Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA

Koji bosanskohercegovački tim će dogurati najdalje u evropskim takmičenjima?

Borac
25
7%
Sarajevo
226
59%
Zrinjski
36
9%
Željezničar
95
25%

Ukupno glasova: 382

Beduin
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - općenito

Post Postao/la Beduin » 20 maj 2020, 13:04

NeretvanskaPastrmka je napisao/la:
20 maj 2020, 12:05
Beduin je napisao/la:
20 maj 2020, 11:58
[
Normalno da ce mi biti crveni obrazi kad te karam od jutros, nisam u formi pa krv udarila u vugla buraz.

Pod pritiskom ostalih forumasa si javno priznao da si levatcina i lazov. Ne ide ti spinovanje, manji pacer ispadac dok lazes uzgidnute glave, kao ibicno. :urnebes:
Cuj ono argumentovano pise, bacio par supljaka ovdje i sebe uvjerio da je istina, wahaha. Argument ti da Fajke dodje bezvoljan na trening pa onda razvali na utakmici, e jesi levatcina na kvadrat sad ispao.

Odoh, ne mogu te gledati u tim baklava carapicama i pletenom dzemperu kako teturas forumom k'o nespan ovan.
Rekao sam ti zivi u uvjerenju da je tako kao sto si procitao na nekom portalu ali hajde mi objasni kako onda pravimo tribinu od milion maraka sopstvenim novcem i kako se niko od drugih igraca ne buni zbog primanja. Pa tri igraca u Velezu imaju mjesecno kao citava Sloboda. Pises gluposti opet ti kazem
Ne vjeruje ti vise niko na forumu. Jos ti zuljevi na rukama nisu prosli od onanisanja na Fajkericu, a vec ga pljujes. Ober levat si postao buraz, ni humor te iscupati ne moze.

Na Tusnju sipovi na Istoku kostali k'o vasa tribina. :urnebes:
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

Plavac87
Kontakt:

Post Postao/la Plavac87 » 20 maj 2020, 13:06

zagor1987 je napisao/la:
20 maj 2020, 13:02
Imal ko ovom plavcu moralisti da mu objasni da je njegov klub izbacen iz lige zbog namjestanja,i da su najveci lopovi u historiji BH sporta?

Nije više UDBA na vlasti, sada ste Vijetnamci, slobodno tržište, SDA, demokratija, folovi, golovi.

A nemate **** prekinuti prvenstvo u savezu, pa ćete ići na opciju da ne mogu svi obezbijediti uslove.

Miševi!
Naprijed Željo, četo plava
Nek se čuje tvoja slava
Nek se čuju sve sirene
Kad mašina tvoja krene

Fighter1926
Kontakt:

Post Postao/la Fighter1926 » 20 maj 2020, 13:07

killafrommanilla je napisao/la:
20 maj 2020, 12:59
Fighter1926 je napisao/la:
20 maj 2020, 12:38
20 maj 2020, 12:08
Evo ja bih @fighter1926 zamolio da ovdje napise prednosti prekida lige sto se tice sportskog segnenta a i redovnog poslovanja. Kako klub, rvo recimo poput Veleza, moze profitirati odnosno steci neku dobit ukoliko se ne igraju utakmice?

Razumljivo mi je za Borac kojem je glavni sponzor firma Igora Dodika, i iza kojeg stoji budzet RS da se cupa iz gov.ana ako zagusti. A kako ostali, kojima sponzori daju najveci priliv novca u klub, a nemas ih gdje izreklamirati?
Znaci prvo redovno testiranje ( pola klubova nema para samo za to ), drugo organizacija same tekme ( bice 10 puta skuplja nego do sada),trece ritam srijeda subota na + 30 minimalno 5 povrijedjenih po utakmici jer nisu trenirali nisu spremni, znaci do petog kola pola ekipa nece imati kadar, dalje u slucaju da se jedan zarazi liga se mora prekinuti i onda ne bi bilo pravedno, ovako svako sa svakim igrao i kuci i na strani, dalje nemas nikakvih prihoda od tih tekmi, ovako je bar bilo nesto od ulaznica, dalje kako da reklamiras sponzore ako nemas gledalaca, nece sve tekme na tv-u biti, automatski i povlacenje dosta sponzora tako da...
Koliko sam upratio, Savez je dobio 5 miliona necega da bi klubovi lakse prebrodili krizu koja ih je zadesila. Samim tim, da se idr po nekom normalnom planu, tu bi bilo pokriveno testiranje i veliki dio organizacije utakmica.

