FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,Monolog,geronimo,hammers

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

Ted Mosby
Kontakt:

Re: F.C. Bayern

Post Postao/la Ted Mosby » 02 dec 2010, 23:37

Finale Lige Prvaka sljedeće sezone je u Munchenu. Zamislite Bayern ne izbori LP
Only ONE UNITED
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 02 dec 2010, 23:41

Ted Mosby je napisao/la:Finale Lige Prvaka sljedeće sezone je u Munchenu. Zamislite Bayern ne izbori LP
Znamo Ted, zvani friška informacija. :mrgreen: Ja zamišljam samo ko bi nam mogao biti protivnik u finalu. :D
PS: ne se ljutiti, ponekad sam arogantni gad.

@Isak, samo opušteno. ;)
Vom Jäger zum Gejagten

Ted Mosby
Kontakt:

Post Postao/la Ted Mosby » 02 dec 2010, 23:43

Ma nisam to znao, tek sam sad nešto tražio po netu i to sam vidio
Only ONE UNITED
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 02 dec 2010, 23:49

Čuj da ne izbore jok igraće Olimpic LP :lol: Pa i da im ne bude to cilj :P :lol:pogurao bi ih savez(ne ovaj naš već švapski) :lol: kolko god je moguće,a moguće je :mrgreen:
Kako ste tako nerealni Bayo je 5.(menščini nisam siguran)a u LP idu 3 ili 4 ekipe zavisi od UEFE mada je sramota da iz najjače lige na svijetu gdje je najviše kvalitetnih timova idu samo 3 ekipe,ali eto bitno je da italijanske starkelje mogu pokazivat najnovije modne kolkecije d i q-a :roll: :lol:
E sada je tu problem za salataru ipak 14 bodova iza BVB nije malo,a oni odlična ekipa sa dobrom finansijskom podlogom,istorijom,navijačima dakle svi uvjeti su tu.Po meni jedina ekipa koja bi se mogla na duže staze borit sa Bayom u bundesici eno Wolfsburg jedna sezona pa ih niđe :mrgreen:
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

majestic24
Kontakt:

Post Postao/la majestic24 » 03 dec 2010, 00:14

Porodica Bastiana Schweinsteigera zeli da Bastian prede u redove Manchester Uniteda jer zele njegov prelazak u Englesku...

Bayernov predsjednik Karl-Heinz Rummenigge je rekao jutros kako ce zadrzati svog veznjaka do 2012 godine ako on odbije novi ugovor.

Ali ipak ovaj transfer bi se mogao realizovati sada u Janaru posto je i Bastian spreman napustiti Bayern u otici u United a i njegova porodica takoder ga zeli vidjeti u dresu 'Crvenih davola'.

United Schweinsteigeru nudi 140 000 funti sedmicno i samo se ceka da li ce to Schweinsteiger prihvatiti.
Bavarci,koliko u ovome ima istine???
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13

..:::The Black Mamba Strikes Again::...

FRANK RIBERY
Kontakt:

Post Postao/la FRANK RIBERY » 03 dec 2010, 00:26

majestic24 je napisao/la:
Porodica Bastiana Schweinsteigera zeli da Bastian prede u redove Manchester Uniteda jer zele njegov prelazak u Englesku...

Bayernov predsjednik Karl-Heinz Rummenigge je rekao jutros kako ce zadrzati svog veznjaka do 2012 godine ako on odbije novi ugovor.

Ali ipak ovaj transfer bi se mogao realizovati sada u Janaru posto je i Bastian spreman napustiti Bayern u otici u United a i njegova porodica takoder ga zeli vidjeti u dresu 'Crvenih davola'.

United Schweinsteigeru nudi 140 000 funti sedmicno i samo se ceka da li ce to Schweinsteiger prihvatiti.
Bavarci,koliko u ovome ima istine???
Ima istine koliko i da će BiH dobiti domaćinstvo SP-a 2026. :D
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".

majestic24
Kontakt:

Post Postao/la majestic24 » 03 dec 2010, 00:31

Nadam se da je tako. Neka on ostane u Bayernu,rado cu ga gledati tamo
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13

Trasimaco
Kontakt:

Post Postao/la Trasimaco » 03 dec 2010, 09:04

majestic24 je napisao/la:Nadam se da je tako. Neka on ostane u Bayernu,rado cu ga gledati tamo
Ti me nekad stvarno zapanjis svojim izjavama. Sta je problem s ovim igracem?

