Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,Monolog
Re: Premijer liga BiH - općenito
Koliko ste intelektualno inferiorni govori i činjenica da čim vam neko prezentuje mišljenje koje se kosi s vašim, posežete za ovakvim uvredama i izmišljotinama. Ova činjenica baš puno govori o vas nekoliko ovdje.
- Udba
- SDA
- Kriminalci
- Blekić
- Kinezi
- Vico
"Gradski klub FK Sarajevo"
- SDA
- Kriminalci
- Blekić
- Kinezi
- Vico
"Gradski klub FK Sarajevo"
Naprijed Željo, četo plava
Nek se čuje tvoja slava
Nek se čuju sve sirene
Kad mašina tvoja krene
Nek se čuje tvoja slava
Nek se čuju sve sirene
Kad mašina tvoja krene
kuknjava kuknjava
A sto im ga zavuce Abdulah do krajnika bas.
- NeretvanskaPastrmka
- Kontakt:
Gledaj ovog pitarskog licemjera i poltrona sta je pisao prije i glumio finjaka
Smece sa informisanjem na vikipediji

Steven11 je napisao/la: ↑11 maj 2020, 19:02
Bolje ti je... nama koji gotivimo Velez i Mostar, i koji dodju licno da vas podrze protiv Zrinjskog ("da, i to je moguce kurdomrzitelju) ces uciniti uslugu. Ostat ces samo izolirani psiho - slucaj (sa dva attachmenta) nevezan za teritoriju, narod ili klub.
Volim bola sto smo iskreni i kazemo sta mislimo. Stanemo u odbranu i onih prema kojima imamo animozitet. Gospoda najvecaSteven11 je napisao/la: ↑10 maj 2020, 23:25
Kako mislis Mostar se moze vrijedjati? Ja prvi ne bih dao na to... moj post vrijedi za sve koji vrijedjaju svaki maskar i zlocin sto su nam dusmani uradili...Nemoj generalizirati, on ovdje spominje nesto sto ne treba spominjati.. ako mu je neko vrijedjao Mostar, vidim da ne istaje duzan zenicanima, siritinja, majmuni itd ok prepucavajte se.. ali ne dirajte u najvece rane naseg naroda, bez povoda... isto vazi i za Mostar, ko spominje mrtve iz Mostara, saljem mu istu poruku, boli me klinac za koji klub navijate... mnogooooo pretjetjerujte na ovom forumu.
UEFA TEAM RANKING 1989
43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
Upravo si potvrdio, obrnuto proporcionalno, ono sto radite vi. Samo vam feedback smeta.
Hase je opalio loptu sa tridesetak metara, pa kad je lopta polomila prećku, Hase se okrenuo Željovcima i rekao: ‘Neću vam ja više ni dolazit’ na Grbavicu. Šutaću vam s Vratnika.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Joj jeste teški
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
-
bombaysaphire
- Kontakt:
Pa kad se sve zna , možeš li ovdje javno napisati koliko je para Zijad Blekić "oprao" u fudbalskom klubu Sarajevo ?Pantelija je napisao/la: ↑25 maj 2020, 13:46Uz to abdulah sidran je nakon neke mutljaze, zatim nabacivanja i slanja ljubavnih pisama irini lovric, koje je ona odbijala, isti taj "pjesnik" je toj zeni , prvoj "zvizdacici" u BIH za korupciju prijetio, zagorcavao zivot i nema ata nije radio.
Covjek koji se naziva akademik a nema akademsko zvanje a ni znanje. Uhljebio sve koje poznaje u zamjenu za obraz. Nije sarajevo new york. Sve se zna.
Hvala unaprijed.
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
Pitari se testirali a Vico im neda da igraju. Tuga.
Vicina mala raja. Dodikovci.
Vicina mala raja. Dodikovci.
