliko vjerujete treneru Kovaču

1) Nikako, treba da ide
3
60%
2) Dobar je za ovaj klub
2
40%

Ukupno glasova: 5

secer
Kontakt:

Re: BV Borussia Dortmund

Post Postao/la secer » 02 dec 2010, 17:44

nezamislivo je da mocnu bundesligu u lp predstavlja nizerazredna borusija koja se bori da prezimi u beznacajnom takmicenju.
pitanje je vremena kada ce ih napustiti fortuna i onda bi trebali izaci na megdan jednom mancesteru :lol: :lol:
realno, borusija je u rangu hofenhajma ili tik slabija i realno, njima je mjesto na zacelju.
vido, lajkovo, da J*** i mogu da umrem XD

film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!

adnan24
Kontakt:

Post Postao/la adnan24 » 02 dec 2010, 17:58

secer je napisao/la:nezamislivo je da mocnu bundesligu u lp predstavlja nizerazredna borusija koja se bori da prezimi u beznacajnom takmicenju.
pitanje je vremena kada ce ih napustiti fortuna i onda bi trebali izaci na megdan jednom mancesteru :lol: :lol:
realno, borusija je u rangu hofenhajma ili tik slabija i realno, njima je mjesto na zacelju.

Znam sam ja da nije lako na -14 ali ovo je vec previse...

Hare_BvB
Kontakt:

Post Postao/la Hare_BvB » 02 dec 2010, 18:02

Joj što se kuha. :mrgreen: :lol:

Večeras preskočit Černobilce i nadat se povoljnom ishodu po nas u Parisu (da Sevilla ne dobije), o onda se okrećemo neđeljnoj tekmi na Stadionu Hićine omladine. :lol:

Lewa zabija večeras. 8-)
Der Mann für die entscheidenden Tore.

Klopp
Kontakt:

Post Postao/la Klopp » 02 dec 2010, 18:24

secer je napisao/la:nezamislivo je da mocnu bundesligu u lp predstavlja nizerazredna borusija koja se bori da prezimi u beznacajnom takmicenju.
Nemoj vrijeđati Hoffenheim, možda ima ovdje navijača Hoffenheima. Mi nismo ni u rangu s njima, mi smo jos ispod.

Protiv Karpata pocinju i Kuba i Kagawa, Lewandowski u napadu, ostalo sve standardno. Gotze na klupi kao i Zidan.
Markus Gisdol: "Aubameyang ist einfach unfair schnell."

secer
Kontakt:

Post Postao/la secer » 02 dec 2010, 18:35

polahko ba, polahko, jesam li ja nesto slagao, nesto oduzeo?
hm, mislim da nisam, a vi me mozete ispraviti ako sam pogrijesio.

momcino, ja sam cvrsto ubjedjen da ce bayern prestici borusiju i ponovo uzeti prvenstvo.
toliko sam ubjedjen da sam stavio velike novce kladivsi se protiv jednog mrzitelja bayerna.
toliko o tome da mi je nes´ krivo.
po´ famelije navija za dortmund i ja na raspolaganju imam godisnju kartu koju, naravno, necu iskoristiti :D
iskreno, bilo bi mi drago da dortmund ode u lp ali pod uslovom da i u tom takmicenju igra kao sto igra u bl-u.
da prodju grupnu fazu pa taman da ispadnu odmah u 1/8 finala. samo da ne budu ekipa na kojoj ce protivnici popravljati gol-razliku.

film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!

HzBvB
Kontakt:

Post Postao/la HzBvB » 02 dec 2010, 19:05

secer je napisao/la:polahko ba, polahko, jesam li ja nesto slagao, nesto oduzeo?

momcino, ja sam cvrsto ubjedjen da ce bayern prestici borusiju i ponovo uzeti prvenstvo.
toliko sam ubjedjen da sam stavio velike novce kladivsi se protiv jednog mrzitelja bayerna.
po´ famelije navija za dortmund i ja na raspolaganju imam godisnju kartu koju, naravno, necu iskoristiti :D
iskreno, bilo bi mi drago da dortmund ode u lp ali pod uslovom da i u tom takmicenju igra kao sto igra u bl-u.
da prodju grupnu fazu pa taman da ispadnu odmah u 1/8 finala. samo da ne budu ekipa na kojoj ce protivnici popravljati gol-razliku.
:) koji gigant :D

Hare_BvB
Kontakt:

Post Postao/la Hare_BvB » 02 dec 2010, 19:06

Suši glavom za 1-0. :mrgreen:

Odličan centaršut Sahina. 8-)

HzBvB
Kontakt:

Post Postao/la HzBvB » 02 dec 2010, 19:08

HzBvB je napisao/la:
secer je napisao/la:polahko ba, polahko, jesam li ja nesto slagao, nesto oduzeo?

