primili su i oni peticu od barce, prosle sezone, jos su ca dva gola dali. a primili su i šesticu prije par godina od istog protivnika, tako da ti ova ne stojiLBJ MVP je napisao/la:Atletico ispao a u pm![]()
Ja baš za njih navijao da uzmu 2 zaredom da barem u nećemu budu ko Real![]()
![]()
Hoćete nam prodat Forlana sad povrijedio se Higuain?U primeri i bez njega možete među 7
La Liga
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers
Re: Primera Division (Liga BBVA)
Wolverine je napisao/la:primili su i oni peticu od barce, prosle sezone, jos su ca dva gola dali. a primili su i šesticu prije par godina od istog protivnika, tako da ti ova ne stojiLBJ MVP je napisao/la:Atletico ispao a u pm![]()
![]()
Hoćete nam prodat Forlana sad povrijedio se Higuain?U primeri i bez njega možete među 7![]()
I to su nevažne tekme
Mada je i ovo više SF,ali nada zadnja umire
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
HocemoLBJ MVP je napisao/la:Atletico ispao a u pm![]()
![]()
Hoćete nam prodat Forlana sad povrijedio se Higuain?U primeri i bez njega možete među 7
Portillo @ nema

El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
Primera, 14. kolo:
Real Madrid – Valencia 2-0 (Ronaldo 72, 86)
Osasuna – Barcelona 0-3 (Pedro 25, Messi 64, 82 - 11m)
Levante – Atletico Madrid 2-0
(Nano 3, Caicedo 58)
Španjolska 1. liga
Getafe Mallorca 17:00
Malaga Racing Santander 17:00
Almeria Zaragoza 17:00
Espanyol Sporting Gijon 17:00
Villarreal Sevilla 19:00
Real Sociedad Athletic Bilbao 21:00
Zanimljivo ce biti na El Madrigalu gdje se sastaju Villareal v Sevilla .
Veceras nam se nakon 1.400 dana, vraca veliki derbi Baskije

1. Barcelona 14 12 1 1 37
2. Real 14 11 2 1 35
3. Villarreal 13 8 3 2 27
4. Espanyol 13 8 1 4 25
5. Valencia 14 7 3 4 24
6. Mallorca 13 6 3 4 21
7. Atletico 14 6 2 6 20
8. Sevilla 13 6 2 5 20
9. Real S 13 6 1 6 19
10. Athletic 13 6 1 6 19
11. Getafe 13 5 2 6 17
12. Osasuna 14 4 3 7 15
13. Hercules 13 4 3 6 15
14. Deportivo 13 3 5 5 14
15. Levante 14 4 2 8 14
16. Racing 13 4 2 7 14
17. Sporting 13 2 4 7 10
18. Malaga 13 3 1 9 10
19. Almeria 13 1 6 6 9
20. Zaragoza 13 1 5 7 8
Real Madrid – Valencia 2-0 (Ronaldo 72, 86)
Osasuna – Barcelona 0-3 (Pedro 25, Messi 64, 82 - 11m)
Levante – Atletico Madrid 2-0
Španjolska 1. liga
Getafe Mallorca 17:00
Malaga Racing Santander 17:00
Almeria Zaragoza 17:00
Espanyol Sporting Gijon 17:00
Villarreal Sevilla 19:00
Real Sociedad Athletic Bilbao 21:00
Zanimljivo ce biti na El Madrigalu gdje se sastaju Villareal v Sevilla .
Veceras nam se nakon 1.400 dana, vraca veliki derbi Baskije

1. Barcelona 14 12 1 1 37
2. Real 14 11 2 1 35
3. Villarreal 13 8 3 2 27
4. Espanyol 13 8 1 4 25
5. Valencia 14 7 3 4 24
6. Mallorca 13 6 3 4 21
7. Atletico 14 6 2 6 20
8. Sevilla 13 6 2 5 20
9. Real S 13 6 1 6 19
10. Athletic 13 6 1 6 19
11. Getafe 13 5 2 6 17
12. Osasuna 14 4 3 7 15
13. Hercules 13 4 3 6 15
14. Deportivo 13 3 5 5 14
15. Levante 14 4 2 8 14
16. Racing 13 4 2 7 14
17. Sporting 13 2 4 7 10
18. Malaga 13 3 1 9 10
19. Almeria 13 1 6 6 9
20. Zaragoza 13 1 5 7 8
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Iako u Španiji navijam za Bilbao, tesko ce veceras ostvariti dobar rezultat. Najvianje u Baskiji je nesto sto se rijetko vidja na ostalim terenima sirom Evrope, tako da ovaj derbi, ko god voli dobru atmosferu, obavezno neka pogleda.