To da ne mogu izdrzat ritam nije nikakav argument, nego pretpostavka. Mozda i mogu, otkud znas da ne mogu?

Prihoda od tekmi ces imati sigurno, pricao je nas direktor o tome, mi smo i u Federalnoj imali "virtualne karte" i raja iz dijaspore i koja nije u mogucnosti je placala ulaznice i u ovoj situaciji, kada utakmica nije bilo 60+ dana, rralno je ocekivati da su se ljudi poseljeli svog kluba.

Dalje, citiram direktora Sosu:

"činjenica da samo uz nastavak takmičenja možemo računati na daljnju saradnju sa poslovnim partnerima i sponzorima. Niko, a pogotovo u vrijeme globalne krize, neće izdavati novac za reklamiranje gdje se administrativnim odlukama ne može prezentirati niti implementirati ugovor o saradnji."

I za zadnji tvoj argument, dosad su 5 od 6 utakmica bile na tvu, a bio je i nemal broj kola kad je svih 6 od 6 bilo na TVu. Utakmice poput Veleza i Zrinjskog, Zeljeznicara, Sarajeva Borca ce sigurno primamiti veliki broj gledalaca ispred TVa i bit ce uzivo, tako da je to prilika za reklame sponzora.

I na kraju, onaj sportski segment, zasto Borac u Evropu na 33 boda u igri do kraja,kad i mi to teoretski mozemo stici? Zasto da se ne ds mogucnost Celiku da izbori PL?
Ti kao da si juce poceo pratiti ligu , pa pola ekipa ne mogu meda u drugom poluvremenu u sred takmicenja, a kamo li u julu, drugo mislis da klubovi kao mladost, zvijezda, radnik, tuzla imaju baze navijace koje ce kupovati virtuelne karte pa i celik i sloboda klubovi sa tradicijom to ne bi mogli ispostovati,bude prenos pet tekmi, ali 50% drzave nema moja tv na kojoj budu tri tekme od pet...a i realno sad zar vjerujes da u slucaju zeljo prestigne sarajevo ili tuzla nas ne bi se pojavio novi klastar u jednom od klubova...
U zivotu je vazno biti BORAC!!!

redbull93
Kontakt:

Post Postao/la redbull93 » 20 maj 2020, 13:09

Mozda sad dovedu Dilavera, jos prosle godine su rekli da je to zavrseno.
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!

zagor1987
Kontakt:

Post Postao/la zagor1987 » 20 maj 2020, 13:11

Plavac87 je napisao/la:
20 maj 2020, 13:06
zagor1987 je napisao/la:
Imal ko ovom plavcu moralisti da mu objasni da je njegov klub izbacen iz lige zbog namjestanja,i da su najveci lopovi u historiji BH sporta?

Nije više UDBA na vlasti, sada ste Vijetnamci, slobodno tržište, SDA, demokratija, folovi, golovi.

A nemate **** prekinuti prvenstvo u savezu, pa ćete ići na opciju da ne mogu svi obezbijediti uslove.