Nema nikakve sanse da u narednom prelaznom roku momak ode iz kluba. Vezan je evropskim kup takmicenjima, a i jako je potreban Bayernu. Nece ga pustiti ni po koju cijenu. Ali ljeto je skroz druga prica. Ostaje mu jos jedna sezona u ugovoru i ako ga odbije produziti, ova prijetnja da ga nece pustiti do kraja ugovora (ako je uopste istinita) je pucanje u prazno. Inace odlazi bez odstete kao i Ballack. A posto ima samo jos jednu godinu ugovora, nece biti tako skup kao sto bi inace bio da je negdje na pocetku ugovora.

Reci da Bastian ne bi bio pojacanje i da bi radije volio da ostane u Bayernu je smijesna. Scholes je na kraju karijere, a danas ih je malo koji bi mogli popuniti njegove cipele. Oni koji su to u stanju su gotovo svi nedostupni. Bastian je logicno rjesenje i ako on pokaze namjeru da zeli transfer, mislim da ce United zagristi.
A lion doesn't concern himself with the opinions of a sheep.

majestic24
Kontakt:

Post Postao/la majestic24 » 03 dec 2010, 09:37

Trasimaco je napisao/la:
majestic24 je napisao/la:Nadam se da je tako. Neka on ostane u Bayernu,rado cu ga gledati tamo
Ti me nekad stvarno zapanjis svojim izjavama. Sta je problem s ovim igracem?

Nema nikakve sanse da u narednom prelaznom roku momak ode iz kluba. Vezan je evropskim kup takmicenjima, a i jako je potreban Bayernu. Nece ga pustiti ni po koju cijenu. Ali ljeto je skroz druga prica. Ostaje mu jos jedna sezona u ugovoru i ako ga odbije produziti, ova prijetnja da ga nece pustiti do kraja ugovora (ako je uopste istinita) je pucanje u prazno. Inace odlazi bez odstete kao i Ballack. A posto ima samo jos jednu godinu ugovora, nece biti tako skup kao sto bi inace bio da je negdje na pocetku ugovora.

Reci da Bastian ne bi bio pojacanje i da bi radije volio da ostane u Bayernu je smijesna. Scholes je na kraju karijere, a danas ih je malo koji bi mogli popuniti njegove cipele. Oni koji su to u stanju su gotovo svi nedostupni. Bastian je logicno rjesenje i ako on pokaze namjeru da zeli transfer, mislim da ce United zagristi.

Bastian da zamjeni Scholesa?? U cemu?? Jedino da popuni njegovo mjesto kad ovaj ode,nista drugo. Scholesa nemoze niko zamjeniti,posebno ne Bastian. Destruktivce imamo i bez njega,a sto se tice ofanzivne igre,Bastian je tu cisti prosjek. Vise bi volio da dovedu jednog pravog kreatora igre koji nece gledati na defnazivu. Bastian kod mene u samo jednom dobro kotira a to je sto i Bayern igra preko krila kao i United i on se u tome snalazi dobro,al bez obzira ,on za mene nije neki poseban kvalitet.

Trasimaco
Kontakt:

Post Postao/la Trasimaco » 03 dec 2010, 09:47

Ne zelim ovaj topik zatrpavati pricom o Unitedu, ali evo zadnji odgovor na ovu temu. Izvini, ali igraca kao sto je Scholes, United dugo nece imati, mozda nikad vise. U takvoj situaciji se moras zadovoljiti igracima koji su slicni njemu i koji donekle mogu obavljati njegov posao. I ja bih radije Xavia ili Fabregasa, ali su cini mi se nedostupni. I ovo je jako tezak slucaj, ali je moguc. Prvo pogledaj gdje momak igra na terenu i kako to radi, pa onda donosi zakljucke.
A lion doesn't concern himself with the opinions of a sheep.

majestic24
Kontakt:

Post Postao/la majestic24 » 03 dec 2010, 09:52

Trasimaco je napisao/la:Ne zelim ovaj topik zatrpavati pricom o Unitedu, ali evo zadnji odgovor na ovu temu. Izvini, ali igraca kao sto je Scholes, United dugo nece imati, mozda nikad vise. U takvoj situaciji se moras zadovoljiti igracima koji su slicni njemu i koji donekle mogu obavljati njegov posao. I ja bih radije Xavia ili Fabregasa, ali su cini mi se nedostupni. I ovo je jako tezak slucaj, ali je moguc. Prvo pogledaj gdje momak igra na terenu i kako to radi, pa onda donosi zakljucke.
Gdje je Bastian bio prije ove godine??? Govorili su o njemu kao o promasaju itd...sve mi ovdje mirise da je on igrac tipa Mintala,Charisteasa i slicnih koji odigraju jednu veliku sezonu i onda jednostavno nestanu.

