Govore istinu. Ja im vjerujem. Metodom eliminacije, manjoj bagri vjerujem.NeretvanskaPastrmka je napisao/la: ↑25 maj 2020, 13:21Kopira sa skutorske verzije vikipedije. Odatle crpe informacije. Mitomani![]()
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Premijer liga BiH - općenito
Hase je opalio loptu sa tridesetak metara, pa kad je lopta polomila prećku, Hase se okrenuo Željovcima i rekao: ‘Neću vam ja više ni dolazit’ na Grbavicu. Šutaću vam s Vratnika.
- NeretvanskaPastrmka
- Kontakt:
Eno jos pisac i pjesnik Abdulah Sidran ispa lazov
Godišnja nagrada Udruženja književnika BiH, 1979.
Godišnja nagrada izdavačkog preduzeća Svjetlost, 1979.
Zmajeva nagrada – Matica srpska, Novi Sad, 1980.
Šestoaprilska nagrada grada Sarajeva, 1986.
Nagrada Skender Kulenović, 2002.
Godišnja nagrada BZK Preporod, 2002.
Bosanski stećak - nagrada Društva pisaca BiH za životno djelo, 2004.
Velika Plaketa Kantona Sarajevo, 2006.
Nagrada „25. novembar“, Sarajevo (2018).
Nagrada za slobodu govora i izražavanja Fondacije za slobodu govora i izražavanja, USA, 1993.
Nagrada Slobode PEN – centra Francuske, 1994.
Premio letterario 1996. della Fondazione Laboratorio Mediterraneo
Premio letterario dedicato a Umberto Saba, Trieste, 2005.

Nagrada za slobodu govora i izražavanja Fondacije za slobodu govora i izražavanja, USA, 1993.
Zadnja izmjena: NeretvanskaPastrmka, dana/u 25 maj 2020, 13:29, ukupno mijenjano 1 put.
UEFA TEAM RANKING 1989
43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
Dao mu je dedo petaka ali moro kusur dvi marke vratit.Konto sve ce mu dat.NeretvanskaPastrmka je napisao/la: ↑25 maj 2020, 13:26Konvikts jos nije kupio clansku. Dobio 7 maraka bajramluka. Fale mu jos tri marke![]()
Ja ipak mislim da ce se nastaviti sezona a i kup, a zagovornici prekida ce biti najveci gubitnci.UstanikSBII je napisao/la: ↑25 maj 2020, 13:20Odavno to govorim da svi živi u ovoj zemlji mogu i moraju raditi! A eto nogometaši jadni ne moguRodjeni81 je napisao/la: ↑25 maj 2020, 11:59Ako se liga ne nastavi to ce biti najveci lopovluk i kradja u historiji ove drzave. Bukvalno kafici puni, baste krcate, covjek na covjeku, konobari bez maske gosti bez maske i sve to moze ali 50 ljudi ne moze na onolikom stadionu. **** vam majke lopovske kriminalci koji unistavate fudbal u ovoj drzavi. Sjeme vam se zatralo lopovsko.epidemiološka situacija kod nas nikada nije bila kritična ko u ostatku Europe pa opet oni igraju, evo u regiji svi će krenuti igrati pa čak i jedno Kosovo simbol razvoja Europe! Eeee na šta smo spali majko mila!
Naravno bez navijaca uz mjere opreza i dezinfekcije, bez problema moze da se nastavi i zavrsi na terenu.
Mjau !
-
- Kontakt:
Kakav smisao za humor, kakve dvije sirovinePappiPapp je napisao/la: ↑25 maj 2020, 13:29Dao mu je dedo petaka ali moro kusur dvi marke vratit.Konto sve ce mu dat.NeretvanskaPastrmka je napisao/la: ↑25 maj 2020, 13:26Konvikts jos nije kupio clansku. Dobio 7 maraka bajramluka. Fale mu jos tri marke![]()

Ali jeste neko drugi. I ti to koristiš da uvrijediš nekoga "svog". Ovo ti nije prvi put, tako da ti mroam reći: dečko ti si debil, yebiga, žao mi je, ali ti je tako.