Miševi!
Haha jest vijetnamac je SDA,pa nismo mi kmeljo da budemo SDA prcija,demokratija

NeretvanskaPastrmka
Kontakt:

Post Postao/la NeretvanskaPastrmka » 20 maj 2020, 13:12

Beduin je napisao/la:
11 okt 2019, 20:04
Ovako:

- nakon 35 godina da imam ovakvu gorcinu u grlu, oko srca, ovo nisam mogao ni pretpostaviti
- 20 minuta prije kraja utakmice da drustvu govorim isprekidanim glavom da napustam Tusanj i izlazim sa utakmice, da mi samo sekunda fali da zaplacem i da na insistiranje prijatelja da odgledamo utakmicu do kraja nemam snage da odgovorim jer mi glas drhti, samo izlazim sa Zapada
- sjedam u auto, vozam se 20 minuta i pocnem plakati. Jebote, odvrnem muziku, vozam se i placem jer sam nemocan, jer ne mogu pomoci klubu, jer se sramotimo za 100 godina postojanja, jubilej kojim se rijetki mogu pohvaliti
- jos dok gledam utakmicu ucekujem nesto posebno, bakljadu, vatromet, gledam dronove iznad Tusnja i sve mislim sad ce to ludilo za proslavu 100 godina kluba, i onda gledam pizdarije na polupraznom Sjeveru i bjezaniju Fukara izvan stadiona, gledam, cekam i ne vjerujem da je pozorisna atmosfera na Tusnju samo slika trenutnog stanja u klubu, zadnji otkucaji srca naseg starca, slavljenika... j3bote, pisem ovo i place mi se opet
- hvala odlicnom, ali pasivnom Zapadu, koji nikad nije izdao i uvijek je tu uz Slobodu
- hvala onih malo Fukara koje se trude, ali veceras zaseru sve sto se moglo zasrati. Znam da nas prate clanovi grupe, znam da prenose mom prijatelju i vodji grupe pa bujrum neka mu i ovo prenesu da smo se veceras osramotili za sva vremena. Da smo samo dokazali da nismo grad fudbala, da nas Sloboda ne zasluzuje i da nakon Sulje, Cipe i Bajte nista vise nije kao sto je bilo niti ce biti. Hvala vam na svemu, ali nemojte vise molim vas.
- hvala vam forumasi, Sariel, Solinas, Targer i jos par moamak sa kojima se znam mimo foruma i vidjat cemo se, ali ja sam sa Tusnjem i forumom zavrsio do nekih boljih dana
- davao sam sebe, davao sam svoje pare za grupu, za klub, za nadu, ali veceras smo se osramotili, osramotili smo grad, klub, ono sto je Suljo i ostali momci stvarali godinama i godinama.
- hvala i ovim mojim drugovima, poznanicima, slobodasima koji su deceniju i vise bodrili Slobodu a sad presli na Slogu pa i veceras nisu dosli. Znam da citate ovo pa nabijem vas na qurac i j3bem vas u usta seljacka, slobodno mi pisite na Fb za ostalu konverzaciju.

Zbogom Tusanj
Zbogom Slobodo
Zbogom forum do nekih boljih dana, a to ce potrajati.
Sip haj nam malo kako si plakao kad je 7 sekjuritasa izbacilo grupu sa stadiona za 100 godina kluba :rol:
UEFA TEAM RANKING 1989

43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250

Plavac87
Kontakt:

Post Postao/la Plavac87 » 20 maj 2020, 13:16

zagor1987 je napisao/la:
20 maj 2020, 13:11
Plavac87 je napisao/la:
zagor1987 je napisao/la:

Miševi!

Ti prvo nisi inteligentan a tek poslije sve ostalo.

Čekamo odluku kadrova FK Sarajevo u savezu. I prijedlog FK Sarajevo za nastavak. I NSBiH. I Vice, i FK Borac, i NK Zrinjski. Oni su "za nastavak" i dobrobit "BiH fudbala".
Naprijed Željo, četo plava
Nek se čuje tvoja slava
Nek se čuju sve sirene
Kad mašina tvoja krene

NeretvanskaPastrmka
Kontakt:

Post Postao/la NeretvanskaPastrmka » 20 maj 2020, 13:23

Treba na Slobodu preci da ih maltretiramo nisu jos rahmetlije ima nekog damara u njima a i fali promjene :mrgreen: Ovaj Celik mi vise nije zanimljiv. Isto ko da mrtvog covjeka udaras na zemlji :cry:
UEFA TEAM RANKING 1989

51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 20 maj 2020, 13:24

Da bi dokazao da si za nastavak lige, osim sto se dokazuje laprdanjem, treba uraditi prvu stvar prije bilo kakve odluke, a to je testiranje na COVID.

