FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers
Re: FC Bayern München
Boa u zadnje vrijeme podigao nivo igre i pomalo podsjeća na 2013.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
-
- Kontakt:
Definitivno zaslužuje pohvale. E 80 miliona

I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Sve to stoji,ali nije baceno 80 mil da bi grijao klupu,a ako ve dohvatiti ikakvu formu potrebno je da igra a ne da ulazi u 85 min.
Nasa uprava rijetko grijesi sa procjenama,i vjerujem da on moze biti top igrac ako dobije priliku,sada je pitanje koliko njega ustavri zeli flick,i da li ga zelu uopste.
Ja vjerujem da je zapravo Davies svojim igrama napravio svu ovu konfuziju,Alaba nemoze nazad na beka,nesmije na klupu jer tek treba ugovor produziti,i dobro mu ide na CB,tesko da mogu staviti poted njega i hernandeza,i eto ti guzve,jos na sve sule brzo ide nazad,hernandez bukvalno nema gdje igrati,
Mada sve na stranu imamo stvarno jak tim ove sezone,na svim pozicijama,jos kada/ako stigne sane iz Citya,e to ce biti strasno
Bice mjesta za Lucasa ako bude zdrav ali sljedece sezone, borit ce se Suleom za to mjesto drugog stopera pored Alabe.
Boateng ponovo igra vrlo dobro al je opet izvjesnije da ce napustiti Bayern na kraju sezone, ne treba zaboraviti da Lucas i Sule imaju po 24 godine a on 30 i kusur.
Boateng ponovo igra vrlo dobro al je opet izvjesnije da ce napustiti Bayern na kraju sezone, ne treba zaboraviti da Lucas i Sule imaju po 24 godine a on 30 i kusur.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Pitanje je u kakvom stanju će se vratiti Sule i koliko će njegova zdravstvena situacija biti povoljna.Teška povreda će sigurno ostaviti traga na njemu a slična je stvar i sa Lucasom.
Ima i toga ali Lucas je dosao sa teskom povredom u klub za rekordan transfer sto se tice Bayerna, on ako ne bude zdrav neko bi trebao platiti svojim poslom, tipa doktor koji je dao zeleno svjetlo za transfer ( a znamo ko je ).
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Ma za Lucasa su se mnoge stvari loše odigrale, a povreda je možda i najmanji problem jer tu povredu koju je imao pred dolazak on je sanirao skroz. Onu koju je zadobio na jesen kod nas i nije imala veze s onom prije.
Ali problemi za Lucasa su sljedeći: Davies proigrao lijevo i to se baš nije moglo očekivati, Alaba proigrao predobro na stoperu, a Lucas se s Alabom u dvojcu na stoperu baš i ne uklapa i još pored toga svega sada i Boateng vratio formu.
Isto tako baš ova i promjena trenera nije išla na ruku Lucasu jer evidentno bi se više uklapao kod Nike, jer kod Flicka je drugačiji koncept i u gradnji stoperi imaju značajniju ulogu, sve je to drugačiji šlif.
Ali problemi za Lucasa su sljedeći: Davies proigrao lijevo i to se baš nije moglo očekivati, Alaba proigrao predobro na stoperu, a Lucas se s Alabom u dvojcu na stoperu baš i ne uklapa i još pored toga svega sada i Boateng vratio formu.
Isto tako baš ova i promjena trenera nije išla na ruku Lucasu jer evidentno bi se više uklapao kod Nike, jer kod Flicka je drugačiji koncept i u gradnji stoperi imaju značajniju ulogu, sve je to drugačiji šlif.
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Medicinski tim je dao zeleno svjetlo Hasanu za transfer, tako da ništa nije rađeno na svoju ruku.
Da su tada znali ono što sad znaju, teško da bi ga kupili, ovako imaju najskupljeg rezevnog LB.
-
- Kontakt:
Da ne bude pljujemo samo Hernandeza. Lewat po ko zna koji put pokazao svoju sebicnost i kako ne zna protiv jacih.
- muhamedhulk
- Kontakt:
Boa nema snage da igra cijelu utakmicu na top nivou. Mislim da ce on na ljeto otici.
Lucas je projektovan kao stoper ali ga povrede zeznuse i Alaba mu uze mjesto. Sreca za nas jer smo dobili Daviesa, a i za Lucasa svakako ima vremena sljedece sezone.
Sad samo da ne bude povreda...jer misici su sad najoptereceniji.
Lucas je projektovan kao stoper ali ga povrede zeznuse i Alaba mu uze mjesto. Sreca za nas jer smo dobili Daviesa, a i za Lucasa svakako ima vremena sljedece sezone.
