sampras je napisao/la: ↑19 maj 2020, 16:58
Otprilike se priča i svodi na to šta je starije![]()
Da se razumijemo, titula je vrlo bitna, liga isto tako, odem ja na svaku, bile to brgule ili zrinjski, ali nekako mi šlag na tortu dođu te evropske utakmice, nažalost upravu su i ovi koji navode da je to kolo-dva, ali nadam se da idemo pravim putem i da za par godina to moze biti dosta ozbiljnije.
A za takvo nesto nam treba koeficijent, nije isto u prvom pretkolu otici na Celtic ili na Valletu.
Nije to samo "kolo-dva" . Ide tu prica od 19.05.
Ono sto bi mene cinilo srecnim je da selekcije U15,17,19 i U21 repke BiH budu sastavljene od Akademaca FKS (dobro moze i pokoji stranac , ala Pjanic)
Tada bi bilo i Titula i para kakvih ne bi imao ni F/NS BiH .
Ne kontam ja da tim seniora bude sastavljen od 11 Akademaca , ali 5-6 bi bio vrh i jos 4 top stranca (Brazilce nam daj Upravo) i 2-1 ponajbolja iz BiH , tad bi se pitalo kad u aprilu slavimo Titulu. Trebaju nam bolji ili slicni Kovi,Pidri,Mujakicu , Salcinu ,Djokanovicu (namjerno necu Kurdica spominjati, posti nas cestiti @skoro ).
Kakvu god odluku donijeli ne moze u LP prvak iz sezone 2017/18 , ako se nastavi(cisto sumnjam) , onda to rijesiti u 4 kola i ende .