secer
Kontakt:

Post Postao/la secer » 03 dec 2010, 11:14

JetSet_Hantraga je napisao/la:Osrednjeg fubalera trazi pola Evrope, a svjetsku klasu ne trazi niko. Cudno, zar ne? :lol:
to ti haman kontas ulazit u njaku raspravu :lol:
omladinac zeleni, osrednji kikeri se traze zbog toga sto ih si svak mere priustit ;)
ko trazi mesija, xavija, ronalda... :?: da ti skratim muke i odgovorim, a odgovor je jednostavan ;) niko ziv.
ustvari, pokusao je bayo kod salihovica al je dobio korpu ;)
ps
ovim putem nasoj administraciji prijavljujem clana geronima, momcica koji trenutno obnasa funkciju moderatora, zbog teskih uvreda upucenih na moj racun.
molim da obratite paznju jer njegovo ponasanje, ali i ponasanje njegovih kompanjona vodi tome da forum ostane bez uglednih clanova koji se godinama bore za boljitak istog.
mislim da nema potrebe za nekim sankcijama, ali molim da mu se skrene paznja ne bi li isti odustao od pracenja mojih komentara na koje vrlo cesto odgovara i to na jedan primitivan nacin-potpuno ignorisuci pravila foruma.
:twisted:
Zadnja izmjena: secer, dana/u 03 dec 2010, 11:18, ukupno mijenjano 1 put.
vido, lajkovo, da J*** i mogu da umrem XD

film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!

secer
Kontakt:

Post Postao/la secer » 03 dec 2010, 11:17

harishp je napisao/la:Sta je ovo bolan.Narod je apsolutno ''osao''u Sprcice na koridu.
Gomez zabija velikim timovima a Dzeko ne.To je prva,hajde da kazem nagazna mina tipa ''argeta pasceta''To znaci prvo Bajo nije velika ekipa jer im se Dzekica nadavao koliko hoces,ili mozda ''jarani''iz M.U i oni su ''njaki'' slabi.
Drugo Sweini vs Salihovic ili obadvojicu ih ukarikajte il ne dirajte to jest man'te se puno ''krutika''
Da je kojim slucajem Salihovic Svajbojner,mnogo bi vise usta bila punija hvale.
Ovako je samo tamo neki Bosanceros koji eto ko biva zna odigrati ali su Svabe Svabe.Jest malo morgen.
Ko onaj birao golfa uzeo Made in Germany original a mogao je i TAS-ov
I ovaj mu Made in Germany riknuo na po puta prema Treskavici,dok mu komso i dan danas i sa loz uljem pici sa TAS-ovim
bravo hare. ali sta ocekivati od tebe do vrhunski komentar.
osim toga, bespotrebno je napominjati da dijelimo isto misljenje.
ps
istina, bolji su tas-ovi golfovi, al´ znas i sam kakav je nas narod ;)
jbg, zinula gu-zica za stranjskim, u ovom slucaju svapskim. :(

film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!

anton 1983
Kontakt:

Post Postao/la anton 1983 » 03 dec 2010, 11:29

joj, joj, joj. ne volim ovakvu vrstu nacionalista. Vi Bosanci to volite raditi, dižete svoje igrače nerealno u nebesa , a meni se od toga želudac diže...naravno i mi Hrvati pretjerujemo kada je u pitanju neki naš igrač. No ja ne spadam u niti jednu od tih kategorija. meni nacionalonost kada procjenjujem igrača ne znači ama baš ništa. Kada ja kažem da je Schweini bolji igrač od Salihovića onda je ne govorim da je Salihović smeće ili tako nešto slično...Samo na bosanskom forumu možeš pročitati da se neko usudi uspoređivati ta dva igrača i još da neko kaže da je Salihović bolji...Schweini je svjetska klasa kojeg traže svi veliki klubovi, koji ima astronomsku odštetu i koji je nadasve svjetska klasa. Salihović je samo dobar igrača i svaka ponuda od 15 pa nadalje biti će dovoljna da ga Hoffenheim proda...Da Salihović dođe u Bayern ja nebi imao ništa protiv, ali večina vas bi se razočarala jer on nebi u večini slučajeva igrao u prvih 11, a di bi točno igrao, ako bi igrao to bi bilo veliko pitanje...Prije godinu dvije Bayern je njega htio kad mu je istico ugovor , ali mu je Hoffenheim ponudio kudikamo bolje uvjete. Kada su Ulija pitali zašto ga Bayern nije kupio, on je rekao da se bayern mora boriti protiv Milijardera i da nema smisla dovoditi igrača koji bi imao ogormnu plaču jer ako on igra na lijevoj strani tamo je ribery i tamo ne može igrati, ako igra u sredini terena tamo je Schweini i tamo ne može igrati...