S obzirom da to niste uradili, shvatit cemo da niste ni za nastavak PLBiH. Onaj ko se testriao,dokazao je da zeli nastavak iste.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 20 maj 2020, 13:25

avenija je napisao/la:
20 maj 2020, 12:56
20 maj 2020, 12:48
Plavac87 je napisao/la:
20 maj 2020, 12:45
Znači FK Sarajevo, FK Borac, NK Zrinjski i NS BiH rade u interesu fudbala? Isključivo zbog interesa svih pokušavaju svim silama prekinuti prvenstva?

Hvala vam. Predlažem da ne igramo ni naredne sezone.
Klubovi rade u svom interesu i nece da rizikuju sve ovo sto sam naveo, a plus obezbjedili su svoje pozicije regularno, i mani me te patetike i moralisanja, da ste prvi na tabeli u klubu bi vam bilo 80% zarazenih i bili bi najglasniji da se prekine prvenstvo i realno niste ekipa za prvo mjesto, a to ste i pokazali u ova 22. kola...
Regularno su klubovi izborili i polufinale Kupa.
Zasto ne odigrati tri utakmice zavrsice i dobiti pobjednika? Steceni su svi uslovi, nema utakmica na teritoriji RS.

Nije mi samo jasno kako su celnici iz FBiH dopustili Vici da prekine KUP kako bi i cetvrti na tabeli isao u Evropu.
Ako nema lige nema ni kupa.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

svrakino1921
Kontakt:

Post Postao/la svrakino1921 » 20 maj 2020, 13:30

sve ja mogu shvatit
al da nam frajer prekine KUP kako bi i cetvrti na tabeli isao u Europu
e svasta

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 20 maj 2020, 13:32

20 maj 2020, 12:59
20 maj 2020, 12:38
20 maj 2020, 12:08
Evo ja bih @fighter1926 zamolio da ovdje napise prednosti prekida lige sto se tice sportskog segnenta a i redovnog poslovanja. Kako klub, rvo recimo poput Veleza, moze profitirati odnosno steci neku dobit ukoliko se ne igraju utakmice?

Razumljivo mi je za Borac kojem je glavni sponzor firma Igora Dodika, i iza kojeg stoji budzet RS da se cupa iz gov.ana ako zagusti. A kako ostali, kojima sponzori daju najveci priliv novca u klub, a nemas ih gdje izreklamirati?
Znaci prvo redovno testiranje ( pola klubova nema para samo za to ), drugo organizacija same tekme ( bice 10 puta skuplja nego do sada),trece ritam srijeda subota na + 30 minimalno 5 povrijedjenih po utakmici jer nisu trenirali nisu spremni, znaci do petog kola pola ekipa nece imati kadar, dalje u slucaju da se jedan zarazi liga se mora prekinuti i onda ne bi bilo pravedno, ovako svako sa svakim igrao i kuci i na strani, dalje nemas nikakvih prihoda od tih tekmi, ovako je bar bilo nesto od ulaznica, dalje kako da reklamiras sponzore ako nemas gledalaca, nece sve tekme na tv-u biti, automatski i povlacenje dosta sponzora tako da...
Koliko sam upratio, Savez je dobio 5 miliona necega da bi klubovi lakse prebrodili krizu koja ih je zadesila. Samim tim, da se idr po nekom normalnom planu, tu bi bilo pokriveno testiranje i veliki dio organizacije utakmica.

To da ne mogu izdrzat ritam nije nikakav argument, nego pretpostavka. Mozda i mogu, otkud znas da ne mogu? I kako zadrzati igrace u formi bez takmicarske utakmice 8 mjeseci?