Big club, great history, Nottm Forest.
- Sevillistas
- Kontakt:

Danas se u Španiji igraju dva velika meča u ovom kolu,dakako ja ću ovdje ponešto napisati o prvoj utakmici koja je na rasporedu od 19:00 h,a to je meč između Villarreala i Seville koji se igra na El Madrigalu.Villarreal sam ove sezone gledao nekoliko puta i mogu reći da su oni "mala Barca" po stilu igre.Jednostavno igraju,a i imaju nekoliko dobrih igrača kao što su golman Lopez,zatim iskusni Marchena,iskusni Senna,napadači Rossi-Nilmar.Gledao sam ih protiv Dinamo Zagreba sad u četvrtak na TV-u i igrali su dosta dobro,osim na početku utakmice uz onu šansu Beqiraja.A sada Sevilla ekipa koja igra ove sezone sa puno oscilacija u igri.Nije to ekipa od prijašnjih godina,to nam najbolje pokazuje primjer ispadanja u kvalifikacijama za LP od Brage,i iznenađujući poraz doma prošlo kolo od Getafe rezultatom 1-3.Prema kladionicama veće šanse se daju Villarrealu,ali baš suprotno ja mislim.Mislim da će Sevilla večeras odigrati momački bez oscilacija u igri i odnijeti puni plijen sa El Madrigala i ovdje veću šansu dajem ekipi koju vodi Gregorio Manzano,jer Villarreal je previše bodova pobjegao Atleticu i Sevilli glavnim pratiocima za 3.i 4.mjesto sa tim i da ih Valencia prati u stopu !
Dobrodosao Sevillistas na forumče (mada mislim da si odavno tu
) Villarreal ce poniziti Sevillu, Sevilla je sve losija, nesto im ne stima, draga mi je ekipa zbog Kanoutea, al iskreno, debacl.
- Sevillistas
- Kontakt:
Hvala onoffon na dobrodošlici,šta si mislio pod to mada mislim da si odavno tuonoffon je napisao/la:Dobrodosao Sevillistas na forumče (mada mislim da si odavno tu) Villarreal ce poniziti Sevillu, Sevilla je sve losija, nesto im ne stima, draga mi je ekipa zbog Kanoutea, al iskreno, debacl.
Ma hajd nebitno, nego Sevilla je stvarno losa, tonu. Treba ima malo novih-svijezih igraca tipa Messi, Lampard, Kagawa, Cahill i recimo Fabregas, mislim da bi bili u puno boljoj poziciji nego sad. 
- Sevillistas
- Kontakt:
Transferi | City i Tottenham žele zvijezde Espanyola
Espanyol je spreman prodati svoje zvijezde, Victora Ruiza i Javija Marqueza kako bi ublažili finansijske probleme, a za njih su najveći interes pokazali do sada Manchester City i Tottenham.
21-godišnji stoper, Victor Ruiz privukao je interes Građana, dok je 24-godišnji playmaker Javi Marquez na meti Tottenhama i Wigana.
Trenutno četvrtoplasirana ekipa La Lige, Espanyol imao je impresivan početak sezone, međutim u januaru će morati prodati svoje najbolje igrače kako bi se riješili finansijskih briga.
Očekuje se da će njihova dva najvrijednija igrača, Ruiz i Marquez gotovo pa sigurno napustiti klub u januaru.

Espanyol je spreman prodati svoje zvijezde, Victora Ruiza i Javija Marqueza kako bi ublažili finansijske probleme, a za njih su najveći interes pokazali do sada Manchester City i Tottenham.