Na listi SDU, nosilac liste SDA, nosilac liste SzaBiH.NeretvanskaPastrmka je napisao/la: ↑25 maj 2020, 13:29Eno jos pisac i pjesnik Abdulah Sidran ispa lazov![]()
![]()
Zena mu ambasadorsko mjesto po kvoti SzaBIH.
Dobio stan u istoj novoizgradjenoj zgradi sa Berizom Belkicem i drugim tada visokim funkcionerima SzaBiH.
Mijenjao politicke i vladajuce sponzore, po potrebi, i kako je ko jacao i bio bitan.
O periodu prije rata da ne pricam. Notorna "komunjara" ( jer je tada to bilo potrebno) , alkoholicar i pudlica Emira Kusturice.
Bolan, ne mozes pricati nama o gradu Sarajevu. Ljudima u njemu. I jos manje koje su to 'starosjedilacke' porodice za koga navijale. I najmanje za dijelove grada koji su vecinski podrzavali jedan, obnosno drugi klub.
Ne petljaj se zivota ti, ispadas smijesan i karikaturan.
Dobronamjeran savjet.
Zadnja izmjena: Hajdeee, dana/u 25 maj 2020, 13:50, ukupno mijenjano 1 put.
- FKS -
Uzeli ste sebi stosta za pravo na ovom forumu, kad je rijec o pojmu Sarajevo. Istina vas boli kad se o vama prica? Mrzim te fasiste, ali izgleda nije bas da sve lazu. Bagra ste i vi i to kakva.
Hase je opalio loptu sa tridesetak metara, pa kad je lopta polomila prećku, Hase se okrenuo Željovcima i rekao: ‘Neću vam ja više ni dolazit’ na Grbavicu. Šutaću vam s Vratnika.
Uz to abdulah sidran je nakon neke mutljaze, zatim nabacivanja i slanja ljubavnih pisama irini lovric, koje je ona odbijala, isti taj "pjesnik" je toj zeni , prvoj "zvizdacici" u BIH za korupciju prijetio, zagorcavao zivot i nema ata nije radio.
Covjek koji se naziva akademik a nema akademsko zvanje a ni znanje. Uhljebio sve koje poznaje u zamjenu za obraz. Nije sarajevo new york. Sve se zna.
Covjek koji se naziva akademik a nema akademsko zvanje a ni znanje. Uhljebio sve koje poznaje u zamjenu za obraz. Nije sarajevo new york. Sve se zna.
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Koliko ste intelektualno inferiorni govori i činjenica da čim vam neko prezentuje mišljenje koje se kosi s vašim, posežete za ovakvim uvredama i izmišljotinama. Ova činjenica baš puno govori o vas nekoliko ovdje.
- Udba
- SDA
- Kriminalci
- Blekić
- Kinezi
- Vico
"Gradski klub FK Sarajevo"
- SDA
- Kriminalci
- Blekić
- Kinezi
- Vico
"Gradski klub FK Sarajevo"
Naprijed Željo, četo plava
Nek se čuje tvoja slava
Nek se čuju sve sirene
Kad mašina tvoja krene
Nek se čuje tvoja slava
Nek se čuju sve sirene
Kad mašina tvoja krene
kuknjava kuknjava
A sto im ga zavuce Abdulah do krajnika bas.
- NeretvanskaPastrmka
- Kontakt:
Gledaj ovog pitarskog licemjera i poltrona sta je pisao prije i glumio finjaka
Smece sa informisanjem na vikipediji

Steven11 je napisao/la: ↑11 maj 2020, 19:02
Bolje ti je... nama koji gotivimo Velez i Mostar, i koji dodju licno da vas podrze protiv Zrinjskog ("da, i to je moguce kurdomrzitelju) ces uciniti uslugu. Ostat ces samo izolirani psiho - slucaj (sa dva attachmenta) nevezan za teritoriju, narod ili klub.