Nek se čuje tvoja slava
Nek se čuju sve sirene
Kad mašina tvoja krene
Nek se čuje tvoja slava
Nek se čuju sve sirene
Kad mašina tvoja krene
-
kraljlavova
- Kontakt:
Zidovi =vaso miskin crni
Zadnja izmjena: kraljlavova, dana/u 25 maj 2020, 13:54, ukupno mijenjano 1 put.
E super sto si ovo izvukao. Ja sam ovom forumu pristupio sa jasnom simpatijom prema Velezu, gradu Mostaru i ljudima tamo, ne znajuci na sta cu naletit. Nakon tvojih postova, i tvojih attachmenta, natjerali ste me da vam odgovaram jedinim jezikom koji razumijete. Necu vise ni spomenuti sta mislim i radim u real life-u, samo vasim jezikom ovdje, na ovom forumu.NeretvanskaPastrmka je napisao/la: ↑25 maj 2020, 13:49Gledaj ovog pitarskog licemjera i poltrona sta je pisao prije i glumio finjaka![]()
Steven11 je napisao/la: ↑11 maj 2020, 19:02
Bolje ti je... nama koji gotivimo Velez i Mostar, i koji dodju licno da vas podrze protiv Zrinjskog ("da, i to je moguce kurdomrzitelju) ces uciniti uslugu. Ostat ces samo izolirani psiho - slucaj (sa dva attachmenta) nevezan za teritoriju, narod ili klub.Volim bola sto smo iskreni i kazemo sta mislimo. Stanemo u odbranu i onih prema kojima imamo animozitet. Gospoda najvecaSteven11 je napisao/la: ↑10 maj 2020, 23:25
Kako mislis Mostar se moze vrijedjati? Ja prvi ne bih dao na to... moj post vrijedi za sve koji vrijedjaju svaki maskar i zlocin sto su nam dusmani uradili...Nemoj generalizirati, on ovdje spominje nesto sto ne treba spominjati.. ako mu je neko vrijedjao Mostar, vidim da ne istaje duzan zenicanima, siritinja, majmuni itd ok prepucavajte se.. ali ne dirajte u najvece rane naseg naroda, bez povoda... isto vazi i za Mostar, ko spominje mrtve iz Mostara, saljem mu istu poruku, boli me klinac za koji klub navijate... mnogooooo pretjetjerujte na ovom forumu.![]()
Hase je opalio loptu sa tridesetak metara, pa kad je lopta polomila prećku, Hase se okrenuo Željovcima i rekao: ‘Neću vam ja više ni dolazit’ na Grbavicu. Šutaću vam s Vratnika.
Pijačari će ako uhvate treću poziciju od opasne zone opet pravit teferič na musali. Bit će to uspjeh za antologiju i prvi snimak u DVD formatu
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
Kakvi zidovi? Bože sačuvaj.
FK Sarajevo i njihovi pitari u savezu.
- Mi smo za nastavak prvenstva ali pripreme minimalno 18 sedmica i da se igrači o svom trošku testiraju svaki dan. A vidite i da se Vico protivi, Šeranić zabranio fudbal, ništa tu predsjednik, sekretar i direktor NSBiH ne mogu uraditi.

Nek se čuje tvoja slava
Nek se čuju sve sirene
Kad mašina tvoja krene
Nek se čuje tvoja slava
Nek se čuju sve sirene
Kad mašina tvoja krene
- NeretvanskaPastrmka
- Kontakt:
Stiven forumu si pristupio sa laznim misljenjem i nemoj izvlakusa. Ja ne vidim da sam vrijedjao ikoga ako sam se slozio sa Zeljom i iz svog ugla sagledao situaciju. Nakon toga krecu seljacke floskule druga liga,pijace,vrapcici i picke materine. Nisam spominjao ni bikove ni koride koje su vam se odrzavale na stadionu. Nebi ni ono za vruce bureke da niste presli granice u svojim glupostima uvlaceci se najvecem nolajferu foruma sa autizam gifovima. Uzivajte bola i okanite se Veleza. To je gigant visok 1969 metara. To nikada niko ne moze srusiti a pogotovo omalovaziti nasu istoriju i ono sto predstavljamo 100 godina. To je zivot i clan familije kao dijete kao otac kao majka kao sestra kao brat. A hija zekani
UEFA TEAM RANKING 1989
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
Vi stvarno mislite da bi klubovi imali love da zvarše sezonu
pa vama se izgleda treba crtati. Znate li vi da bi se igralo na 30 stepeni celzija
Pa ovi naši amateri ne mogu svakih 7 dana da izdrže
Što ne testirate kad ste hadzije
Svi bi lafo da igraju, baš bih volio da hoće nastaviti pa da se ugase.