A sad vi možete misliti kaj god oćete i truditi se ostalom svijetu objasniti kako je Salihović neviđeno dobar igrač kojeg niko ne prepoznaje ;)
Zasto je Bayernova stranica sad dostupna i na arapskom i ruskom jeziku Rummenigge je odgovorio:
"Da nas klubovi iz Londona, Manchestera, ili Pariza mogu razumjeti!!!"

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 03 dec 2010, 15:38

Trasimaco je napisao/la:Ne zelim ovaj topik zatrpavati pricom o Unitedu, ali evo zadnji odgovor na ovu temu. Izvini, ali igraca kao sto je Scholes, United dugo nece imati, mozda nikad vise. U takvoj situaciji se moras zadovoljiti igracima koji su slicni njemu i koji donekle mogu obavljati njegov posao. I ja bih radije Xavia ili Fabregasa, ali su cini mi se nedostupni. I ovo je jako tezak slucaj, ali je moguc. Prvo pogledaj gdje momak igra na terenu i kako to radi, pa onda donosi zakljucke.
hajd nek je barem jedan navijac koji dodje ovde a ne navija za bayern realan....naravno da bi svaki navijac manchestera pozelio schweinsteigera u svojim redovima...do isteka ugovora 99 posto bastian ostaje u bayernu....poslije je naravno sve moguce, bayern ce uciniti sve da ga zadrzi i mnogo puta je u tome i uspio...naravno kada igracu istekne ugovor sve je malo teze, niko ga tad ne moze natjerat da ostane, igrac uvijek ima svoje zelje i mozda nove motive....al i bastian je svjestan sta sve u bayernu ima, sta je sve postigao i sta sve jos moze postic, bayern na njemu nece stedit i vidim dobre sanse da ce ostat...al kazem svasta se desava, ballack jeste jedan od primjera, al kontra primjera je dosta : ribery, sagnol, lahm....oko svih ovih igraca pri kraju ugovora su oblijetali najveci klubovi a bayern je s njima produzavao ugovor....a da je skoro nemoguce kljucnog igraca od bayerna kupit dok ima ugovor to je jasna stvar....sto se scolesa tice on je ikona mancestera, simbol, dugo godina tu...schweinsteiger ima potencijal al da bi usao u srca navijaca nakon jednog takvog igraca ko sto je scoles to je teska misija
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

Klare

Post Postao/la Klare » 03 dec 2010, 15:40

geronimo je napisao/la: @Isak, samo opušteno. ;)
:lol: Jel da se opusti kad ga dotaknu ovi homo orijentisani. :lol: Isakovich u tvome ima istine, čini mi se da ih je sve više ovdje.
Odoh odmah na temu Manchestera da vraćam ovoj dvojici, šta sve napisaše o našem Schweiniu :twisted:

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 03 dec 2010, 15:44

Ako je tako kako ti misliš, onda nam valja naći rješenje. Ja sam ga pronašao u tome da jedna strana mora popustiti.
Sa ovim postom se opraštam od ove teme, jer zaista nema smisla.
Koliko god sam se trudio da shvatim ovog secera i da ga podržim u njegovim nakanama i idejama, ostao sam bez uspjeha. Vi, dragi Bavarci, presudite do koga je.
Toliko toga sam progutao od ovog forumaša u pokušaju, da je nezamislivo i za mene samog kako sam do sada izdržao da ga ne odstranim sa ovog foruma. Davao sam se požrtovano da izvučem maksimum iz njega, da on kao labilna ličnost, puna sujete, osjeti da je u pravom društvu. Da uz nas može ugledati svjetlo na kraju tunela, da ga podmladimo, oraspoložimo...
Sve je to ostalo na pokušaju i za sve ono što sam učinio za njega, on mi ovako uzvraća. Tipično malograđanski niski udarci, koje ja neću osjetiti, jer sam nadasve jaka ličnost koju je teško izbaciti iz kolosjeka.
Na ovaj korak sam se odlučio iz razloga da ne kvarim ovu zaista sjajnu temu. Neko je morao popustiti, neka budem ja.
Uživajte u šećerovim čarolijama i ostajte mi zdravo.
Vom Jäger zum Gejagten

dr.adnan
Kontakt:

