I Avaz je proglašavao robijaše za najbolje navijace

Šta ima još

Ja?? Nista ja nisam zapoceo, samo sam uzvratio na prozivke.Baader je napisao/la: ↑21 maj 2020, 20:51Ja stvarno ne znam šta ti hoćeš i na osnovu čega započinješ "kavgu" po ovom pitanju?nekoIzMostara je napisao/la: ↑21 maj 2020, 20:00Haha ne budi smijesan. Poslije rata stoji, al prije rata nmzs sebe stavljati ispred nas jer niste bili ispred nas. Brukas se.
Hajde malo se saberi.
ŠećerašKockoglavi je napisao/la: ↑21 maj 2020, 21:12Izgleda da male plave niko nije spominjao kao bitnu navijačku skupinu pa čak ni Avaz.
Možda je bio članak u Veseloj svesci.
Stani bola, jeli ova donacija urucena bas manijacima ili nekoj znj udruzi navijaca zelje, kad je ovo bilo uopce?nitkovi je napisao/la: ↑21 maj 2020, 20:18
Malo podsjeca na ovo![]()
Pa 7 dana kasnije nakon ovog vaznog saopstenja izlazi ovo:VAŽNO!!!
pitari SU KRENULI U AKCIJU POTURANJA I POMETANJA PRICE O SVADJAMA U NASEM KLUBU I RASKOLU VODECIH LJUDI U KLUBU.POTURAT CE ISTO TAKO PRICE O POVEZANOSTI NAVIJACA SA NEKIM POLITICKIM PARTIJAMA KAO I SA POJEDINCIMA IZ ISTIH.
NISTA OD OVOG NIJE TACNO,SAMO JEFTINE pitarske PODVALE NA KOJE SMO RANIJE NASJEDALI I DOVELI KLUB DO DNA,NEMOJTE OPET NASJEDATI!!!
MI SMO ŽELJINI,ŽELJO JE NAŠ
Filozofija i nacin zivota![]()
![]()
Mozda u casopisima za izrade ikebana
wwin x bon a bon i tako toNeretvanskaPastrmka je napisao/la: ↑20 maj 2020, 11:51Komsija u kakvoj ti selendri zivis je.bem ti zivot. Mislis da se ne moze kockat jer su zatvorene kladioniceidi namazi se hurdom po celu i valjaj se po brazdama u Jarama ljakse mrtvi
![]()
Rad zadnjiNeretvanskaPastrmka je napisao/la: ↑21 maj 2020, 21:23Mozda u casopisima za izrade ikebana![]()
Evo ti iz cao tifa clanak kada se vec blamiras. Daleko ste tada kasnili za Beogradom Splitom Mostarom i Zagrebom![]()
![]()
drzimo se, dugovi nikad manji ako je tacno jer nisam bas upucen sljedece sezone se borimo sa vama za titulu citiraj me za godinu dana.NeretvanskaPastrmka je napisao/la: ↑20 maj 2020, 13:23Treba na Slobodu preci da ih maltretiramo nisu jos rahmetlije ima nekog damara u njima a i fali promjeneOvaj Celik mi vise nije zanimljiv. Isto ko da mrtvog covjeka udaras na zemlji
![]()
Akobogda brato. Niko sretniji od menesamirr je napisao/la: ↑21 maj 2020, 21:34drzimo se, dugovi nikad manji ako je tacno jer nisam bas upucen sljedece sezone se borimo sa vama za titulu citiraj me za godinu dana.NeretvanskaPastrmka je napisao/la: ↑20 maj 2020, 13:23Treba na Slobodu preci da ih maltretiramo nisu jos rahmetlije ima nekog damara u njima a i fali promjeneOvaj Celik mi vise nije zanimljiv. Isto ko da mrtvog covjeka udaras na zemlji
![]()
Procitaj bolje Tempo i Cao Tifo,dodjes i kazes kebana novine i postavis clanak iz istih hahaha.NeretvanskaPastrmka je napisao/la: ↑21 maj 2020, 21:23Mozda u casopisima za izrade ikebana![]()