Prihoda od tekmi ces imati sigurno, pricao je nas direktor o tome, mi smo i u Federalnoj imali "virtualne karte" i raja iz dijaspore i koja nije u mogucnosti je placala ulaznice i u ovoj situaciji, kada utakmica nije bilo 60+ dana, rralno je ocekivati da su se ljudi poseljeli svog kluba.

Dalje, citiram direktora Sosu:

"činjenica da samo uz nastavak takmičenja možemo računati na daljnju saradnju sa poslovnim partnerima i sponzorima. Niko, a pogotovo u vrijeme globalne krize, neće izdavati novac za reklamiranje gdje se administrativnim odlukama ne može prezentirati niti implementirati ugovor o saradnji."

I za zadnji tvoj argument, dosad su 5 od 6 utakmica bile na tvu, a bio je i nemal broj kola kad je svih 6 od 6 bilo na TVu. Utakmice poput Veleza i Zrinjskog, Zeljeznicara, Sarajeva Borca ce sigurno primamiti veliki broj gledalaca ispred TVa i bit ce uzivo, tako da je to prilika za reklame sponzora.

I na kraju, onaj sportski segment, zasto Borac u Evropu na 33 boda u igri do kraja,kad i mi to teoretski mozemo stici? Zasto da se ne ds mogucnost Celiku da izbori PL?
Da, savez je dobio 4,3 miliona eura da bi se što lakše prebrodila ova ''kriza'' ali su odmah prebacili na klubove da oni plate to sve što je vezano za klub a oni bi (valjda) ostalo?

Istina je da ne mogu izdržati. U Njemačkoj u prvom kolu je bilo 6 povrijeđenih igrača a uporedi njihove i naše igrače. Činjenica je da bi bio ogroman broj povrijeđenih igrača, pogotovo ovdje.

Slabo bi ti prihodi dolazili u klub, to je strašno mizerna cifra. Kao neku dodatnu pomoć klubu ako bi se igralo bez publike - ok, ali da neko zavisi od toga? Ni slučajno. Znači najbolje bi bilo da sve samo nastavilo kako i treba sa sponzorima i publikom ali..
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Vanja8
Kontakt:

Post Postao/la Vanja8 » 20 maj 2020, 13:36

Plavac87 je napisao/la:
20 maj 2020, 13:16
zagor1987 je napisao/la:
20 maj 2020, 13:11
Plavac87 je napisao/la:

Miševi!

Ti prvo nisi inteligentan a tek poslije sve ostalo.

Čekamo odluku kadrova FK Sarajevo u savezu. I prijedlog FK Sarajevo za nastavak. I NSBiH. I Vice, i FK Borac, i NK Zrinjski. Oni su "za nastavak" i dobrobit "BiH fudbala".
Hajde sve, ali stvarno nisam znao da ima ovoliko pitara u svijetu...

Ne da ih ima, nego ljudi zasjeli na najvece pozicije...

Prekidose prvenstvo Francuske, Belgije, Nizozemske...

Bruka sta rade Bordo prijatelji, sve na ustrb ovih radnickih klubova... :damn:

ManciniLevatKlasican
Kontakt:

Post Postao/la ManciniLevatKlasican » 20 maj 2020, 13:46

Stroj1946 je napisao/la:
20 maj 2020, 12:20
Jel istina da je ovaj Fajić imo problema sa kockom?
Fajic je imao problema sa kockom jos u Sloveniji dok je igrao. Ne treba grijesiti dusu sto se njega tice, treba reci posteno da nas je covjek sam uveo u ligu, ali se svasta izdesavalo u posljedna 2 3 mjeseca na relaciji Fajic-uprava.

2 puta su ga vadili iz govana sto se dugova tice, proslo ljeto se upetljao sa pogresnim ljudima i ocigledno nema vise volje za dalje sa obe strane. Zena i dijete su vec napustili Mostar, ide i on za njima uskoro. Gdje nastavlja karijeru ne zna se ali definitivno moze dati jos 2 dobre godine u nasoj ligi.

