Ja baš za njih navijao da uzmu 2 zaredom da barem u nećemu budu ko Real

Hoćete nam prodat Forlana sad povrijedio se Higuain?U primeri i bez njega možete među 7

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
primili su i oni peticu od barce, prosle sezone, jos su ca dva gola dali. a primili su i šesticu prije par godina od istog protivnika, tako da ti ova ne stojiLBJ MVP je napisao/la:Atletico ispao a u pm![]()
Ja baš za njih navijao da uzmu 2 zaredom da barem u nećemu budu ko Real![]()
![]()
Hoćete nam prodat Forlana sad povrijedio se Higuain?U primeri i bez njega možete među 7
Wolverine je napisao/la:primili su i oni peticu od barce, prosle sezone, jos su ca dva gola dali. a primili su i šesticu prije par godina od istog protivnika, tako da ti ova ne stojiLBJ MVP je napisao/la:Atletico ispao a u pm![]()
![]()
Hoćete nam prodat Forlana sad povrijedio se Higuain?U primeri i bez njega možete među 7![]()
HocemoLBJ MVP je napisao/la:Atletico ispao a u pm![]()
![]()
Hvala onoffon na dobrodošlici,šta si mislio pod to mada mislim da si odavno tuonoffon je napisao/la:Dobrodosao Sevillistas na forumče (mada mislim da si odavno tu) Villarreal ce poniziti Sevillu, Sevilla je sve losija, nesto im ne stima, draga mi je ekipa zbog Kanoutea, al iskreno, debacl.
Bice da Del Bosque ne zna radi svoj posao kako treba (iako je osvojio SP) dok Biskvita drži u prvih 11 ,a ovakvog mega stara, koji je za BAR klasu bolji od njega kako sam kažeš, ignoriše.Portillo je napisao/la:[youtube][/youtube]
Ovaj momak je bar za klasu bolji od Biskvita, mislim realno, nije da vrijedjam navijace Barce ili nesto takvo, i stvarno mi nije jasno kako ne igra za repku... ko god ga ujagmi sretan je.
jos tu dodaj de geu,fabregasa,thiaga,a ko zna mozda i bojan nekad opravda velika ocekivanjaL_blancos je napisao/la:Jbt..
Kakvu ce Spanija imat buducnost..
Dvojac ovaj gore iz Espanyola,JuanFran iz Osasune, Javi Martinez, Azpilicueta, Dominguez, Llorente, Soldado, Canales..
Sve mladi a nadomak repke i izbacivanja ovih superstara dosadasnjih
i kazu Premiership jaci od La Lige , smjesnojuznjak> je napisao/la:Španjolska 1. liga
Lista strijelaca
CRISTIANO RONALDO Real Madrid 16
Lionel MESSI FC Barcelona 15
Fernando LLORENTE Athletic Bilbao 9
NILMAR Villarreal CF 9
David VILLA FC Barcelona 8
Giuseppe ROSSI Villarreal CF 8
David TREZEGUET Hércules CF 7
Gonzalo HIGUAIN Real Madrid 7
Nelson VALDEZ Hércules CF 6
Diego FORLAN Atlético Madrid 6
Jose RONDON Málaga CF 5
Felipe CAICEDO Levante UD 5
Sergio AGUERO Atlético Madrid 5
Markus ROSENBERG Racing Santander 5
Alvaro NEGREDO Sevilla FC 5
Imena dovoljno govore o ligi
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.