Volim bola sto smo iskreni i kazemo sta mislimo. Stanemo u odbranu i onih prema kojima imamo animozitet. Gospoda najvecaSteven11 je napisao/la: ↑10 maj 2020, 23:25
Kako mislis Mostar se moze vrijedjati? Ja prvi ne bih dao na to... moj post vrijedi za sve koji vrijedjaju svaki maskar i zlocin sto su nam dusmani uradili...Nemoj generalizirati, on ovdje spominje nesto sto ne treba spominjati.. ako mu je neko vrijedjao Mostar, vidim da ne istaje duzan zenicanima, siritinja, majmuni itd ok prepucavajte se.. ali ne dirajte u najvece rane naseg naroda, bez povoda... isto vazi i za Mostar, ko spominje mrtve iz Mostara, saljem mu istu poruku, boli me klinac za koji klub navijate... mnogooooo pretjetjerujte na ovom forumu.

UEFA TEAM RANKING 1989
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
Upravo si potvrdio, obrnuto proporcionalno, ono sto radite vi. Samo vam feedback smeta.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Joj jeste teški
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
-
- Kontakt:
Pa kad se sve zna , možeš li ovdje javno napisati koliko je para Zijad Blekić "oprao" u fudbalskom klubu Sarajevo ?Pantelija je napisao/la: ↑25 maj 2020, 13:46Uz to abdulah sidran je nakon neke mutljaze, zatim nabacivanja i slanja ljubavnih pisama irini lovric, koje je ona odbijala, isti taj "pjesnik" je toj zeni , prvoj "zvizdacici" u BIH za korupciju prijetio, zagorcavao zivot i nema ata nije radio.
Hvala unaprijed.
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
Pitari se testirali a Vico im neda da igraju. Tuga.
Vicina mala raja. Dodikovci.
Vicina mala raja. Dodikovci.
Naprijed Željo, četo plava
Nek se čuje tvoja slava
Nek se čuju sve sirene
Kad mašina tvoja krene
Nek se čuje tvoja slava
Nek se čuju sve sirene
Kad mašina tvoja krene
-
- Kontakt:
Zidovi =vaso miskin crni
Zadnja izmjena: kraljlavova, dana/u 25 maj 2020, 13:54, ukupno mijenjano 1 put.
E super sto si ovo izvukao. Ja sam ovom forumu pristupio sa jasnom simpatijom prema Velezu, gradu Mostaru i ljudima tamo, ne znajuci na sta cu naletit. Nakon tvojih postova, i tvojih attachmenta, natjerali ste me da vam odgovaram jedinim jezikom koji razumijete. Necu vise ni spomenuti sta mislim i radim u real life-u, samo vasim jezikom ovdje, na ovom forumu.NeretvanskaPastrmka je napisao/la: ↑25 maj 2020, 13:49Gledaj ovog pitarskog licemjera i poltrona sta je pisao prije i glumio finjaka![]()
Steven11 je napisao/la: ↑11 maj 2020, 19:02
Bolje ti je... nama koji gotivimo Velez i Mostar, i koji dodju licno da vas podrze protiv Zrinjskog ("da, i to je moguce kurdomrzitelju) ces uciniti uslugu. Ostat ces samo izolirani psiho - slucaj (sa dva attachmenta) nevezan za teritoriju, narod ili klub.Volim bola sto smo iskreni i kazemo sta mislimo. Stanemo u odbranu i onih prema kojima imamo animozitet. Gospoda najvecaSteven11 je napisao/la: ↑10 maj 2020, 23:25
Kako mislis Mostar se moze vrijedjati? Ja prvi ne bih dao na to... moj post vrijedi za sve koji vrijedjaju svaki maskar i zlocin sto su nam dusmani uradili...Nemoj generalizirati, on ovdje spominje nesto sto ne treba spominjati.. ako mu je neko vrijedjao Mostar, vidim da ne istaje duzan zenicanima, siritinja, majmuni itd ok prepucavajte se.. ali ne dirajte u najvece rane naseg naroda, bez povoda... isto vazi i za Mostar, ko spominje mrtve iz Mostara, saljem mu istu poruku, boli me klinac za koji klub navijate... mnogooooo pretjetjerujte na ovom forumu.![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.