A nisi se tako sikirao za VUKOJEBINU ??? ... a ja cu ti reci zasto nisi tu igra Dzeko !!! Nemoj molim te vise komentarisat nisam sad vidio gol Kagawe ... citajuci tvoje plitke postove ;)

secer
Kontakt:

Post Postao/la secer » 02 dec 2010, 19:21

cuuj, nisi vidio gol voljenog ´tima´ :lol:
toliko o smijesnom klubu :lol:

FRANK RIBERY
Kontakt:

Post Postao/la FRANK RIBERY » 02 dec 2010, 19:26

Sobzirom da Sevilla gubi sa 2:0, a BVB vodi zadnje kolo će odlućiti ko će kao drugi proći dalje.Kvalitet je apsolutno na strani BVB , ali Sevilla je domaćin.
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".

bayern4ever
Kontakt:

Post Postao/la bayern4ever » 02 dec 2010, 19:38

Sevilla izjednacila i pobjedit ce ;)
OoOo can tell me nothing now , baby I know how to fly OoOo can nothing hold me down I'm gonna touch the sky!

adnan24
Kontakt:

Post Postao/la adnan24 » 02 dec 2010, 19:50

bayern4ever je napisao/la:Sevilla izjednacila i pobjedit ce ;)

Samo sto nije :D 3-2 PSG

1-0 na poluvremenu uz jos bar 3 promasene 100%-tne prilike...Lewandowski i Kagawa su imali odlicne prilike...s druge strane vidi se da gosti igraju bez pritiska,napadaju sa dosta igraca ali jedinu priliku koju su imali stvorili su poslije prekida...
Nadam se brzom drugom golu za 2-0 a u Parizu nek malo smire sa golovima

Hare_BvB
Kontakt:

Post Postao/la Hare_BvB » 02 dec 2010, 19:53

Solidna igra u prvom poluvremenu i zaslužena prednost od 1-0. :mrgreen:

Teren je katastrofalan, ali smo ipak uspeli stvoriti 5-6 velikih šansi pored tog gola, ali nikako da lopta uđe u gol. Ponavlja se priča iz prethodnih tekmi u EL, dobro igramo, stvaramo mnogo šansi, ali dajemo malo golova. Mogli smo mnogo mirnije ući u nastavak meča, ali mislim da nam Černobilci teško mogu zaprijetiti i u nastavku. Poprilično su bezopasni, mada su jednom opasno priprijetili nakon prekida.

PSG vodi 3-2 protiv Seville na poluvremenu. :P

spielführer_21
Kontakt:

Post Postao/la spielführer_21 » 02 dec 2010, 19:56

adnan24 je napisao/la:
bayern4ever je napisao/la:Sevilla izjednacila i pobjedit ce ;)

Samo sto nije :D 3-2 PSG

1-0 na poluvremenu uz jos bar 3 promasene 100%-tne prilike...Lewandowski i Kagawa su imali odlicne prilike...s druge strane vidi se da gosti igraju bez pritiska,napadaju sa dosta igraca ali jedinu priliku koju su imali stvorili su poslije prekida...
Nadam se brzom drugom golu za 2-0 a u Parizu nek malo smire sa golovima
Je li teren ok? Da odigram na lajvu over 3,5...
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4

FRANK RIBERY
Kontakt:

Post Postao/la FRANK RIBERY » 02 dec 2010, 19:56

Hare_BvB je napisao/la:Solidna igra u prvom poluvremenu i zaslužena prednost od 1-0. :mrgreen:

Teren je katastrofalan, ali smo ipak uspeli stvoriti 5-6 velikih šansi pored tog gola, ali nikako da lopta uđe u gol. Ponavlja se priča iz prethodnih tekmi u EL, dobro igramo, stvaramo mnogo šansi, ali dajemo malo golova. Mogli smo mnogo mirnije ući u nastavak meča, ali mislim da nam Černobilci teško mogu zaprijetiti i u nastavku. Poprilično su bezopasni, mada su jednom opasno priprijetili nakon prekida.

Onaj lob od Grosskreutza je morao ući.
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".

adnan24
Kontakt:

Post Postao/la adnan24 » 02 dec 2010, 19:58

Hare_BvB je napisao/la:Solidna igra u prvom poluvremenu i zaslužena prednost od 1-0. :mrgreen:

Ali zato PSG i Sevilla nemaju problema sa realizacijom :evil: Ali vratit ce se to spancima u sestom kolu.

Teren je bas los...posebno za nas stil fudbala,to bi nas moglo malo poremetiti i u bundesligi do ove pauze :mrgreen:

@Ribery

Ja i zaboravio na tu priliku...slazem se,morao je biti gol...

@spielführer_21

Ne bih ti preporucio ;)

Hare_BvB
Kontakt:

Post Postao/la Hare_BvB » 02 dec 2010, 20:01

Vidljivo je da naši igraju pod ručnom. Ovakvi uslovi su pogodni za povrede, zato se ulazi sa mnogo rezerve u duele. Valjda će se relizacija popraviti u drugom poluvremenu, što je čest slučaj u zadnje vrijeme. :P

19TM87
Kontakt:

Post Postao/la 19TM87 » 02 dec 2010, 20:02

dajte jos jedan igro sam hendikep :D
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA

Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...

adnan24
Kontakt:

Post Postao/la adnan24 » 02 dec 2010, 20:08

19TM87 je napisao/la:dajte jos jedan igro sam hendikep :D

Evo samo za tebe...Hummels 2-0

P.S. Psg 4-2 :D

Hare_BvB
Kontakt:

Post Postao/la Hare_BvB » 02 dec 2010, 20:09

19TM87 je napisao/la:dajte jos jedan igro sam hendikep :D
Ev' ga. :mrgreen:

Hummy glavom za 2-0. 8-)

Sahin je odlično izveo prekid.

Trpajjjjj.... :lol:

Odgovori

Natrag na “BV Borussia Dortmund”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.