21-godišnji stoper, Victor Ruiz privukao je interes Građana, dok je 24-godišnji playmaker Javi Marquez na meti Tottenhama i Wigana.
Trenutno četvrtoplasirana ekipa La Lige, Espanyol imao je impresivan početak sezone, međutim u januaru će morati prodati svoje najbolje igrače kako bi se riješili finansijskih briga.
Očekuje se da će njihova dva najvrijednija igrača, Ruiz i Marquez gotovo pa sigurno napustiti klub u januaru.
Prvo najvrijedniji igraci Espaynola su ,Osvaldo i Luis Garcia .
Pero no hemos recibido ofertas por ningún jugador de la plantilla, tampoco por Víctor Ruiz ni por Javi Márquez".
Dakle nema nikakvih ponuda za za igrace ,najjace mi je to Wigan se interesuje
bas ce napustiti velikana kao sto je Espaynol radi amaterskog Wigana .
PS Dobrodosao Sevilista
Pero no hemos recibido ofertas por ningún jugador de la plantilla, tampoco por Víctor Ruiz ni por Javi Márquez".
Dakle nema nikakvih ponuda za za igrace ,najjace mi je to Wigan se interesuje
PS Dobrodosao Sevilista

[youtube][/youtube]
Ovaj momak je bar za klasu bolji od Biskvita, mislim realno, nije da vrijedjam navijace Barce ili nesto takvo, i stvarno mi nije jasno kako ne igra za repku... ko god ga ujagmi sretan je.
Ovaj momak je bar za klasu bolji od Biskvita, mislim realno, nije da vrijedjam navijace Barce ili nesto takvo, i stvarno mi nije jasno kako ne igra za repku... ko god ga ujagmi sretan je.
O le le, O la la, ser del Barça es ser un subnormal
El FC Barcelona es una moda... El Real Madrid es eterno
El FC Barcelona es una moda... El Real Madrid es eterno
[youtube][/youtube] Golcina Eliseua ,Pelegrini lagano slaze pravi tim
pobjedili Racing 4-1 .
Elche konacno pobjedio, naravno prvo su gubili
da bi preokrenuli na 3-1 protiv Salamance ,eto sada 1 bod od Playoffa. Celta je slavila 2-0 protiv Las Palmasa ,svaka im cast obzirom da u prvom sastavu igra 8-9 igraca iz njihove skole ,mislim da tu ima onaj Grk Papadopulos i Columbijac Tunez , za tu 2 poziciju koja vodi direktno u Primeru , sad je izvjesno borit ce se Celta i Rayo .

Elche konacno pobjedio, naravno prvo su gubili
Bice da Del Bosque ne zna radi svoj posao kako treba (iako je osvojio SP) dok Biskvita drži u prvih 11 ,a ovakvog mega stara, koji je za BAR klasu bolji od njega kako sam kažeš, ignoriše.Portillo je napisao/la:[youtube][/youtube]
Najbolje bi bilo da Vincente svrati malo do SS.ba foruma i da se malo pogleda ovaj klip i da se posavjetuje sa forumskih strucnjacima.
Jbt..
Kakvu ce Spanija imat buducnost..
Dvojac ovaj gore iz Espanyola,JuanFran iz Osasune, Javi Martinez, Azpilicueta, Dominguez, Llorente, Soldado, Canales..
Sve mladi a nadomak repke i izbacivanja ovih superstara dosadasnjih
Dvojac ovaj gore iz Espanyola,JuanFran iz Osasune, Javi Martinez, Azpilicueta, Dominguez, Llorente, Soldado, Canales..
- -Barcelona-
- Kontakt:
jos tu dodaj de geu,fabregasa,thiaga,a ko zna mozda i bojan nekad opravda velika ocekivanjaL_blancos je napisao/la:Jbt..
DŽEKO, KONAČNO, POTPISAO ZA CITY!
Mata,Munain,San Jose,Dominguez itd.Cisto da se nadovezem na buduce igracine
(neki su vec) . Sevilla opet izgubi
Negredo i Capel usli tek u drugom poluvremenu
koji retard Manzano upropastice ih .