Sad samo da ne bude povreda...jer misici su sad najoptereceniji.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
Lewa se nije mnogo vidio jucer ali je odradio dosta posla bez lopte, puno se izvlacio na krila, dolazio je i nazad po loptu a i par puta dobro zatvorio u nasoj zadnjoj trecini.Bundesliga je napisao/la: ↑27 maj 2020, 19:02Da ne bude pljujemo samo Hernandeza. Lewat po ko zna koji put pokazao svoju sebicnost i kako ne zna protiv jacih.
A zamalo zabio i gol onim sutem sto je stativa bila.
Lewa imo totalno drugu poziciju na terenu. Vraćao se i na desnog i na lijevog beka. Puno puta je Miler bio ispred njega a on na krilu ili iza Milera. Bice sigurno neka videoanaliza na BL kanalu pa cemo pogledati.
-
- Kontakt:
Sve to stoji sto govorite, ali isto tako kad dobije loptu u izglednoj situaciji za proigravanje saigraca prvo gleda kako moze osutati, i kada vidi da ne moze nista onda ide na dodavanje, a do tada se citava odbrana protivnika postavi i upropasti akciju.
ovaj Flick sve sam mozeLars Lukas Mai got injured in a duel with Mickaël Cuisance as his right foot got stuck in the grass. Hansi Flick himself took care of Mai's first aid and comforted him as there was no doctor or physio on site. Diagnosis of the injury will follow [Bild]

Uopće nije htio dodati prošlu tekmu iako su bile dvije dobre situacije, a on sam u nikakvoj formi. Ona stativa je plod odbijanca.Bundesliga je napisao/la: ↑27 maj 2020, 19:58Sve to stoji sto govorite, ali isto tako kad dobije loptu u izglednoj situaciji za proigravanje saigraca prvo gleda kako moze osutati, i kada vidi da ne moze nista onda ide na dodavanje, a do tada se citava odbrana protivnika postavi i upropasti akciju.
-
- Kontakt:
Bundesliga je napisao/la: ↑27 maj 2020, 19:02Da ne bude pljujemo samo Hernandeza. Lewat po ko zna koji put pokazao svoju sebicnost i kako ne zna protiv jacih.
Koji lik u pm, brate prati stolni tenis ostavi se nogometa.
- Omerbavarac
- Kontakt:
Treba imati na umu da je Lewa imao povredu i pauzu od dva i pol mjeseca, gdje je morao lezati i rehabilitovati se dok su ostali imali priliku individualno trenirati.
To da ne zna protiv jacih ne pije vode, pogotovo ove sezone kada je Lewa mozda i nas najbolji igrac.
Protiv Dortmunda je cesto zabijao, mnogo puta je bio kljucna osoba u pobjedi.
Bio je sjajan protiv Tottenhama kao i Chelsea te Leipziga i u svim tim mecevima je zabijao golove plus prva utakmica protiv Dortmunda prosle godine.
To su otprilike sve te jake utakmice i u svim je pokazao klasu.
To da ne zna protiv jacih ne pije vode, pogotovo ove sezone kada je Lewa mozda i nas najbolji igrac.
Protiv Dortmunda je cesto zabijao, mnogo puta je bio kljucna osoba u pobjedi.
Bio je sjajan protiv Tottenhama kao i Chelsea te Leipziga i u svim tim mecevima je zabijao golove plus prva utakmica protiv Dortmunda prosle godine.
To su otprilike sve te jake utakmice i u svim je pokazao klasu.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
-
- Kontakt:
Ajde ba glupane jesam li te sta pitao mozda?agentzero7 je napisao/la: ↑29 maj 2020, 06:32Koji lik u pm, brate prati stolni tenis ostavi se nogometa.
Omere pogresno sam se izrazio, mislim da nestane uvijek protiv same evropske kreme. Dortmund, Chelsea, Tottenham, Leipzig to ipak nisu ni blizu. Protiv Chelsea opet ne bi dao gola da mu Davies nije na tanjir dodao. Dortmundu svako uvaljuje golove, daleko je to od starog Dortmunda. Tottenham je bio pred raspadom bukvalno, Leipzig je solidan sa najvecim potencijalom od svih pobrojanih. Ja nemam nista protiv Lewandowskog ali uvijek sebe stavlja ispred tima, i precesto je sebican i nestaje u velikim utakmicama Lige Prvaka protiv Reala, Barcelone, Liverpoola etc. Nemojte bgti Dortmund, Tottenham, Chelsea i Leipzig stavljati kao nekakvo mjerilo.
Zadnja izmjena: Bundesliga, dana/u 31 maj 2020, 22:17, ukupno mijenjano 1 put.
Ko da nam je cijela ekipa bila fenomenalna protiv te kreme a on jedini nestao.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.