Jos jedan igrac ce dobiti raskid ugovora ali isto tako su skoro pa dogovorena 2 nova igraca. Jbga, nece klub jednostavno da ulazi u bespotrebne dugove, uprava hoce da odrzi klub zdravim bez ikakvih dugova.
Forzza Velez

NeretvanskaPastrmka
Kontakt:

Post Postao/la NeretvanskaPastrmka » 20 maj 2020, 13:51

Ma biti ce sada igraca na izvolite. Ne samo u nasoj ligi nego u citavom regionu. Rijetki su klubovi koji su izdrzali ovaj period i nastavili normalno funkcionisanje da bi se zamarali sa nedisciplinom jednog igraca kojeg smo se odrekli :zviz:

Jedva cekam ljetni prelazni :njanjanja:
UEFA TEAM RANKING 1989

51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583

Drape
Kontakt:

Post Postao/la Drape » 20 maj 2020, 13:53

Besparica u “Željezničaru”

“Ja postim već pet mjeseci, meni je ramazan mjesecima”, kazao nam je ove sedmice jedan od uposlenika sarajevskog “Željezničara”, fudbalskog kluba koji je u potpunoj besparici i čije je poslovanje na izdisaju. Finansijska je situacija u tom klubu i ranije bila loša, no postala je očajna nakon proglašenja pandemije Covid-19.

Prvenstvo je prekinuto, nema novaca od sponzora niti od ulaznica, što je bio jedan od glavnih prihoda kluba, a niko još uvijek ne zna kada će i hoće li uopće prvenstvo biti nastavljeno. Do malo zraka klub bi mogao doći od novca zarađenog igranjem utakmica evropskih kupova, ali se, također, još uvijek ne zna kada će one uopće biti odigrane.

Zaposleni u profesionalnom fudbalskom pogonu “Željezničara” plaće nisu primili još od decembra prošle godine i nema naznaka kada će im i da li će im dugovanja biti isplaćena. Hoće li to biti odjednom ili u ratama. U očajnoj situaciji iz uprave su kluba odlučili poslati pismo s molbom za pomoć na sve strane svijeta, sponzorima, navijačima, bivšim igračima i trenerima, svakome ko je u mogućnosti da pomogne. Traže se od njih donacije, posudbe, bilo kakvu vrstu pomoći kako bi se preživjelo.

Da cijela situacija bude još gora, približava se vrijeme predaje dokumenata neophodnih za licenciranje kluba za igranje u narednoj sezoni, a licenca se ne može dobiti ako postoje dugovanja prema uposlenicima kluba. Stoga već sada iz kluba šalju molbe za potpisivanje ugovora o reprogramiranju isplate dugovanja kako bi se klub uopće mogao natjecati u narednoj sezoni. /N. H./

avenija
Kontakt:

Post Postao/la avenija » 20 maj 2020, 13:54

Danas i sutra testiranje igrača i uposlenika NK Čelik na COVID-19
:kafa:
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 20 maj 2020, 13:56

svrakino1921 je napisao/la:
20 maj 2020, 13:30
sve ja mogu shvatit
al da nam frajer prekine KUP kako bi i cetvrti na tabeli isao u Europu
e svasta
A fino sam vam rekao da nema trofeja za vas i sljedecih 5-6 godina, vi se nesto napeli, doveli brku.....
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 20 maj 2020, 13:58

NeretvanskaPastrmka je napisao/la:
20 maj 2020, 13:12
Beduin je napisao/la:
11 okt 2019, 20:04
Ovako:

- nakon 35 godina da imam ovakvu gorcinu u grlu, oko srca, ovo nisam mogao ni pretpostaviti
- 20 minuta prije kraja utakmice da drustvu govorim isprekidanim glavom da napustam Tusanj i izlazim sa utakmice, da mi samo sekunda fali da zaplacem i da na insistiranje prijatelja da odgledamo utakmicu do kraja nemam snage da odgovorim jer mi glas drhti, samo izlazim sa Zapada
- sjedam u auto, vozam se 20 minuta i pocnem plakati. Jebote, odvrnem muziku, vozam se i placem jer sam nemocan, jer ne mogu pomoci klubu, jer se sramotimo za 100 godina postojanja, jubilej kojim se rijetki mogu pohvaliti
- jos dok gledam utakmicu ucekujem nesto posebno, bakljadu, vatromet, gledam dronove iznad Tusnja i sve mislim sad ce to ludilo za proslavu 100 godina kluba, i onda gledam pizdarije na polupraznom Sjeveru i bjezaniju Fukara izvan stadiona, gledam, cekam i ne vjerujem da je pozorisna atmosfera na Tusnju samo slika trenutnog stanja u klubu, zadnji otkucaji srca naseg starca, slavljenika... j3bote, pisem ovo i place mi se opet
- hvala odlicnom, ali pasivnom Zapadu, koji nikad nije izdao i uvijek je tu uz Slobodu
- hvala onih malo Fukara koje se trude, ali veceras zaseru sve sto se moglo zasrati. Znam da nas prate clanovi grupe, znam da prenose mom prijatelju i vodji grupe pa bujrum neka mu i ovo prenesu da smo se veceras osramotili za sva vremena. Da smo samo dokazali da nismo grad fudbala, da nas Sloboda ne zasluzuje i da nakon Sulje, Cipe i Bajte nista vise nije kao sto je bilo niti ce biti. Hvala vam na svemu, ali nemojte vise molim vas.
- hvala vam forumasi, Sariel, Solinas, Targer i jos par moamak sa kojima se znam mimo foruma i vidjat cemo se, ali ja sam sa Tusnjem i forumom zavrsio do nekih boljih dana
- davao sam sebe, davao sam svoje pare za grupu, za klub, za nadu, ali veceras smo se osramotili, osramotili smo grad, klub, ono sto je Suljo i ostali momci stvarali godinama i godinama.
- hvala i ovim mojim drugovima, poznanicima, slobodasima koji su deceniju i vise bodrili Slobodu a sad presli na Slogu pa i veceras nisu dosli. Znam da citate ovo pa nabijem vas na qurac i j3bem vas u usta seljacka, slobodno mi pisite na Fb za ostalu konverzaciju.

Zbogom Tusanj
Zbogom Slobodo
Zbogom forum do nekih boljih dana, a to ce potrajati.
Sip haj nam malo kako si plakao kad je 7 sekjuritasa izbacilo grupu sa stadiona za 100 godina kluba :rol:
Ne smije iskopati svoje onanisanje na najboljeg im poslijeratnog igraca pa trazi moj post. 😂😂
De nam baci onu sliku kako RAja skida dres i sorc sa igraca, a ti uletio klizeci igracu i skide mu stucne. Zibje uhonja, sad ti Fajke najgori, a jos ti njegov poster na vratima u dnevnoj sobi.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

samoSA
Kontakt:

Post Postao/la samoSA » 20 maj 2020, 14:12

Mi ne znamo šta bi se desilo da je Željo prvi na tabeli. To je fakt!

Sa druge strane apsolutno razumijem zašto sve trpate u isti koš. To je isti princip kao što rade i stranke u politici, a vaši direktni pomagači i nalogodavci. Svi su isti, svi su lopovi.

Ne gospodine @Fighter, nismo svi isti i nismo svi lopovi. Nismo svi u savezu i ne borimo se svi za iste interese.

Još jednom ponavljam, uništavate BiH fudbal vašim klubskim interesima!

Off.

Pratim sjednicu NSRS i hoće li ukinuti vanredno stanje, da narod može kašike na miru lizat.
[/quote]
Znamo mi svi odlicno sta bi bilo da je Zeljo prvi i nemojte samo vi o lopovluku i ko je sta namjestao nije ovdje niko retardiran

Zaključano

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: tutankamon1905 i 17 gostiju.