Jer mnogima je jedina šansa da se fudbal ne igra, svaki drugi scenarij ih gasi

Pa ovi naši amateri ne mogu svakih 7 dana da izdrže
Svi bi lafo da igraju, baš bih volio da hoće nastaviti pa da se ugase.
Jer mnogima je jedina šansa da se fudbal ne igra, svaki drugi scenarij ih gasi
Fudbal je više od igre a Velež je više od kluba - Zdravko Grebo
Jesu li se komsinice testirale?
Svi u napad jedan je Hase!!
de vam je budet, yeboti obitelj
de vam je budet, yeboti obitelj
Ajd sto si glup vec si i zaboravan. Vrijedjao si,pljuvao i omalovazavao pa sad kad ti se odgovori tvojim jezikom na nas prebacujes. To za bureke nikog uvrijedilo nije jer si gore bljuvotine pisao dok ti nisu ljudi poceli odgovarati. Ti si klasicna papcina nista vise od toga,koga boli sta ti mislis o nama cinjenice su ubitacne a one su da smo apsolutno u svemu bili i ostali ispred vas. Jedino lignja je ratovao,jedino on ima stan,auto jedini on na more ide kakvi kompleksi majko milaNeretvanskaPastrmka je napisao/la: ↑25 maj 2020, 14:03Stiven forumu si pristupio sa laznim misljenjem i nemoj izvlakusa. Ja ne vidim da sam vrijedjao ikoga ako sam se slozio sa Zeljom i iz svog ugla sagledao situaciju. Nakon toga krecu seljacke floskule druga liga,pijace,vrapcici i picke materine. Nisam spominjao ni bikove ni koride koje su vam se odrzavale na stadionu. Nebi ni ono za vruce bureke da niste presli granice u svojim glupostima uvlaceci se najvecem nolajferu foruma sa autizam gifovima. Uzivajte bola i okanite se Veleza. To je gigant visok 1969 metara. To nikada niko ne moze srusiti a pogotovo omalovaziti nasu istoriju i ono sto predstavljamo 100 godina. To je zivot i clan familije kao dijete kao otac kao majka kao sestra kao brat. A hija zekani
- NeretvanskaPastrmka
- Kontakt:
Ali skutor krmak se satra da nesto provali a niko ga ne ferma sekunde. Pravi manir jednog iskompleksiranog seljaka cijeg je didu Dzemal Bijedic izvukao iz kamene skutorske kuce i dao mu stan u omladinskoj da ima ko hamalit u sokolu,predionici ili fabrici duhana. Jedino mu onaj mis mekinjas konvikts lajka ispisane sekljakluke nebi li mu jos dublje uronio u cmar
a onaj omalovazava Zenicu i pljuje sve sto se krece po njoj evo 10 godina

UEFA TEAM RANKING 1989
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
Dvije najveće utakmice odigrane poslije rata u BiH. Jedna evropska i jedna domaća.
Neda im Vico da igraju a oni se testirali. Tuga.
Neda im Vico da igraju a oni se testirali. Tuga.
Nek se čuje tvoja slava
Nek se čuju sve sirene
Kad mašina tvoja krene
Nek se čuje tvoja slava
Nek se čuju sve sirene
Kad mašina tvoja krene
Neka te gigante sa susnih 100 godina historije
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.