Ništa. Mada me podsjecas na neku djecu koja nisu sva svoja.
Vec dva dana pokušavaš i trudiš se da pridobiješ moju pažnju sa nekim nebitnim pitanjima.
Evo velikodušno sam odgovorio i dao ti na značaju

Ništa. Mada me podsjecas na neku djecu koja nisu sva svoja.
Ne pljujes nego napises bljuvotine pljuvanje je blaga rijec. Da ti opet objasnim po cemu smo mi to za prekid kad smo javno rekli da smo za nastavak i sve uradili da se nastavi a zeljeznicmar nije? Jel znas ds je Amaw ssjedio sa Vicom? Njima nije problem sto ce se liga prekinuti vec lobiraju da se nama ne dodijeli titula to ih najvise boliNeretvanskaPastrmka je napisao/la: ↑21 maj 2020, 12:58Ovdje mnogi pogresno shvataju. Ja bi isto pisao i da je Zeljo umjesto Sarajeva,moj Velez,ili Sloboda,Celik. Ne pljujem nikoga samo kao neutralan iznosim istinu i uvijek cu biti za fudbal i pravdu pa makar katastrofalne posljedice bile po moj klub. Sada sto su navijaci Sarajeva subjektivni ja to ne mogu promjeniti
Pljujes, direktno. Prozivas, vrijedjas. Zato ti se i odgovara.NeretvanskaPastrmka je napisao/la: ↑21 maj 2020, 12:58Ovdje mnogi pogresno shvataju. Ja bi isto pisao i da je Zeljo umjesto Sarajeva,moj Velez,ili Sloboda,Celik. Ne pljujem nikoga samo kao neutralan iznosim istinu i uvijek cu biti za fudbal i pravdu pa makar katastrofalne posljedice bile po moj klub. Sada sto su navijaci Sarajeva subjektivni ja to ne mogu promjeniti
Grozno. Pa pisite i dalje za Zeljine da su lobotomciHajdeee je napisao/la: ↑21 maj 2020, 13:03Pljujes, direktno. Prozivas, vrijedjas. Zato ti se i odgovara.NeretvanskaPastrmka je napisao/la: ↑21 maj 2020, 12:58Ovdje mnogi pogresno shvataju. Ja bi isto pisao i da je Zeljo umjesto Sarajeva,moj Velez,ili Sloboda,Celik. Ne pljujem nikoga samo kao neutralan iznosim istinu i uvijek cu biti za fudbal i pravdu pa makar katastrofalne posljedice bile po moj klub. Sada sto su navijaci Sarajeva subjektivni ja to ne mogu promjeniti
Podrzavaj svoj klub. Navijaj za njega, brani njegove interese. To je normalna stvar. Al ne petlja se u odnose drugih klubova. Jos manje ne stavljaj se u zastitu klubova sem svog, vrijedjajuci druge. I onda ocekujes da ti se suti.
Napisano je fino. Konkretne stvari su uradjeno od strane FKS. Savez neka kaze termin, mi mozemo od sutra vec igrati.
Bujrum. Uradite i vi drugi isto ovo sve. Najbolji moguci pritisak na odluku saveza je upravo to.
Jbg, najbezbolnije je. Naravno najbolje bi bilo da se sve odigra do kraja i liga i kup, ali od tog nema nista.
Hajdeee je napisao/la: ↑21 maj 2020, 13:03Pljujes, direktno. Prozivas, vrijedjas. Zato ti se i odgovara.NeretvanskaPastrmka je napisao/la: ↑21 maj 2020, 12:58Ovdje mnogi pogresno shvataju. Ja bi isto pisao i da je Zeljo umjesto Sarajeva,moj Velez,ili Sloboda,Celik. Ne pljujem nikoga samo kao neutralan iznosim istinu i uvijek cu biti za fudbal i pravdu pa makar katastrofalne posljedice bile po moj klub. Sada sto su navijaci Sarajeva subjektivni ja to ne mogu promjeniti
Podrzavaj svoj klub. Navijaj za njega, brani njegove interese. To je normalna stvar. Al ne petlja se u odnose drugih klubova. Jos manje ne stavljaj se u zastitu klubova sem svog, vrijedjajuci druge. I onda ocekujes da ti se suti.
Napisano je fino. Konkretne stvari su uradjeno od strane FKS. Savez neka kaze termin, mi mozemo od sutra vec igrati.
Bujrum. Uradite i vi drugi isto ovo sve. Najbolji moguci pritisak na odluku saveza je upravo to.
Postao/la Hajdeee » 12 maj 2020, 13:05
Plati igracima plate, hostapleru Osime!!!!!
4 plate, evo i 5.po svemu sudeci.
Sramota!!!!!
Postao/la Hajdeee » 12 maj 2020, 12:53
Koliko plata su Igraci i uposlenici FK Zeljeznicar, dobili u ovoj kalendarskoj godini?
Postao/la Hajdeee » 16 maj 2020, 09:24
Srbi, da.
Zeljo (?!), ne postoji taj klub.
Postoji samo zeljeznicar.
To se pise po zaslugama, malim pocetnim slovom. Adekvatno mizernosti mentaliteta koji predstavlja.
Sta ba niste miljenici politike?NeretvanskaPastrmka je napisao/la: ↑21 maj 2020, 11:50Ne znam koliko imas godina ali napisati da je Velez klub bez trofeja je smijesno. Mozda nismo miljenici politike,mozda nismo stampali salove sa sda logom i osvali titule,mozda smo ponosno ispadali okrivljujuci samo sebe i kasnije se ponosno vracali. To klub za mene cini velikim i nebi ovaj casni Velez bez titula mijenjao za trosoban stan u Madridu i desetogodisnju za lozu Bernabea
Da jos jednom citiram post na koji su se zakacili. Bukvalno sve tacno od A do Ž. Covjek iznio svoj stav, ako mislis drugacije, napisi svoje misljenje to to to i tacka. A ne seljacke fore tipa vi Velezovci tek usli u ligu i petljate se, ponizavate i slicno.SaMoVelez je napisao/la: ↑21 maj 2020, 11:02Ako se ništa ne promjeni u vezi nebulozne odluke kšpc i savezovog prihvatanja iste te se prekine prvenstvo, očekujem proglašenje tabele kao konačne bez proglašenja šampiona, bez ispadanja i sa nova dva člana "elite" slijedeće sezone imamo ligu od 14 klubova. UEFA-i će se poslati spisak timova za nastup u evropi po zatečenom stanju, bez završnice kupa.
Na ovaj način bi večina klubova dobila mrvice osim Borca koji dobija sve. Željo i Široki kao najveći gubitnici, Sarajevo relativno zadovoljno s obzirom da idu u predkvalifikacije za LŠ i s obzirom da su izbjegli najgori scenarij za njih, a to je još jedan okršaj sa komšijama kojeg ova uprava vjerovatno ne bi preživjela. Sjetim se samo "potresa" nakon zadnjeg derbija i onog provlačenja kroz iglene uši uprave FKS, jedva preživjeli.
Na začelju svi zadovoljni jer ostaju još jednu sezonu u "eliti". SSH, Velež i Radnik su tu kao kolateralna šteta zakulisnih igara.
Sretno svima u narednoj sezoni, biće svega, od gašenja klubova do novih koalicija, u to sam siguran.
Da nas je gurala valjda bi osvojili bar jedan kup. Ili ti mislis da ti je Sarajevo leprsavom igrom doslo do trofejaEvander je napisao/la: ↑21 maj 2020, 13:11Sta ba niste miljenici politike?NeretvanskaPastrmka je napisao/la: ↑21 maj 2020, 11:50Ne znam koliko imas godina ali napisati da je Velez klub bez trofeja je smijesno. Mozda nismo miljenici politike,mozda nismo stampali salove sa sda logom i osvali titule,mozda smo ponosno ispadali okrivljujuci samo sebe i kasnije se ponosno vracali. To klub za mene cini velikim i nebi ovaj casni Velez bez titula mijenjao za trosoban stan u Madridu i desetogodisnju za lozu Bernabea
Haj molim te to jos samo jednom potvrdi, pa da ti elaboriram koliko vas je politika gurala.
Da li te sramota ovakvo sto napisati?
Sto kokuz moze nasanjat to film ne moze opisat. Pa vi prvi ne mozete podnijeti nastavak sezone. 130.000 treba za testove, gdje je tu karantin, hotel, prevoz, organizacija utakmica bez ikakvih prihoda? Pa ugasilo bi vas to kao i sve sem nas i zrinjskog.NeretvanskaPastrmka je napisao/la: ↑21 maj 2020, 12:23Pises o klubu koji je ostao bez svega i koji gradi stadion. Koji je okupio postene ljude i koji ima citavu strategiju poslovanja i funkcionisanja. Normalno da cemo glumiti moralne vertikale jer ulazemo svoje pare u nesto sto drugi opstruira. Ne stojimo besramno i spustene glave i ispruzene ruke ispred nekog azijata
Kada ce testovi ? kumekerimatomic1921 je napisao/la: ↑21 maj 2020, 13:11Oni su kao za nastavak a igracima dali 5 slobodnih dana u subotu. I onda kuka jeleskovic treba mu 6 sedmica priprema.
Recite svojim kujama od igraca da ne laprdaju po kafama da je prvenstvo zaveseno i da ne pricaju kod kojih sudija smiju udarati do besvijesti znajuci da nece nikada dobiti drugi zuti karton, picketine!!!
Pastrmka je sve upravu, polizali ste supak onima od kojih ste se sklanjali godinama (ima i trans kao dokaz).
Mada, vrlo vrlo je tesko reci kako bi se ostali ponasali da su prvi na tabeli. Najiskrenije.
Sta je bolan gurala, pa uzeli bi makar jedan kup ako nista. Pa Modrice neke uzimale ligu. Ne treba nam niko ziv da znamo da je ovo jedna od najkriminalnijih liga na svijetu to i ti dobro znas. I najbolji u toj kriminalnoj ligi ne mogu biti cisti logicno. Gurani smo u picku materinu najbolji plasman peto mjesto u ligi. Dabogda vas tako gurali uvijek.Evander je napisao/la: ↑21 maj 2020, 13:11Sta ba niste miljenici politike?NeretvanskaPastrmka je napisao/la: ↑21 maj 2020, 11:50Ne znam koliko imas godina ali napisati da je Velez klub bez trofeja je smijesno. Mozda nismo miljenici politike,mozda nismo stampali salove sa sda logom i osvali titule,mozda smo ponosno ispadali okrivljujuci samo sebe i kasnije se ponosno vracali. To klub za mene cini velikim i nebi ovaj casni Velez bez titula mijenjao za trosoban stan u Madridu i desetogodisnju za lozu Bernabea
Haj molim te to jos samo jednom potvrdi, pa da ti elaboriram koliko vas je politika gurala.
Da li te sramota ovakvo sto napisati?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.