FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

Omerbavarac
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la Omerbavarac » 26 maj 2020, 20:33

Da mi je neko rekao da ce Boa biti ovakav igrac pod Flickovom palicom, ne bih mu nikad vjerovao.
Odradio je mec na najvecem nivou, skoro bez greske.

Plus 7 u odnosu na BvB, 6 kola prije kraja, velika i ogromna sansa da se odbrani titula.
Stoji to da imamo nesto tezi raspored ali nista sto se ne moze rijesiti.

Clean sheet protiv Dortmunda daje ovoj pobjedi jos veci znacaj, pogotovo zbog Halanda koji je trpao nemilice ali i ostalih igraca iz redova zutih.

Davies i Kimmich, tesko se odluciti za igraca utakmice.

Alaba je doktorirao stopersku poziciju. :tokralju:
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

Bundesliga
Kontakt:

Post Postao/la Bundesliga » 26 maj 2020, 20:33

Mene je jedino strah bilo kada je Hernandez usao.
harden je napisao/la:
26 maj 2020, 20:31
Goretzka ocajan cijeli mec.

Bolje ne spominjite sudije, ono Boatengovo je penal isto.
Goretzka je igrac manje, zadnjih pola sata se nije vidio do onog jednog suta. Ja se mislim da nije covjek izasao. Nikad ono nije penal, gdje ce s rukom.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.

coelho41
Kontakt:

Post Postao/la coelho41 » 26 maj 2020, 20:37

Dortmund u dvije utakmice Hansijevoj ekipi nije dao ni pogodak. Primili su 5, doduše ona prva je sa 4 komada. Hansi Flick je uigrao ekipu i na terenu to izgleda veoma estetski lijepo, čak su i ona dva debila sa ES2 primjetili kretanje naših igrača, Kimmich jeste napravio majstoriju, ali pogledajte presing koji naši igrači prave prije nego što Kimmich dobija loptu, to je tako nevjerovatan presing, da igrači Dortmunda nisu mogli loptu izbaciti sa svog terena, a kamoli da proigraju sa 5-6 pasova. Dortmund nije uspio da postigne gol na domaćem terenu prvi put od 2018. godine.

Nažalost, Flickovu maestralnost niko neće priznati dok Bayern ne osvoji LP, a ove godine imamo šansu jer najviše treniramo od svih ekipa u završnici i najviše imamo prilike da se uigravamo u ligi. A ako slučajno Bayern bude makar finale LP igrao i u slučaju pobjede i u slučaju poraza, ja pravim velike orgije na forumu niste svjesni.

Centre forward
Kontakt:

Post Postao/la Centre forward » 26 maj 2020, 20:38

Volio bih da probamo neku od taktika sa 3 CB nazad.

Sve što se uradilo bilo je zbog Roberta. Dva u jednom na terenu. Ne svira penal nad njim, ali reći ćemo da je kompenzacija.

Coman nikad neće bit' veliki igrač.
05.09.1995 ♥

11-0-0 Rekordmeister

Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss

Bundesliga
Kontakt:

Post Postao/la Bundesliga » 26 maj 2020, 20:46

Ja sam sumnjao u Kimmicha ali sada sam siguran da ce postati bolji od Schweinsteigera. Daleko najveci mudonja u ekipi.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 26 maj 2020, 20:46

Ne mogu da vjerujem da nije svirao penal nad Lewom čak i ona dva debila sa ES se čude.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

coelho41
Kontakt:

Post Postao/la coelho41 » 26 maj 2020, 20:51

slika

Bijeli N'golo Kante

muhamedhulk
Kontakt:

Post Postao/la muhamedhulk » 26 maj 2020, 20:59

Ovakav gol je i zasluzio da bude jedini na utakmici. :D
Doktorski.
Inace odlicno odigrano, na sredini zatvorili, krila neutralisali i majstorija Kimmicha.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!

Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!

Aki187
Kontakt:

Post Postao/la Aki187 » 26 maj 2020, 21:04

Kimmich ne zuji samo u prazno, jako inteligentan igrac. Al od Comana i Goretzke nikad igraca za Bayermovu klasu.
Za Lp cemo biti uigrani sem ako bude u avg. a Bundes zavrsi mjesec prije. Uzitak je gledati Bayern od kako je gosp. Flick na klupi.
Nur der FCB

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 26 maj 2020, 21:07

Coman nema inteligencije da bude igrac za Bayern.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "

schickeria
Kontakt:

Post Postao/la schickeria » 26 maj 2020, 21:28

Velika pobjeda, čestitke momcima. Objektivno po meni 50 50 utakmica, imali smo sreće pogotovo u početku utakmice. Nijanse su pokazali da smo kvalitetniji i to je presudilo.

