FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

BosniaBoston
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la BosniaBoston » 18 maj 2020, 02:31

delinjo je napisao/la:
18 maj 2020, 02:29
LjoZee je napisao/la:
18 maj 2020, 02:26
delinjo je napisao/la:
18 maj 2020, 02:23
Zato mi i jesi najbolji drug,sto si pametan i odmah zakljucis.
Tandem smo iz snova. Niko jaci na forumu nema. :kafa:
TANDEM LJD
Pozdrav :kafa:
#Punoljetstvo

"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 18 maj 2020, 02:35

kolezeljovac je napisao/la:
18 maj 2020, 02:30
:urnebes: Joj bolje da nema, zamisli Veseli junior piskavac na starog.... Jos ako bude dlakav moj Dela
Mozda pokupi gene majke :urnebes:
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

delinjo
Kontakt:

Post Postao/la delinjo » 18 maj 2020, 02:43

pozdrav bostone
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!

RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 18 maj 2020, 02:46

Dela, jedino gdje smo truba je Kviskoteka. Tu vala nemamo zavidnu karijeru.

delinjo
Kontakt:

Post Postao/la delinjo » 18 maj 2020, 02:48

LjoZee je napisao/la:
18 maj 2020, 02:46
Dela, jedino gdje smo truba je Kviskoteka. Tu vala nemamo zavidnu karijeru.
zato sam odustao,da se ne brukam :kafa:
VOLIM ZELJEZNICAR!!

wolfie
Kontakt:

Post Postao/la wolfie » 18 maj 2020, 02:50

Mlada ne zaspi, ali dopusti sat vremena fore da se izluftiram. :kafa:
Život je pun uspona i Padova je grad u Italiji.

delinjo
Kontakt:

Post Postao/la delinjo » 18 maj 2020, 02:52

i bas iza 2 ujutru ?
VOLIM ZELJEZNICAR!!

wolfie
Kontakt:

Post Postao/la wolfie » 18 maj 2020, 02:57

Ma to je zato sto se ceka sehur pa izasla u susret. :kafa:
Život je pun uspona i Padova je grad u Italiji.

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 18 maj 2020, 02:59

He moji papucari

delinjo
Kontakt:

Post Postao/la delinjo » 18 maj 2020, 03:06

Jedino ja branim musku cast...
VOLIM ZELJEZNICAR!!

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 18 maj 2020, 03:11

Nemoj da ja pocnem pricati :kafa:

kolezeljovac
Kontakt:

Post Postao/la kolezeljovac » 18 maj 2020, 05:03

Jos je sanjam jos me misli vukuuuu, kako prsten stavljam ti na rukuuu.... :D
'bem ti ovaj zivot i sve!.....

Ma VOLIM TE ŽELJO!
Ja ću biti sijed, ja ću biti star. Al' voljet ću i tad Željezničar! TM'87 1921!

starigrad
Kontakt:

Post Postao/la starigrad » 18 maj 2020, 08:50

KANA je napisao/la:
17 maj 2020, 23:40
starigrad je napisao/la:
17 maj 2020, 16:55
e, moj, Željo...

a, da smo samo uspjeli ubaciti, fudbalskog eksperta, ribu u savez, sad bi nam se begic i vico mogli sageti. poslije propadanja pokusaja ubacivanja ribe u savez, slijedi nam potop, nemamo vise takvih strucnjaka, ni na vidiku. jedan je riba.

i, da, ariel ce se sve manje raznositi sa paleta, gubitci su sve veci. valjda sva energija utrosena u Želju, pa firma sad ispasta. zato se prelazi na gradjevinu, pomocni, onako, bas na mjestu za kakvu zgradu, ala, tibra.
:rol: voli te brat, razumijem šta hoćeš da kažeš ali Riba je moj dobar drug ,momak zivi Želju i moram stati u njegovu odbranu .Danas prebacim da gledam Bayern ali kad vidim prazan stadion fakat nema smisla nikakvog sto se mene tiče sve dok ne budu mogli navijači ne mora se ni igrati.
ne dajem za pravo, ni ribi, ni tebi, da vise volite Želju od mene, ali, ta moja ljubav, nije preduslov da sam sposoban "upasti" u strukture fsBiH i adekvatno zastupati interese svog kluba. ako je, samo ljubav prema klubu i "življenje" za isti, uslov da te neko kandiduje za clana saveza, mozemo i Fatu predloziti. ovim nemam namjeru poniziti i uvrijediti Fatu. izuzetno je cijenim, unatoc svim njenim nedostacima, za koje, ni sekunde, sama nije kriva, samo zelim reci da su pored ljubavi, potrebni mnogo ozbiljniji i strucniji preduslovi za tu poziciju. isto tako, nista protiv ribe, covjek uradio sto je uradio, bilo dobrog, bilo i loseg (ko od nas ne grijesi?), niti, kapacitivno, staviti ribu i Fatu u istu ravan, to bi bilo bezobrazno s moje strane i, s jedne strane, uvredljivo prema ribi. zelim reci da trebamo bjezati od samopromocija i gledati sta je najbolje za klub, sve drugo je greska, bilo o kome se radilo.

stvar je ko je spreman, sam sebi, priznati gresku i shvatiti da se precjenio u datom trenutku. bivsi ni danas nece priznati svoje greske, koje su toliko ocite da izbijaju oci. i danas imamo ljudi kojim nije mjesto u klubu, ali, iz nekih razloga i okolnosti su tu, i oni misle da Bogom dani za tu poziciju.

prijedlog ribe za ulazak u savez je samo jedan od primjera kako i koliko se grijesilo. pored svega dobrog sto je uradjeno, na cemu im se treba cestitati i odati priznanje, imali su i gresaka, koje su nas skupo kostale do sada, a, kostaju nas i danas. i, postoje greske i dalje. na kraju samo klub ispasta, pojedinci budu i prodju.
ne moram navijati za f.k. sarajevo da bih mogao reci da sam sarajlija

Bezideja
Kontakt:

Post Postao/la Bezideja » 18 maj 2020, 09:27

Najbolje da smo u savez poslali misketa, samo sto bi on vise se zalago tamo gdje ima para a to je sarajevo, vijetnamska prcija i raja iz saveza. Tacno ne znam ko bi bolji bio, mozda avlami ili kazandzija oni se bore za Želju, borci veliki, hmm, haj ga znaj. A donji smo svakako..Mati mila gori smo samo sebi nego 5 saveza
Jednom Željezničar, uvijek Željezničar!

