Ne vjeruje ti vise niko na forumu. Jos ti zuljevi na rukama nisu prosli od onanisanja na Fajkericu, a vec ga pljujes. Ober levat si postao buraz, ni humor te iscupati ne moze.NeretvanskaPastrmka je napisao/la: ↑20 maj 2020, 12:05Rekao sam ti zivi u uvjerenju da je tako kao sto si procitao na nekom portalu ali hajde mi objasni kako onda pravimo tribinu od milion maraka sopstvenim novcem i kako se niko od drugih igraca ne buni zbog primanja. Pa tri igraca u Velezu imaju mjesecno kao citava Sloboda. Pises gluposti opet ti kazemBeduin je napisao/la: ↑20 maj 2020, 11:58[
Normalno da ce mi biti crveni obrazi kad te karam od jutros, nisam u formi pa krv udarila u vugla buraz.
Pod pritiskom ostalih forumasa si javno priznao da si levatcina i lazov. Ne ide ti spinovanje, manji pacer ispadac dok lazes uzgidnute glave, kao ibicno.![]()
Cuj ono argumentovano pise, bacio par supljaka ovdje i sebe uvjerio da je istina, wahaha. Argument ti da Fajke dodje bezvoljan na trening pa onda razvali na utakmici, e jesi levatcina na kvadrat sad ispao.
Odoh, ne mogu te gledati u tim baklava carapicama i pletenom dzemperu kako teturas forumom k'o nespan ovan.
Na Tusnju sipovi na Istoku kostali k'o vasa tribina.