(neki su vec) . Sevilla opet izgubi El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Španjolska 1. liga
Nedelja
Getafe Mallorca 3:0
Malaga Racing 4:1
Almeria Zaragoza 1:1
Espanyol Sporting 1:0
Villarreal Sevilla 1:0
Real Athletic 2-0
Tabela
1. Barcelona 37
2. Real Madrid 35
3. Villarreal 30
4. Espanyol 28
5. Valencia 24
6. Mallorca 21
7. Atletico 20
8. Getafe 20
9. Sevilla 20
10. Real S 19
11. Athletic 19
12. Osasuna 15
13. Hercules 15
14. Deportivo 14
15. Levante 14
16. Racing 14
17. Malaga 13
18. Sporting 10
19. Almeria 10
20. Zaragoza 9
Sljedeće utakmice
6.12. Deportivo la Coruna Hercules
11.12. Getafe Villarreal
11.12. Sevilla Almeria
11.12. Atletico Madrid Deportivo la Coruna
12.12. Hercules Malaga
12.12. Mallorca Racing Santander
12.12. Sporting Gijon Levante
12.12. Athletic Bilbao Espanyol
12.12. Zaragoza Real Madrid
12.12. Barcelona Real Sociedad
Real v Athletic ,sinoc

Lista strijelaca
CRISTIANO RONALDO Real Madrid 16
Lionel MESSI FC Barcelona 15
Fernando LLORENTE Athletic Bilbao 9
NILMAR Villarreal CF 9
David VILLA FC Barcelona 8
Giuseppe ROSSI Villarreal CF 8
David TREZEGUET Hércules CF 7
Gonzalo HIGUAIN Real Madrid 7
Nelson VALDEZ Hércules CF 6
Diego FORLAN Atlético Madrid 6
Jose RONDON Málaga CF 5
Felipe CAICEDO Levante UD 5
Sergio AGUERO Atlético Madrid 5
Markus ROSENBERG Racing Santander 5
Alvaro NEGREDO Sevilla FC 5
Imena dovoljno govore o ligi
Nedelja
Getafe Mallorca 3:0
Malaga Racing 4:1
Almeria Zaragoza 1:1
Espanyol Sporting 1:0
Villarreal Sevilla 1:0
Real Athletic 2-0
Tabela
1. Barcelona 37
2. Real Madrid 35
3. Villarreal 30
4. Espanyol 28
5. Valencia 24
6. Mallorca 21
7. Atletico 20
8. Getafe 20
9. Sevilla 20
10. Real S 19
11. Athletic 19
12. Osasuna 15
13. Hercules 15
14. Deportivo 14
15. Levante 14
16. Racing 14
17. Malaga 13
18. Sporting 10
19. Almeria 10
20. Zaragoza 9
Sljedeće utakmice
6.12. Deportivo la Coruna Hercules
11.12. Getafe Villarreal
11.12. Sevilla Almeria
11.12. Atletico Madrid Deportivo la Coruna
12.12. Hercules Malaga
12.12. Mallorca Racing Santander
12.12. Sporting Gijon Levante
12.12. Athletic Bilbao Espanyol
12.12. Zaragoza Real Madrid
12.12. Barcelona Real Sociedad
Real v Athletic ,sinoc

Lista strijelaca
NILMAR Villarreal CF 9
Jose RONDON Málaga CF 5

Zadnja izmjena: juznjak>, dana/u 06 dec 2010, 20:28, ukupno mijenjano 1 put.
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
i kazu Premiership jaci od La Lige , smjesnojuznjak> je napisao/la:Španjolska 1. liga
Lista strijelaca
NILMAR Villarreal CF 9
Jose RONDON Málaga CF 5
Za mene najveci klub u Španiji je Athletic. Oni koji neznaju o kakvom se klubu radi, evo tekst!!!
Athletic Club Bilbao je španjolski nogometni klub iz grada Bilbaa u pokrajini Baskiji.
Nogomet je u Baskiju došao posredstvom engleskih trgovaca. Novi je sport polako uzimao maha i počeo potiskivati tradicionalne sportove toga podneblja. Tako nastaju i prvi klubovi Bilbao F.C. osnovan od strane engleskih rudara i lučkih radnika i Athletic Club, osnovan od strane baskijskih studenata koji su se vratili sa studija u Engleskoj. Ova se dva kluba spajaju 1902. godine u jedan pod nazivom Club Vizcaya a 1903. nastaje Athletic Club de Bilbao.
