Ali kakvi ste vi mitomani. Ja ne mogu da vjerujem sta vi izmisljate.
-ne testirati igracee, a pricati o nastavku. Sta ako savez kaze treba se nastaviti ako su ekipe (kao sarajevo) spremne za nastavak? A vi ni igrace testirali niste, mozda ima pozitivnih? Cuj mislimo da se nece nastaviti
-onda prica pitarski savez? Kao ssavez protiv zeljkana.... A stadion sve sto se radilo dio dao nogometni savez. Ito dobar dio. Mi jos nismo dobili odgovor o tome da u slucaju gradnje, koliko i kako doci do sredstava uefa. Al pitarski savez.
-najnoviji mit vas je da ste licencu izvubili ZBOG pitarskog saveza. Jaki smo nema sta jer ste se zalili i sportakom sudu pa vas odbili brz da je uopste i otislo u proceduru jer je bilo jasno da ste prekoracili datum!
Ne, niste ostali bez licence zbog pitara i saveza nego zbog svoje nesposobnosti
-u moru mitova, vidim kruti i ovaj o nekom sastanku emira i neke delegacijr iz rs kao u topliku. Selami vas emir i kaze da manje uzimmate vutre.
-pisete svi klubovi duguju. Nije tacno. Nas klub ne duguje. I nije svaki klub u gabuli, jer mi npr nismo.
"Prrodali se", "tanova prcija" i sta sve ne, al hvala Bogu ima ko posuditi ovima sto nrmaju i treba tako. 21. Vijek a ljudi ne primaju platu.
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli