Ljoze brate, fulio si ali opasno ne postoje dvije strane kako ti to ne kontas ? koja sam ja stranaLjoZee je napisao/la: ↑20 maj 2020, 13:53Nasi navijaci su digli zbog ranije poznatih “sukoba” toliku frku za ovo kao da smo jedini u ovoj ligi koji dugujemo. Udjite sad u svaki klub i pitajte reci ce da mu se duguje nesto. Nije Borac raspustio ekipu sto im je placeno sve i imaju para. Samo drugi navijaci klubova u ovoj ligi i koji znaju stanje sute i prikrivaju da ta informacija ne bi izasla u javnost. Imate primjer za to Sarajeva za proslu godinu gdje 4 plate nisu primljene, a znalo se za to i pravilo se sve kul da je, milioni padaju sa neba ovo ono, a ono klinac ko i u svakom klubu. Znaci bez Korone, bez ikakvih svjetski kriza sa normalnim igranjem plate nisu dali. Kod nas jok jer bitno je vratiti “suk” za onu Upravu prije pa da se iskoristi. Mene boli klinac iskreno i za jedne i za druge. Ovi komotno sad mogu otici ne bi rekao: “E, jest mi zao.” Bitan je Zeljo, a ne Amar, Dzubur, Misimovic pa se obje strane zapitajte prije nego sto objavite nesto. Ovi portali sto prepisuju sa foruma informacije nece stetu napraviti nijednom od navedenih nego i samo iskljucivo Zelji.

ako cemo iskreno cak sam najvise podrzavao proslu upravu (finansijski) za mene ljubav nije prestala onog dana kad je Miske otisao ,nisam prestao da podrzavam klub jer je on otisao ,nisam poderao clansku ,godisnju,nisam prestao ici na utakmice,nisam poceo da spletkarim (jel do Stilica,jel radi brata ,bira utakmice ,jel bila plata pred vazne tekme ,meni nije boom sto je dosao dug za vodu) ja samo reagujem na hinjaluk,bezobrazluk , a sve to rade pod krinkom zabrinutog navijaca . Ja sam samo odlucio da podrzavam Zelju bez obzira ko je u upravi ,ko je trener itd evo ti meni objasni koja sam ja strana ?