Isprva su klupske boje bile plavo-bijele pruge, no 1910. prihvaća za službene klupske boje crveno-bijele okomite pruge koje su i danas zaštitni znak ovog kluba. Čini se da je razlog za odabir ovih boja bila činjenica što su lučki radnici iz Sunderlanda donijeli vlastite dresove iz svog grada kao poklon domaćinima, a ti su dresovi bili crveno-bijeli. No, postoji i druga verzija da se promijena dogodila iz vrlo praktičnog razloga, a taj je da je u to vrijeme cijena crvene tkanine bila znatno niža od plave. Od samih početaka klub počinje ostvarivati zapaženije rezultate.
Klub nikada nije ispao iz španjolske La Lige od njezina osnutka 1928. godine i time je uz bok velikanima kao što su Real Madrid ili F.C. Barcelona. Klub je jedan od najtrofejnijih u Španjolskoj; osam je puta bio prvak La Lige, a 24 puta pobjednik kupa. Osvojili su još i Superkup 1985. godine te igrali finale Kupa UEFA 1977. godine.
Nadimci kluba su Rojiblancos ili Zurigorri po klupskoj boji, crveno-bijelim prugama i Los Leones po mjestu gdje se nalazi stadion kluba, a koji je smješten uz crkvu San Mames, sveca kojega su bacili lavovima koji su ga odbili pojesti.
Od samih početaka kluba vođeni su krilaticom Con cantera y afición, no hace falta importación tj. S domaćim igračima i navijačima nema potrebe za strancima. Tako cantera postaje službeni stav vodstva kluba iz Bilbaa, ali i ostalih baskijskih klubova tog doba kao što su CD Alaves, Real Union, Arenas Club de Getxo i Real Sociedad. Tih pet timova bili su među deset osnivača španjolske La Lige. Do danas je jedino Athletic ostao vjeran ovom stavu tako da u klubu mogu igrati samo igrači rođeni u Baskiji i/ili oni čiji su bliski preci baskijskoga podrijetla. Ipak su to pravilo ponešto ublažili u osamdesetim godinama 20. stoljeća kada je dopušteno da u klubu igraju igrači koji su nogometno odrastali u Baskiji.
Pod Francom klub je morao mijenjati ime u Atlético Bilbao budući je general Franco odredio kako se ne smiju koristiti strane riječi u imenima klubova i organizacija.
U posljednjih dvadeset godina klub ne uspijeva ostvariti neke značajnije rezultate, ponajviše zbog ustrajnosti u provođenju cantere. Nekoliko puta je klub uspijevao izboriti nastup u europskim kupovima, a 1998. godine pod vodstvom Luisa Fernandeza postali su viceprvaci Španjolske izborivši tako Ligu prvaka. Ipak, u posljednjih nekoliko godina klub tavori u sredini ili pri dnu ljestvice. Protekle dvije sezone klub se grčevito bori za opstanak. Unatoč svemu, prema istraživanjima ugledne novine El Mundo 78% navijača ovoga kluba bi radije vidjelo svoj klub u drugoj ligi negoli da se odrekne stava da u klubu igraju isključivo baskijski igrači. Tako ovaj klub ostaje jedan od rijetkih klubova koji se protive pravilima modernog nogometa i pokušavaju kroz razvoj mladih domaćih igrača ostaviti traga u današnjem nogometu. Mnogi ovakvu politiku nazivaju rasističkom i ksenofobičnom, no oni koji brane ovaj stav naglašavaju kako je njima važnije da igrači na prvom mjestu imaju ljubav prema klubu i da razumiju što klub znači navijačima, a što nije slučaj s mnogim strancima koji dolaze u klubove španjolske lige.
Athletic Club Bilbao je španjolski nogometni klub iz grada Bilbaa u pokrajini Baskiji.
