Apsolutno, igranje u pretkolima LP je kruna svega, nažalost do sada su to samo sporedne uloge, ali treba proći nekoliko konstantnih godina u LP i koeficijent će omogućiti i slabijeg protivnika.Samozdravlje je napisao/la: ↑19 maj 2020, 15:55Sezona Prve lige FBiH prekinuta je prije dva mjeseca i kako stvari stoje neće se nastaviti. Skoro svi klubovi danas su se izjasnili da nisu za nastavak osim GOŠK-a iz Gabele koji je za nastavak prvenstva u Prvoj ligi FBiH.
Međutim, izvjesno je da se sezona u ovom rangu neće nastaviti, te da će Olimpik biti putnik u Premijer ligu. Iz GOŠK-a su se odlučili oglasiti nakon što je konferencija završena, a saopštenje kluba iz Gabele prenosimo u cjelosti.
Bas bi bila komedija da se nastavi PLBiH iako vecina nas bi to zeljela , zato sto smo sportski naivni . Iskreno sad mi je svejedno . Kontam najvaznije je da dobijemo min. 2 boda za ranking u LP , a samih TITULA ce biti napretek u narednom periodu .
Uvjeren sam da ce i nagrade od Evrope biti pozamasnije , jos ako se bude igralo bez publike .
Kad bih zelio zezati komsije , ovako bih to uradio : "Mi smo za to da se titula ne dodijeli i da proslogodisnji prestavnici u Evropi budu i ove godine" .
Uh kako bi nam dodijelili i Titulu i Kup (zasluzeno) . Kad bi ovaj scenario bio , ugasile bi se mnogi (necu ih imenovati , nije komsijski) . Igrali bi 20/21 protiv amatera .![]()
Titula kao titula je slatka, piše se, evidentira, ali u našim okvirima se uglavnom od nje dugoročno nema ništa, osvajali su je Brotnjo, Modriča, željezničar, Čelik, pa danas nemaju ništa od toga, samo dugovi, dugovi, dugovi i... dugovi...