Trasimaco je napisao/la:Ti me nekad stvarno zapanjis svojim izjavama. Sta je problem s ovim igracem?majestic24 je napisao/la:Nadam se da je tako. Neka on ostane u Bayernu,rado cu ga gledati tamo
Nema nikakve sanse da u narednom prelaznom roku momak ode iz kluba. Vezan je evropskim kup takmicenjima, a i jako je potreban Bayernu. Nece ga pustiti ni po koju cijenu. Ali ljeto je skroz druga prica. Ostaje mu jos jedna sezona u ugovoru i ako ga odbije produziti, ova prijetnja da ga nece pustiti do kraja ugovora (ako je uopste istinita) je pucanje u prazno. Inace odlazi bez odstete kao i Ballack. A posto ima samo jos jednu godinu ugovora, nece biti tako skup kao sto bi inace bio da je negdje na pocetku ugovora.
Reci da Bastian ne bi bio pojacanje i da bi radije volio da ostane u Bayernu je smijesna. Scholes je na kraju karijere, a danas ih je malo koji bi mogli popuniti njegove cipele. Oni koji su to u stanju su gotovo svi nedostupni. Bastian je logicno rjesenje i ako on pokaze namjeru da zeli transfer, mislim da ce United zagristi.
Bastian da zamjeni Scholesa?? U cemu?? Jedino da popuni njegovo mjesto kad ovaj ode,nista drugo. Scholesa nemoze niko zamjeniti,posebno ne Bastian. Destruktivce imamo i bez njega,a sto se tice ofanzivne igre,Bastian je tu cisti prosjek. Vise bi volio da dovedu jednog pravog kreatora igre koji nece gledati na defnazivu. Bastian kod mene u samo jednom dobro kotira a to je sto i Bayern igra preko krila kao i United i on se u tome snalazi dobro,al bez obzira ,on za mene nije neki poseban kvalitet.