Pa i jeste fazon da ih poredi prije i poslije promjene.
Nije svaki igrac bio na kraju karijere. Zato sam i napisao vecina, jer je logicno da ce biti primjera kao Payton.
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
Pa i jeste fazon da ih poredi prije i poslije promjene.
Može Kawhi umjesto Davisa, to je logičnije.
Kareema se debelo podcijenjuje. Dugovjecniji od Duncana, a u primeu imao nedovoljno dobru ekipu. Po uspjesima vjerovatno broj 1 mada mislim da je individualni kvalitet na strani MJa i LBJa.Zabit je napisao/la: ↑21 maj 2020, 21:37kada covjek ne popusi ovu medijsku pricu i guranje pojedinaca za tu GOAT titulu, realno je Kareem GOAT(statistika + koledz + srednja + NBA + titule jedino mu ta "prica" fali a za to postoji mnogo razloga). Ali mislim da je Kyrie filozof (tj. autori ove serije) dao ekstra misljenje na kraju
Tu je i Bill Russell.11 titula,5 MVPa a da su tada postojale DPOY i FMVP svi znamo da bi i njih uzeo 5+ puta.Mašina za uspjehe a i igrao je u jačoj eri nego KAJ.Uspjehe iz amaterske košarke ne računamEpidaurus je napisao/la: ↑21 maj 2020, 22:02Kareema se debelo podcijenjuje. Dugovjecniji od Duncana, a u primeu imao nedovoljno dobru ekipu. Po uspjesima vjerovatno broj 1 mada mislim da je individualni kvalitet na strani MJa i LBJa.Zabit je napisao/la: ↑21 maj 2020, 21:37kada covjek ne popusi ovu medijsku pricu i guranje pojedinaca za tu GOAT titulu, realno je Kareem GOAT(statistika + koledz + srednja + NBA + titule jedino mu ta "prica" fali a za to postoji mnogo razloga). Ali mislim da je Kyrie filozof (tj. autori ove serije) dao ekstra misljenje na kraju
Posteno, svako ima svoje misljenje i argumente za tu poziciju GOAT(koja je inace najprecjenjenija titula u sportu)BosniaBoston je napisao/la: ↑21 maj 2020, 22:04Tu je i Bill Russell.11 titula,5 MVPa a da su tada postojale DPOY i FMVP svi znamo da bi i njih uzeo 5+ puta.Mašina za uspjehe a i igrao je u jačoj eri nego KAJ.Uspjehe iz amaterske košarke ne računamEpidaurus je napisao/la: ↑21 maj 2020, 22:02Kareema se debelo podcijenjuje. Dugovjecniji od Duncana, a u primeu imao nedovoljno dobru ekipu. Po uspjesima vjerovatno broj 1 mada mislim da je individualni kvalitet na strani MJa i LBJa.Zabit je napisao/la: ↑21 maj 2020, 21:37kada covjek ne popusi ovu medijsku pricu i guranje pojedinaca za tu GOAT titulu, realno je Kareem GOAT(statistika + koledz + srednja + NBA + titule jedino mu ta "prica" fali a za to postoji mnogo razloga). Ali mislim da je Kyrie filozof (tj. autori ove serije) dao ekstra misljenje na kraju
Lik igrao u prahistoriji i nikad nije bio bolji od Wilta unatoc svim titulama koje su produkt daleko daleko najjace ekipe u ligi tad. Top 10 zbog titula i svega svakako da ali on nema mjesta u raspravama za GOATa.BosniaBoston je napisao/la: ↑21 maj 2020, 22:04Tu je i Bill Russell.11 titula,5 MVPa a da su tada postojale DPOY i FMVP svi znamo da bi i njih uzeo 5+ puta.Mašina za uspjehe a i igrao je u jačoj eri nego KAJ.Uspjehe iz amaterske košarke ne računamEpidaurus je napisao/la: ↑21 maj 2020, 22:02Kareema se debelo podcijenjuje. Dugovjecniji od Duncana, a u primeu imao nedovoljno dobru ekipu. Po uspjesima vjerovatno broj 1 mada mislim da je individualni kvalitet na strani MJa i LBJa.Zabit je napisao/la: ↑21 maj 2020, 21:37kada covjek ne popusi ovu medijsku pricu i guranje pojedinaca za tu GOAT titulu, realno je Kareem GOAT(statistika + koledz + srednja + NBA + titule jedino mu ta "prica" fali a za to postoji mnogo razloga). Ali mislim da je Kyrie filozof (tj. autori ove serije) dao ekstra misljenje na kraju
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.