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 18 maj 2020, 11:09

starigrad je napisao/la:
18 maj 2020, 08:50
KANA je napisao/la:
17 maj 2020, 23:40
starigrad je napisao/la:
17 maj 2020, 16:55
e, moj, Željo...

a, da smo samo uspjeli ubaciti, fudbalskog eksperta, ribu u savez, sad bi nam se begic i vico mogli sageti. poslije propadanja pokusaja ubacivanja ribe u savez, slijedi nam potop, nemamo vise takvih strucnjaka, ni na vidiku. jedan je riba.

i, da, ariel ce se sve manje raznositi sa paleta, gubitci su sve veci. valjda sva energija utrosena u Želju, pa firma sad ispasta. zato se prelazi na gradjevinu, pomocni, onako, bas na mjestu za kakvu zgradu, ala, tibra.
:rol: voli te brat, razumijem šta hoćeš da kažeš ali Riba je moj dobar drug ,momak zivi Želju i moram stati u njegovu odbranu .Danas prebacim da gledam Bayern ali kad vidim prazan stadion fakat nema smisla nikakvog sto se mene tiče sve dok ne budu mogli navijači ne mora se ni igrati.
ne dajem za pravo, ni ribi, ni tebi, da vise volite Želju od mene, ali, ta moja ljubav, nije preduslov da sam sposoban "upasti" u strukture fsBiH i adekvatno zastupati interese svog kluba. ako je, samo ljubav prema klubu i "življenje" za isti, uslov da te neko kandiduje za clana saveza, mozemo i Fatu predloziti. ovim nemam namjeru poniziti i uvrijediti Fatu. izuzetno je cijenim, unatoc svim njenim nedostacima, za koje, ni sekunde, sama nije kriva, samo zelim reci da su pored ljubavi, potrebni mnogo ozbiljniji i strucniji preduslovi za tu poziciju. isto tako, nista protiv ribe, covjek uradio sto je uradio, bilo dobrog, bilo i loseg (ko od nas ne grijesi?), niti, kapacitivno, staviti ribu i Fatu u istu ravan, to bi bilo bezobrazno s moje strane i, s jedne strane, uvredljivo prema ribi. zelim reci da trebamo bjezati od samopromocija i gledati sta je najbolje za klub, sve drugo je greska, bilo o kome se radilo.

stvar je ko je spreman, sam sebi, priznati gresku i shvatiti da se precjenio u datom trenutku. bivsi ni danas nece priznati svoje greske, koje su toliko ocite da izbijaju oci. i danas imamo ljudi kojim nije mjesto u klubu, ali, iz nekih razloga i okolnosti su tu, i oni misle da Bogom dani za tu poziciju.

prijedlog ribe za ulazak u savez je samo jedan od primjera kako i koliko se grijesilo. pored svega dobrog sto je uradjeno, na cemu im se treba cestitati i odati priznanje, imali su i gresaka, koje su nas skupo kostale do sada, a, kostaju nas i danas. i, postoje greske i dalje. na kraju samo klub ispasta, pojedinci budu i prodju.
Odlicno napisano :salut:
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA

"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 18 maj 2020, 11:22

Zao mi je pravo Jovanovica, ali ocekivao sam da ce otici. Skup je on u ovoj situaciji. Doveden je da pomogne i pomogao bi sigurno u odbrani da se igralo. Ovako puno hajra nismo imali, a veliki trosak.

kolezeljovac
Kontakt:

Post Postao/la kolezeljovac » 18 maj 2020, 11:28

Ma Frane i Aco Kosoric..... Jos kad se Coca vrati... Ma da te Bog vidi :D
Ja ću biti sijed, ja ću biti star. Al' voljet ću i tad Željezničar! TM'87 1921!

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 18 maj 2020, 11:31

Moze jedino se Hodzurda vratiti (pu pu pu) :urnebes:

kerimatomic1921
Kontakt:

Post Postao/la kerimatomic1921 » 18 maj 2020, 12:03

Ovo je jedno sranje tesko. Gledam neki dan svabe, kao Haaland slavi go ali odvojen od saigraca. Sljedeci napad, slobodan udarac, 7 igraca se zagrlilo u zivom zidu. Ide korner, 18 igraca u krugu 15 metara. Cirkus...
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI.

Admir74
Kontakt:

Post Postao/la Admir74 » 18 maj 2020, 12:13

Ako se prekine liga, a hoće, ne vidim način na koji se može nastaviti naredna odma mjesec dana poslije, i u tome treba težiti. Ako nema uslova u junu, nema ih niti u augustu ili septembru. Kraj priče.
Navodno je Borac spreman igrati, i Šeranić je spreman popustiti mjere ako se Borcu isplate pare od Saveza, jer imaju ogromna dugovanja prema igračima, koji su dali ultimatum 10 dana da im se isplati, vjerovatno je to razlog.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Levin, Lokomotifa, Meshko91 i 35 gostiju.