Nogomet je u Baskiju došao posredstvom engleskih trgovaca. Novi je sport polako uzimao maha i počeo potiskivati tradicionalne sportove toga podneblja. Tako nastaju i prvi klubovi Bilbao F.C. osnovan od strane engleskih rudara i lučkih radnika i Athletic Club, osnovan od strane baskijskih studenata koji su se vratili sa studija u Engleskoj. Ova se dva kluba spajaju 1902. godine u jedan pod nazivom Club Vizcaya a 1903. nastaje Athletic Club de Bilbao.
Isprva su klupske boje bile plavo-bijele pruge, no 1910. prihvaća za službene klupske boje crveno-bijele okomite pruge koje su i danas zaštitni znak ovog kluba. Čini se da je razlog za odabir ovih boja bila činjenica što su lučki radnici iz Sunderlanda donijeli vlastite dresove iz svog grada kao poklon domaćinima, a ti su dresovi bili crveno-bijeli. No, postoji i druga verzija da se promijena dogodila iz vrlo praktičnog razloga, a taj je da je u to vrijeme cijena crvene tkanine bila znatno niža od plave. Od samih početaka klub počinje ostvarivati zapaženije rezultate.
Klub nikada nije ispao iz španjolske La Lige od njezina osnutka 1928. godine i time je uz bok velikanima kao što su Real Madrid ili F.C. Barcelona. Klub je jedan od najtrofejnijih u Španjolskoj; osam je puta bio prvak La Lige, a 24 puta pobjednik kupa. Osvojili su još i Superkup 1985. godine te igrali finale Kupa UEFA 1977. godine.
Nadimci kluba su Rojiblancos ili Zurigorri po klupskoj boji, crveno-bijelim prugama i Los Leones po mjestu gdje se nalazi stadion kluba, a koji je smješten uz crkvu San Mames, sveca kojega su bacili lavovima koji su ga odbili pojesti.
Od samih početaka kluba vođeni su krilaticom Con cantera y afición, no hace falta importación tj. S domaćim igračima i navijačima nema potrebe za strancima. Tako cantera postaje službeni stav vodstva kluba iz Bilbaa, ali i ostalih baskijskih klubova tog doba kao što su CD Alaves, Real Union, Arenas Club de Getxo i Real Sociedad. Tih pet timova bili su među deset osnivača španjolske La Lige. Do danas je jedino Athletic ostao vjeran ovom stavu tako da u klubu mogu igrati samo igrači rođeni u Baskiji i/ili oni čiji su bliski preci baskijskoga podrijetla. Ipak su to pravilo ponešto ublažili u osamdesetim godinama 20. stoljeća kada je dopušteno da u klubu igraju igrači koji su nogometno odrastali u Baskiji.
Pod Francom klub je morao mijenjati ime u Atlético Bilbao budući je general Franco odredio kako se ne smiju koristiti strane riječi u imenima klubova i organizacija.
U posljednjih dvadeset godina klub ne uspijeva ostvariti neke značajnije rezultate, ponajviše zbog ustrajnosti u provođenju cantere. Nekoliko puta je klub uspijevao izboriti nastup u europskim kupovima, a 1998. godine pod vodstvom Luisa Fernandeza postali su viceprvaci Španjolske izborivši tako Ligu prvaka. Ipak, u posljednjih nekoliko godina klub tavori u sredini ili pri dnu ljestvice. Protekle dvije sezone klub se grčevito bori za opstanak. Unatoč svemu, prema istraživanjima ugledne novine El Mundo 78% navijača ovoga kluba bi radije vidjelo svoj klub u drugoj ligi negoli da se odrekne stava da u klubu igraju isključivo baskijski igrači. Tako ovaj klub ostaje jedan od rijetkih klubova koji se protive pravilima modernog nogometa i pokušavaju kroz razvoj mladih domaćih igrača ostaviti traga u današnjem nogometu. Mnogi ovakvu politiku nazivaju rasističkom i ksenofobičnom, no oni koji brane ovaj stav naglašavaju kako je njima važnije da igrači na prvom mjestu imaju ljubav prema klubu i da razumiju što klub znači navijačima, a što nije slučaj s mnogim strancima koji dolaze u klubove španjolske lige.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.