Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,Monolog
Re: Premijer liga BiH - općenito
Eto vam i Dulje. Imate tim snova i sigurno ste za klasu boli od svih. Moze ovo krenut i sa navijacima napunite 6 puta Kosevo i uzmite titulu. Ako gdje zakoci imaju Dzemidzic i Begic.
Nadati se je nesto najljepse
Sarajevo Sampion
Sarajevo Sampion
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Tacno si pobrojao. Klubove koji se bore za opstanak treba razumjeti a vi ovo treba da otkocite i uzmete titulu posteno.
Ma kakav Sinan, ne vjerujem u to. Nije neki kvalitet a realno i picoka od insana, i mimo ovog. Ne znam šta će im, šupljak vjerovatno.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
- svrakino1921
- Kontakt:
Sinane hvala i sretno
extra igrac

extra igrac
- svrakino1921
- Kontakt:
- svrakino1921
- Kontakt:
Jašta je, da je davao sve od sebe ne bi bio posvađan sa pola kluba i glumio povrede svako malo.
Mislio sam da su navijaci Veleza malo inteligentniji a vi bas zadrli. Stalno pricate o nekoj sramoti i ponosu, kao da vi nebi prihvatili titulu nakon kompletirana 22 kola. Do prije par godina to je bio normalan sistem za prvaka a sada smo dodali jos jednu rundu od 11. Dakle svi odigrali 2 puta i niko nije imao nikakvu prednost (kuci i vani sa istim klubovima). Cak stavise da vi niste dobili na Grbavici mi sad nebi bili prvi. Sve su to cinjenice. Zasto sada neka prica o sramoti nakon 22 kola ? Zasto "odlukom crvenog krsta postao prvak" ? Igrali svak sa svakim 2 puta. Jedini neodigrani mec je Zeljo-Celik. I da li su sa Grbavice odbili 3 boda jer nisu zasluzena za zelenom terenu ? Nisu nego su im jos igraci ocistili trece zute na taj nacin.SaMoVelez je napisao/la: ↑26 maj 2020, 11:40
Nisam ja ni mislio da bi neki klub trebao brinuti o stanju u drugom klubu, to je obaveza saveza i onih koji vode te klubove. Čak nisam mislio generalizovao ni navijače koji žele na osnovu vanrednog stanja ušićariti neki sitni šićar. takvih bi sigurno bilo i među mojim veležovcima da smo kojim slučajem u poziciji. Ovo ti je nešto poput onih silnika koji su pokupovali svo brašno i germu prvih dana pandemije. Bogati su se ponašali bahato i nisu mislili na one sa plićim dzepovima, da će možda i oni za koji dan imati koji dinar u dzepu pa će i oni moći svojim porodicama donijeti hljeba. Živimo u poganom vremenu koje stvoreno za pogane ljude, koji misle samo na svoj sitni šićar. Užasna situacija.
Na sličan način je i Fikret došao u položaj da šta klepne, ono što ga ne sledejue. To je postala formula u našoj maloj državi, da se svim sredstvima dođe do cilja. Sport bi se morao zaštiti tog prokletstva, sport bi se morao završavati na terenu. Ostaje za vječnost zapisano šta se desilo u određenom vremenskom razdoblju i to postaje nasljeđe za buduće generacije. Neće se lopta šutati samo 2020 godine, doće iza nas nove generacije i fudbalera i navijača, ali kkao objasniti sinu, unuku ili dalje da si te neke godine odlukom crvenog krsta postao prvak. Doće i ovdje nekad normalna vremena, biće stid tad mnoge ta im klub nosi u naslijeđu. treba gledati dalje od nosa, treba se postaviti u kožu svog rivala pa sve što ne želiš sebi da ne želiš ni njemu. samo na taj način stićeš ugled, gradiš renome i zavrijeđuješ nečije poštovanje. Nema na silu ništa, i Hitler je mislio da može cijeli svijet poraziti pa ga ljudi izbrisaše kad su ojačali i kad je došlo vrijeme. Ko se mača hvata, od mača i gine, kad tad. Poenta.
Razmislite malo o vasem sirenju lazi da FKS nije za nastavak. Sa nastavkom mi smo u izuzetnoj situaciji da gurnemo mitomansku SDA prciju na dno iducih 10 godina. Oni nebi isli u Evropu i nebi uzeli Kup a potrosili bi bruku para koje ionako jedva isprose. Imaju stariji tim plus igranje srijeda-nedelja plus Kup. Puno nas zeli nastavak i zbog osvete za 2 poraza ove sezone a jos vise da ih zabetoniramo u mulj naredno desetljece. Ima malo rizika da nas Zrinjski sa Bilbijom prestigne ali vjerujemo da cemo to prvo mjesto odbraniti. Tako da mi imamo puno vise razloga biti za nastavak.
A gadovi ala ona vasa riba i onaj plavac dokoljenko su pateticni smradovi.
Prije rata su pravi navijaci Veleza bili rado vidjeni na Kosevu i svi smo imali simpatije prema klubu jer ste igrali lijepo, imali ekstra igrace i po uspjesnosti bili odmah iza nas (iz BiH). Pocesto smo znali u Mostaru izgubiti ali sve fer i korektno. Imali ste nas respekt kao sportski rivali a igrali ste protiv nas iz sve snage (kao sto i treba). I bili ste dobri domacini. Ovi sada Velezovi navijaci pokusavaju kreirati neku mrznju i uvrede na nas racun. Super vas ide, samo naprijed.
Ironicno ali vi ste nam pomogli da sada budemo prvi.
Sta smijesan. Sto ozbiljno kazem kako jeste da ste najboli. To su fakta ovo za ovu dvojicu se naravno salim. C. Gora i HR krecu sa navijacima.
- svrakino1921
- Kontakt:
Ni na Malti nema ispadanja, prvak proglasen, Evropa prva 4.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
ŽELJEZNIČAR ŠAMPINJON!
- svrakino1921
- Kontakt:
a i ti da si na forumu davao sve od sebe sad bi bio moderatorOsim13 je napisao/la: ↑26 maj 2020, 12:54Jašta je, da je davao sve od sebe ne bi bio posvađan sa pola kluba i glumio povrede svako malo.
Ma brate ne voli me adminsvrakino1921 je napisao/la: ↑26 maj 2020, 13:02
a i ti da si na forumu davao sve od sebe sad bi bio moderator
Ma to ce i on i Kesoljub dole u MDK zajedno....svrakino1921 je napisao/la: ↑26 maj 2020, 12:56Husref ga je hvalio uvjek
trenirao ga je u Mladost DK
ja mislim da je i Husef trazio da ga dovedu u Sarajevo
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

Dođi najdraži.
Ako ima neko blizak savezu, recimo pilići, neka nam kaže kakvi su planovi za premier ligu.
Naprijed Željo, četo plava
Nek se čuje tvoja slava
Nek se čuju sve sirene
Kad mašina tvoja krene
Nek se čuje tvoja slava
Nek se čuju sve sirene
Kad mašina tvoja krene
Ramovic ne moze na svojoj poziciji kod nas u prvi tim, to je jasno. Za sirinu klupe, ok.
Hase je opalio loptu sa tridesetak metara, pa kad je lopta polomila prećku, Hase se okrenuo Željovcima i rekao: ‘Neću vam ja više ni dolazit’ na Grbavicu. Šutaću vam s Vratnika.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.