Post Postao/la dr.adnan » 03 dec 2010, 16:53

Ja ću malo da skrenem vodu na drugi mlin u ovoj temi. Trenutno gledam rezultate utakmica LP-a i EP-a (Europa Lige ;) ) i ovaj mi podatak zapara oči. Od 4 talijanske ekipe, 3 su sigurno ispale (Juventus, Sampdoria i Palermo), dok jedino Napoli ima neke realnije šanse za prolaz, ali moraju zadnju utakmicu da pobijede, dok je gostima Steaui (B) dovoljan i remi. S druge strane, Stuttgart i Leverkusen su osigurali prolaz dalje, dok jedino probleme ima Borussija. Naime, njima je potrebna pobjeda protiv Seville u gostima.
U LP-u svi Talijani prolaze, dok jedino Werder ispada i iz utrke za EP. Ovakav rasplet ide na ruku u bodovanju Njemačke protiv Italije.
No, mene jedan drugi podatak bode u oči. Ako Borussija ne prođe dalje, ostaje im samo da se fokusiraju na BL, jer su i iz kupa ispali, a mi, aBd, udaramo na 3 fronta.
Nije optimistično, ali je izvodljivo :D :D :D
Sent from my Philips Smart TV.

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 03 dec 2010, 16:59

dr.adnan je napisao/la:Ja ću malo da skrenem vodu na drugi mlin u ovoj temi. Trenutno gledam rezultate utakmica LP-a i EP-a (Europa Lige ;) ) i ovaj mi podatak zapara oči. Od 4 talijanske ekipe, 3 su sigurno ispale (Juventus, Sampdoria i Palermo), dok jedino Napoli ima neke realnije šanse za prolaz, ali moraju zadnju utakmicu da pobijede, dok je gostima Steaui (B) dovoljan i remi. S druge strane, Stuttgart i Leverkusen su osigurali prolaz dalje, dok jedino probleme ima Borussija. Naime, njima je potrebna pobjeda protiv Seville u gostima.
U LP-u svi Talijani prolaze, dok jedino Werder ispada i iz utrke za EP. Ovakav rasplet ide na ruku u bodovanju Njemačke protiv Italije.
No, mene jedan drugi podatak bode u oči. Ako Borussija ne prođe dalje, ostaje im samo da se fokusiraju na BL, jer su i iz kupa ispali, a mi, aBd, udaramo na 3 fronta.
Nije optimistično, ali je izvodljivo :D :D :D
zato je dvostruka korist da borussia prodje, prva za njemacki fudbal, druga da i oni imaju jedno opterecenje vise :D
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

secer
Kontakt:

Post Postao/la secer » 03 dec 2010, 17:00

oprostaj sa stilom :lol:
doticni ´gospodin´ se ni u ´zadnjem´ postu nije mogao suzdrzati nego je osuo salvu uvreda na moj racun.
da, to je taj ´gospodin´ :roll:
inace, ako sam ja sve ono sto si ti nabrojao, onda pljujes sam sebi u usta, mladi gospodcicu ;)
ono sto je napisano u prethodnim postovima je zamisljeno kao neka vrsta crnog humora, ili, pak, mislis da je neko toliko glup da ni nakon dvije godini nije shvatio da ´trokutic u cosku´ sluzi za prijavljivanje posta. :)
no, nema veze. mislim da je receno i previse tako da ce ovaj post biti ujedno i odjavni sa foruma.
ne kao u slucaju bivseg druga koji ce ´napustiti temu´, nego ce drug seco napustiti forum i to zauvjek.
budite mi pozdravljeni i sretno nasem voljenom timu u predstojecim utakmicama.
ps
vjerujte da necu zaboraviti vas, fine mladice sa teme i da znate da su jos dva bayina dresa spremna i cekaju da ih obuce novi vlasnik.
to cemo ponovo odraditi preko omera(iskreno se nadam da ce naci vremena) a imena sretnih dobitnika ce vam on
saopstiti kada ga obavjestim.
pozz

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.