Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
- HordasOdMalena
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - općenito
Pa ako je proglašeno, što ne objave? Što su se bacale pare na testove ako se sve zna? Objasni mi tu logiku.
"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."
- kerimatomic1921
- Kontakt:
HordasOdMalena je napisao/la: ↑27 maj 2020, 15:17Pa ako je proglašeno, što ne objave? Što su se bacale pare na testove ako se sve zna? Objasni mi tu logiku.
Pa cekaj da iscrpe sve sto mogu, da dovedu cara do duvara i da kazu eto jbg nije do nas sve smo uradilinsto je u nasoj moci. Do mog mrtvog dede je. Koje licemjerstvo
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI.
Znaci ne testirate igrace jer ste "culi" od navijaca Sarajeva da nece biti nastavka...kerimatomic1921 je napisao/la: ↑27 maj 2020, 15:16Cuj svi se iskreno nadamo i vejrujemo u nstavak a vasi insajderi, preko kontakata sa dzemidzicem, dosli do informacije da je fks proglaseno sampionom.
Kako te ba nije stid pisati tolike gluposti?

Ma jaa bolan...
E svakakvih se gluposti nacitah ovdje, ali ova spada u top 3...

Eno i ja cuo od jednog insajdera vaseg, da ce se nastaviti, hajde zavrsite testiranje...

Zadnja izmjena: Vanja8, dana/u 27 maj 2020, 15:23, ukupno mijenjano 1 put.
FKS ne samo da treba traziti titulu nego i novac koji smo potrosili da bi se mogla liga nastaviti.
Drugi se nisu ni potrudili, osim da plate djeci po forumima, da se liga nastavi.
U kojem obliku je to placanje bilo, ne zelim da ulazim.
Drugi se nisu ni potrudili, osim da plate djeci po forumima, da se liga nastavi.
U kojem obliku je to placanje bilo, ne zelim da ulazim.
Zadnja izmjena: Zip, dana/u 27 maj 2020, 15:21, ukupno mijenjano 1 put.
Kad testirate igrace, onda možete dalje nesto pricati.
Hoce li se Vico konacno smilovati i pokloniti ciganiji beskućnika toliko željenu titulu 

Realno je li iko osim Čelika testirao igrače
Sitnije, Mile, sitnije
Uruci nam najbitnije
Titulu, Vico, titulu
Uruci nam 7. Titulu!!!
Uruci nam najbitnije
Titulu, Vico, titulu
Uruci nam 7. Titulu!!!
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Možemo se mi zajebavati na razne načine ali tako je jedino ispravno. Mislim da nije dovoljno dati po 60K KM klubovima u vrhu a 30K klubovima koji su na dnu, malo. Mislim da su izjavili kako će dati upravo te cifre. I to je bolje nego ništa ali ako si u stanju dati više onda bi i trebao tako, posebno ako se prekine liga.kerimatomic1921 je napisao/la: ↑27 maj 2020, 14:03@mortem posteno i ispravno. U potpunosti se slazem s tobom. Jedno je zajebancija ovih tvojih karikatura, a drugo je zdrava rasprava i razumno rezonovanje.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Jesul se ovo pitari posvadjali i sa velezovcima hahahahah
Naravno da jesu,znaju i velezovci da nije moralno traziti ne zaradjenu merhamet gratis titulu
Al onda kad pocnu neznalice pisati:"aaaaa odogroooo svako sa svakim"
Inace liga traje 33 kola a ne 22 neznalice jedne
Znaju pitari da nemaju sanse protiv Amarove masinerije u nastavku,pa daju 200 posto od sebe da se liga ne nastavi
Priznajte da se bojite Amara i Zelje i jos jednog potopa u derbiju

Naravno da jesu,znaju i velezovci da nije moralno traziti ne zaradjenu merhamet gratis titulu
Znaju pitari da nemaju sanse protiv Amarove masinerije u nastavku,pa daju 200 posto od sebe da se liga ne nastavi
Priznajte da se bojite Amara i Zelje i jos jednog potopa u derbiju
Sve je tako kako vi kažete, daj titulu a vi mislite i radite sta hocete.
Jel to Zeljo nema para za testove,sramota.U Celiku svi negativni. 

!
PRIZNAJEMO...DonRamiz je napisao/la: ↑27 maj 2020, 15:32Jesul se ovo pitari posvadjali i sa velezovcima hahahahah
Priznajte da se bojite Amara i Zelje i jos jednog potopa u derbiju![]()
Sve cemo priznati samo nam nemoj citirati (replicirati) Bibliju u kojoj je glavni lik Amaw Osim...
Smo ne diraj Bibliju, sve priznajemo...

Kmecanje lagano dostize tacku kljucanja. Vrh ce biti u narednih par dana.
Jagomir poceo sa nabavkom kreveta i opreme, ocekuju navalu plave nejaci naredne sedmice.
Totalna uzivancija pratiti ovo
Jagomir poceo sa nabavkom kreveta i opreme, ocekuju navalu plave nejaci naredne sedmice.
Totalna uzivancija pratiti ovo

-
- Kontakt:
Vi ste bas u slijepoj ulici. Ako se zavrsi sezona niate prvaci, ako se nastavi ostacete bez Evrope a i mi cemo vas nastaviti nabijatiDonRamiz je napisao/la: ↑27 maj 2020, 15:32Jesul se ovo pitari posvadjali i sa velezovcima hahahahah
Priznajte da se bojite Amara i Zelje i jos jednog potopa u derbiju![]()

All-Time First Yugoslav League table
6 Sarajevo 1228 447 311 470 1674 1773
7 Velez Mostar 1174 435 309 430 1668 1615
8 Željezničar 1063 403 274 386 1456 1424
6 Sarajevo 1228 447 311 470 1674 1773
7 Velez Mostar 1174 435 309 430 1668 1615
8 Željezničar 1063 403 274 386 1456 1424
Kmeeeeeeee
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Gdje sad ono “Hvala Borcu”?avenija je napisao/la: ↑27 maj 2020, 15:14Džemidžić se osvrnuo i na mogućnost eventualnog proširenja lige, rekavši da je Savez uradio simulacije svih mogućih situacija koje će se dogoditi.
- Ostaje broj klubova koji će ući u ligu i koji će izaći iz lige. Tako je odlučeno prošle godine. Savez je pristupio ozbiljno ovoj problematici, urađene su simulacije svih situacija koje su se mogle dogoditi. Odluka će biti donijeta tek nakon što nadležni organi donesu odluku hoćemo li moći nastaviti ili ne, poručio je generalni sekretar N/FS BiH.
O cemu ovaj kriminalac prica? 90% saveza koji su prekinuli ligu jer nisu sposobni osigurati uslove za takmicenje i borbu klubova za svoj status na terenu nisu nikoga u kancelariji izbacili iz lige.
Kaze idiot tako je odluceno prosle godine a pandemija se desila prije 2 mjeseca![]()

Ovo je rekao sinoc u onoj emisiji na FTV pred kraj.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Pitari gdje cete igrati europu ove sezone Pecara ili Banja Luka ? Kazu zenicarni ne moze na Bilino Polje.
Ah da pravite vi vas stadion, ... obnavlja Opcina Centar "vase" Kosevo.
Ah da pravite vi vas stadion, ... obnavlja Opcina Centar "vase" Kosevo.

Zadnja izmjena: Machak, dana/u 27 maj 2020, 15:52, ukupno mijenjano 1 put.
Mjau !
Trenutno korisnika/ca: mnon46, OsmanhodzicBuco, Vanja8 i 30 gostiju.