Rajaz
Kontakt:

Post Postao/la Rajaz » 26 maj 2020, 21:33

harden je napisao/la:
26 maj 2020, 21:07
Coman nema inteligencije da bude igrac za Bayern.
Nema ni Sarma da bude Katalonac,

poklanjamo vam ga :kava

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 26 maj 2020, 22:20

Joshua Kimmich covered 13.73 km against Borussia Dortmund, setting a new Bayern record since the start of data collection
Joshua Kimmich: "We were told before the game that Bürki often stands off his line. That was the best goal of my career. It was so important"
slika
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "

S-Y-L-A-R
Kontakt:

Post Postao/la S-Y-L-A-R » 26 maj 2020, 22:41

harden je napisao/la:
26 maj 2020, 22:20
Joshua Kimmich covered 13.73 km against Borussia Dortmund, setting a new Bayern record since the start of data collection
Ovo je i malo s obzirom ko mu je partner bio. :mrgreen:
41.21.1.

25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 26 maj 2020, 22:47

S-Y-L-A-R je napisao/la:
26 maj 2020, 22:41
harden je napisao/la:
26 maj 2020, 22:20
Ovo je i malo s obzirom ko mu je partner bio. :mrgreen:
Tokom utakmice sam imao osjecaj da je Muller vise pretrcao :mrgreen:

Imao je Goretzka onaj sut u drugom poluvremenu sa nekih 18 metara, gledaj ga reko najgori igrac u ekipi cijeli mec sad ce ga zabiti... skinu Burek ipak. A uz ovakvu partiju ni 2 gola te ne mogu oprati.

schickeria
Kontakt:

Post Postao/la schickeria » 26 maj 2020, 23:36

Jasno je da bez thiaga nemamo protočnost i mekocu, ali s leonom smo dobili cvrstinu i agresiju, skok i ubacaj iz 2 plana. Za jake utakmice mi je ovo i bolji vezni red

Coman je sjajan ali bi bas trebao poraditi na mekoći u završnici, mogao se proslaviti veceras

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 26 maj 2020, 23:47

coman
sjajan

odvadi malo drug

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 27 maj 2020, 11:33

Kod Goretzke je problem gdje ga tačno postaviti u ekipi, na koju tačno poziciju. Ali po meni dok on zabija golove (a nerijetko to čini i nerijetko i za vodstvo od 1:0), tu nema velikog problema. Pogotovo ne vidim problem u ovakvoj situaciji gdje smo mi i s jučerašnjom postavom bez Thiaga u stanju protivnika dobro neutralisati, udaljiti ga često od opasnih zona, imati priličnu kontrolu nad igrom. Nije BVB bio skroz bezopasan, ali onoliko koliko jednu takvu top ekipu možeš staviti pod kontrolu, stavio si je. Impresivno je bilo kako su ti naši redovi bili dobro posloženi, ima tu struktura, dobra je organizacija, defanzivno sve puno bolje u odnosu na početak sezone.

E jedino me malo iznenadilo što je Flick tokom sedmice izjavio da Goretzku vidi kao određenu šesticu. A nekako je Goretzka bolji naprijed ili opet nekako je više ko neka osmica. Ali moguće da će Flick i njegovu igru još unaprijediti, da će poboljšati određene segmente kod njega. Kimmich to na šestici stvarno odrađuje sjajno.

Coman mi je npr protiv Eintrachta pokazao dobre bljeske i nekako mi se činilo da se skroz vraća na onaj svoj top nivo. I jučer po neki bljesak, ali u nekim situacijama tako napravi glup potez i potez kod kojeg se zapitaš da li je u tom momentu opšte mozak koristio. U onoj jednoj situaciji slobodan mu prostor za centriranje, prošao je već po strani i ima priliku čak se i namjestiti za centaršut, pa možda još malo i krenuti prema šesnaestercu, pa to staloženo obaviti, a on opali loptu i izvede neki oštar centaršut koji prohuja iznad šesnaesterca...Sve neka brzina, sve nešto brzopleto.
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

Bayern111
Kontakt:

Post Postao/la Bayern111 » 27 maj 2020, 14:32

Jesteli vi primjetili koliko je Goretzka fizicki napredovao,postao je masina,zaista mislim da bi mogao ove sezone biti bitan faktor u ekipi
Realno neigra uopste lose,postize golove,pokriva vise pozivicija,po meni jko zahvalan igrac.
Perisic me negativno iznenadio,iskreno mnogo losiji nego prije pauze,neznam zasto
Hernandez je spreman i nike mi jasno zasto ne igra,nikako mi nije jasno gdje oni uopste misle koristiti zog covjeka,alaba ako ostane bice sigurno stoper,jer davies je bek mislim da je to sigurno,vraca se sule,tu je boateng,ocigledno je da flick bas i nije siguran za hernandeza jer da jeste pruzio bi mu sansu

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 27 maj 2020, 14:37

Jucerasnji Boateng je pojam od igraca za Lucasa. Top partija.

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.