Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Re: Premijer liga BiH - općenito
E cuj kokuzi bi nastavili fudbal hahahahaha. Smanjuju place igracima, raskidaju ugovore, a vamo glume nekakve moralne vertikale o spas za fudbal itd.
HUSREF MUSEMIC!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić
LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić
LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!
Ako vec hoces da znas jedan od ovih sto su pisali je za nas mnoge u Mostaru legenda u svakom smislu. O ljubavi prema klubu mozemo uciti svi od njega, o postovanju drugih isto. Ako nije on prava raja ja ti garantujem da nije niko. Sad sto tebi ili bilo kome nesto ne ide na mlin boli nas **** iskreno bio navijac Sarajeva, Zelje, Borca petog desetog.

Šta sad, dođe navijač FK Viteza, napiše ovdje pedeset rečenica čistih istina, obezvrijedićemo ga jer navija za Vitez je li? Bez obzira što piše istinu, to ne važi jer FK Vitez nema para?
Realno, u qrcu ste momci.
Realno, u qrcu ste momci.
Pitari iz pogrešnog ugla gledaju na situaciju. Ovo nije Mi protiv vas, Željo protiv Sarajeva ili Velež protiv Sarajeva. Ne.
Ovo je raja protiv pi*ketina!
Kada su vremena teška, vidi se ko je kakav.
Ovo je raja protiv pi*ketina!
Kada su vremena teška, vidi se ko je kakav.
Zadnja izmjena: Plavac87, dana/u 21 maj 2020, 12:32, ukupno mijenjano 1 put.
Naprijed Željo, četo plava
Nek se čuje tvoja slava
Nek se čuju sve sirene
Kad mašina tvoja krene
Nek se čuje tvoja slava
Nek se čuju sve sirene
Kad mašina tvoja krene
- NeretvanskaPastrmka
- Kontakt:
Pises o klubu koji je ostao bez svega i koji gradi stadion. Koji je okupio postene ljude i koji ima citavu strategiju poslovanja i funkcionisanja. Normalno da cemo glumiti moralne vertikale jer ulazemo svoje pare u nesto sto drugi opstruira. Ne stojimo besramno i spustene glave i ispruzene ruke ispred nekog azijata
UEFA TEAM RANKING 1989
43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
- RacioEmocionalan
- Kontakt:
@komshija hahaha, evo i mjerodavaca. Kaže pravi i krivi navijači. Kakve su ti reference kralju da te se gleda kao apsolutni autoritet? 

The willingness to be a fool is a precursor to a transformation.
Pvo je 21 vijek eto cisto da te informisem posto fudbal ne postoji u okvirima koje ti pamtis,uostalom i vas predsjednik je investitorNeretvanskaPastrmka je napisao/la: ↑21 maj 2020, 12:23Pises o klubu koji je ostao bez svega i koji gradi stadion. Koji je okupio postene ljude i koji ima citavu strategiju poslovanja i funkcionisanja. Normalno da cemo glumiti moralne vertikale jer ulazemo svoje pare u nesto sto drugi opstruira. Ne stojimo besramno i spustene glave i ispruzene ruke ispred nekog azijata
Ne lupetaj Pastrmko...NeretvanskaPastrmka je napisao/la: ↑21 maj 2020, 12:10Ma ja bola. Ovako ih istestiras kolektivno na korona virus i dobijes rezultate da su hvalospjevi bili lazni. Nemamo mi prijatelja niti ih zelimo. Mozda su nam najblizi iz Slobode i Zelje jer smo stari klubovi sa istim ideologijama. Ali vremena debilska pa nema onog medjusobnog postovanja kao prije
Napustam vas sto se tice ove tematike i kunem se da necu vise spominjati istinu a vi slobodno napisite o Velezu sta mislite. Ne dopustite da vise postujem Matu iz Sirokog koji je iskren![]()
Možete vi pisati sta god hocete i ne gledamo vas kao prijatelje zato sto cete klimati glavom...
Vi cete uvijek nama biti najbliža navijacka skupine, jer mi ne zaboravljamo ko je nama jedini bio podrska kada je Vedran nastradao i ko se pojavio u listici kao pomoc...
Ti sad uzeo tu valjati gluposti i nebuloze...
Boli mene ona stvar ko je tebi draži...
Inace kazu i Amar bio na sastanku sa Vicom hahahah koga ba lazu i petljaju mi hocemo da se igra i tacka potencirate laziNeretvanskaPastrmka je napisao/la: ↑21 maj 2020, 12:23Pises o klubu koji je ostao bez svega i koji gradi stadion. Koji je okupio postene ljude i koji ima citavu strategiju poslovanja i funkcionisanja. Normalno da cemo glumiti moralne vertikale jer ulazemo svoje pare u nesto sto drugi opstruira. Ne stojimo besramno i spustene glave i ispruzene ruke ispred nekog azijata
Za godinu dvije pitari će slati upit o korištenju stadiona Veležu, a ne samo Čeliku i Želji.
"Divovi"
"Divovi"
Naprijed Željo, četo plava
Nek se čuje tvoja slava
Nek se čuju sve sirene
Kad mašina tvoja krene
Nek se čuje tvoja slava
Nek se čuju sve sirene
Kad mašina tvoja krene
- NeretvanskaPastrmka
- Kontakt:
Brato nebitno je to jer ce sutra strmkapa stati i iza navijaca Sarajeva,Zelje,Celika,Slobode ili Jedinstva nebitno kada je u pravu. Pricamo o drugim stvarima gdje se iznosi istina i gdje se pokusava lobotomizirati konverzacija. Razumijes li da ce se za 8 mjeseci odigrati samo 3 mecaVanja8 je napisao/la: ↑21 maj 2020, 12:27
Ne lupetaj Pastrmko...
Možete vi pisati sta god hocete i ne gledamo vas kao prijatelje zato sto cete klimati glavom...
Vi cete uvijek nama biti najbliža navijacka skupine, jer mi ne zaboravljamo ko je nama jedini bio podrska kada je Vedran nastradao i ko se pojavio u listici kao pomoc...
UEFA TEAM RANKING 1989
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
Onda vi pusite **** tom istom zeljeznicaru, jer vam se podudaraju stavovi.NeretvanskaPastrmka je napisao/la: ↑21 maj 2020, 11:35Sta ti je slagao. Polizali ste supak rs-u i Borcu samo da bi hinjski dosli do titule i izbjegli jos jednu sramotu ponizavanja od Zelje. Danima provocirate ljude a molite boga da se ne nastavi jer bi vas karali u usta ko dva puta ove godine. FKS je grobar bh fudbala jer se jeftino prodao i udruzio sa politikom iz manjeg entiteta. Nece vam se to izdobriti. Podrska za starog radnickog Zelju bez obzira koliki animozitet imao prema njima. Ratovi se vode na travi a ne ispod stola. Zato vas brato postuje![]()
Ti ne pricaj o sramoti, porazima i pobjedama. Prvo nije tvoja stvar ko je koga dobio, niti imas osnovu da nekome nesto pametuje i moralise.. I ne LAZI, dakle ne LAZI, da da je Velez na prvom mjestu, i DA SE Odigralo DVOKRUZNO, SVAKO SA SVAKIM 2X, isti ti nebi ocekivao titulu. Dakle, taj rat koji pominje na terenu, smo dobili.
Druga stvar - radnicki zeljeznicar, je dokaz koliko zivis u mitovima, legendama i istoriji. Radnički zeljeznicar je dobio toliko novca iz raznih drzavnih kasa, budzeta i relacija, ko svi drugi klubovi zajedno. Budzetski Zeljeznicar, dakle. Rad je nesto drugo!!!!
I treca stvar NSKITIZ zajedno

- FKS -
Bitno je da se zna ko će u LP a ostalo kako god bude 

- Osttribine
- Kontakt:
A kojih istina zivota ti, da je FK Sarajevo "grobar fudbala, da ne zelimo nastavak, da smo u nekoj kombinaciji sa Borcem" i more ostalih gluposti, i treba na to sve sutjeti jel, dokazali i izjasnili smo se kao klub da smo za nastavak prvenstva, testirali igrace na koronu, stadion Kosevo na kojem igramo ispunjava uslove i to je to. Na kraju krajeva i da se prvenstvo ne nastavi niko nikom nista ne garantuje ovde niti da ce Sarajevo biti prvak niti da ce ovi zenicani i zvijezda ostati, to su samo nase forumske pretpostavke, a Bog zna kako ce to ovi u savezu rijesiti. A vrhunac gluposti su ovi forumski retardi koji pisu da se bojimo eto jos jednog debkla od Zelje, valjda oni vidoviti sta li.
Sarajevo je za nastavak i sve je ispunilo da se nastavi a kmeljo nije mislim da je svaka prica suvisna,druga je stvar sto se pisu laziNeretvanskaPastrmka je napisao/la: ↑21 maj 2020, 12:32Brato nebitno je to jer ce sutra strmkapa stati i iza navijaca Sarajeva,Zelje,Celika,Slobode ili Jedinstva nebitno kada je u pravu. Pricamo o drugim stvarima gdje se iznosi istina i gdje se pokusava lobotomizirati konverzacija. Razumijes li da ce se za 8 mjeseci odigrati samo 3 mecaVanja8 je napisao/la: ↑21 maj 2020, 12:27
Ne lupetaj Pastrmko...
Citam ove komentare i rasprave oko nastavka PLBIH.
Najpostenije, najbezbolnije i najjeftinije za sve bi bilo da se proglasi prvak, niko ne ispadne, prosiri se liga za dva kluba, a u evropu odu prva cetri.
Najpostenije, najbezbolnije i najjeftinije za sve bi bilo da se proglasi prvak, niko ne ispadne, prosiri se liga za dva kluba, a u evropu odu prva cetri.
BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
Kmeljo, seljo, prosjaci, zeljescar itd
Nivo komunikacije djece sa posebnim potrebama
Nivo komunikacije djece sa posebnim potrebama

Nikada se ne prepucavam sa navijacima Veleža, bez obzira na sve napisano...NeretvanskaPastrmka je napisao/la: ↑21 maj 2020, 12:32Brato nebitno je to jer ce sutra strmkapa stati i iza navijaca Sarajeva,Zelje,Celika,Slobode ili Jedinstva nebitno kada je u pravu. Pricamo o drugim stvarima gdje se iznosi istina i gdje se pokusava lobotomizirati konverzacija. Razumijes li da ce se za 8 mjeseci odigrati samo 3 mecaVanja8 je napisao/la: ↑21 maj 2020, 12:27
Ne lupetaj Pastrmko...
Kod mene ce uvijek ostati i zahvalnost za ono sto ste ucinili i postovanje prema Veležu, istinskom velikanu naseg fudbala...
Ali, drug moj na svaki provokativni post se može odgovoriti bez nekakve ono, proste i ružne retorike...
Nema veze, želim vam svako dobro i da Velež uvijek bude u vrhu PL BiH...
- NeretvanskaPastrmka
- Kontakt:
Ne mozes ti meni balavac jedan pricati o vrijednostima Zelje. Pises gluposti koje nemaju veze s vezom. Da smo prvi i da ce samo Velez opstruirati stanje fudbala u drzavi izvadio bi ku.rac i rekao bi pisam se po peharu necemo biti supci a pogotovo surovati sa ljudima koji bi najradije ugasili sve pro bih klubove. Sa tim napisanim sam sebe izdajes da opstruirate nastavak prvenstva i potvrdjujes ono sto sam napisao. 3 utakmice od decembra do avgusta. Idite sadite paprike i blitvuHajdeee je napisao/la: ↑21 maj 2020, 12:35Onda vi pusite **** tom istom zeljeznicaru, jer vam se podudaraju stavovi.NeretvanskaPastrmka je napisao/la: ↑21 maj 2020, 11:35Sta ti je slagao. Polizali ste supak rs-u i Borcu samo da bi hinjski dosli do titule i izbjegli jos jednu sramotu ponizavanja od Zelje. Danima provocirate ljude a molite boga da se ne nastavi jer bi vas karali u usta ko dva puta ove godine. FKS je grobar bh fudbala jer se jeftino prodao i udruzio sa politikom iz manjeg entiteta. Nece vam se to izdobriti. Podrska za starog radnickog Zelju bez obzira koliki animozitet imao prema njima. Ratovi se vode na travi a ne ispod stola. Zato vas brato postuje![]()
Ti ne pricaj o sramoti, porazima i pobjedama. Prvo nije tvoja stvar ko je koga dobio, niti imas osnovu da nekome nesto pametuje i moralise.. I ne LAZI, dakle ne LAZI, da da je Velez na prvom mjestu, i DA SE Odigralo DVOKRUZNO, SVAKO SA SVAKIM 2X, isti ti nebi ocekivao titulu. Dakle, taj rat koji pominje na terenu, smo dobili.
Druga stvar - radnicki zeljeznicar, je dokaz koliko zivis u mitovima, legendama i istoriji. Radnički zeljeznicar je dobio toliko novca iz raznih drzavnih kasa, budzeta i relacija, ko svi drugi klubovi zajedno. Budzetski Zeljeznicar, dakle. Rad je nesto drugo!!!!
I treca stvar NSKITIZ zajedno![]()
UEFA TEAM RANKING 1989
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583

Koja logika da se prvak proglasi a da niko ne ode u drugu ligu, kako je to najpostenije?
nasa noc traje danima
https://youtu.be/ufLtq-0Ue1g
https://youtu.be/ufLtq-0Ue1g
Trenutno korisnika/ca: Balorda, jurisicduska, Pablo11, Semper i 16 gostiju.