Evo ti iz cao tifa clanak kada se vec blamiras. Daleko ste tada kasnili za Beogradom Splitom Mostarom i Zagrebom![]()
![]()
ova godina nam turbulentna i opet uzmemo bodove BH Velikanima kao što su Zeljo, Sarajevo, Lištica - Zrinjskom nismo al sa Velezom x 2 utakmice Celika dobijemo, Borac padne na Tušnju a svi su u boljem polozaju od nas Zeljo - zvani Stadion, Sarajevo - šampion Lištica redovan ucesnik Evrope, Borac se vratio sa nikad boljom upravom , Radnik prosle godine izborio Evropu pao na Tusnju.. i tako to svi su boljem polozaju od Slobode osim ajmo reci Celika koji je k'o i mi bez para. Ko zna gdje bi nam bila granica da imamo uslove kao ova 4 tima koja nas redovno predstavljaju u Evropi...NeretvanskaPastrmka je napisao/la: ↑21 maj 2020, 21:35Akobogda brato. Niko sretniji od menesamirr je napisao/la: ↑21 maj 2020, 21:34drzimo se, dugovi nikad manji ako je tacno jer nisam bas upucen sljedece sezone se borimo sa vama za titulu citiraj me za godinu dana.NeretvanskaPastrmka je napisao/la: ↑20 maj 2020, 13:23Treba na Slobodu preci da ih maltretiramo nisu jos rahmetlije ima nekog damara u njima a i fali promjeneOvaj Celik mi vise nije zanimljiv. Isto ko da mrtvog covjeka udaras na zemlji
![]()
![]()
Sine "tempo" je bio fudbalski casopis a "cao tifo" navijacki. To je isto kao da su u burdi napisali da su horde cetvrte bile u bivsoj jugi
NeretvanskaPastrmka je napisao/la: ↑21 maj 2020, 21:23Mozda u casopisima za izrade ikebana![]()
![]()
Procitaj pise Cao Tifo znam da ti je vokri al je tako
Kojih bolan sudija, stvarno ste se drama digli ove sezone, ne znam fkt sta vam je, iz dana u dan ulijecete coporativno u neke prepirke da bi nesto dokazali, radite dobar posao trenutno u vašem klubu sve ok, ali smarate covjece, dvadeset i kusur godina se igra ova liga BiH i vi ste tu nebitan faktor, pa cak i Sloboda ili Celik cije navijače pocesto napadate na ovom forumu imaju vecih uspjeha u ovoj ligi od vas.nekoIzMostara je napisao/la: ↑21 maj 2020, 17:30Kao sto ste i prethodna dva puta uz pomoc sudija??Osttribine je napisao/la: ↑21 maj 2020, 11:49J.ebem i tebe i Borac, a sad napisi standardno one svoje djecije gluposti kako si me isprskao i ne zaboravi lajkat sam sebi sa drugih par nickova.NeretvanskaPastrmka je napisao/la: ↑21 maj 2020, 11:35Sta ti je slagao. Polizali ste supak rs-u i Borcu samo da bi hinjski dosli do titule i izbjegli jos jednu sramotu ponizavanja od Zelje. Danima provocirate ljude a molite boga da se ne nastavi jer bi vas karali u usta ko dva puta ove godine. FKS je grobar bh fudbala jer se jeftino prodao i udruzio sa politikom iz manjeg entiteta. Nece vam se to izdobriti. Podrska za starog radnickog Zelju bez obzira koliki animozitet imao prema njima. Ratovi se vode na travi a ne ispod stola. Zato vas brato postuje![]()
Steta samo sto se nece nastaviti da vas i treci put karnemo![]()
Trenutno korisnika/ca: Balorda, Beli98, bvsic, gloryhunter i 38 gostiju.