Sta ce ovaj jad odvaliti? Bicemo u Mostaru kafu sa svojom rajom piti pa naleti da odvalis
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Re: Premijer liga BiH - općenito
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
- kerimatomic1921
- Kontakt:
feniksptica je napisao/la: ↑27 maj 2020, 22:26Mogu mislit tek za sudije kakva im je sprema..radijus kretanja krug oko centra..
Jel se zajebajes?
21.je vijek. Zaprati malo na drustvenim mrezama sarajevske sudije i vidi koliko i kako treniraju.
Jao kako retardirano opravdanje, sjebo sam se

ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI.
Dugovi nogometnih klubova
Koliko su zapravo bh. klubovi u teškoj situaciji? Dugove nemaju samo FK Sarajevo i Tuzla City, a preostalih 10 klubova u prosjeku duguje više od milion maraka.
Koliko su zapravo bh. klubovi u teškoj situaciji? Dugove nemaju samo FK Sarajevo i Tuzla City, a preostalih 10 klubova u prosjeku duguje više od milion maraka.
BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
Kome se obracas insektu???
Ja pisem ti se zivciraj,U redu?
- feniksptica
- Kontakt:
Jebote kako s3 sve okrene na tu stranukerimatomic1921 je napisao/la: ↑27 maj 2020, 22:28feniksptica je napisao/la: ↑27 maj 2020, 22:26Mogu mislit tek za sudije kakva im je sprema..radijus kretanja krug oko centra..
Jel se zajebajes?
21.je vijek. Zaprati malo na drustvenim mrezama sarajevske sudije i vidi koliko i kako treniraju.
Jao kako retardirano opravdanje, sjebo sam se![]()
Nije ovo nikakvo opravdanje..ionakonsu nam vise stete nego koristi donijeli.
Te internet predstave i seminare stavi macku u rep. Ionako vi motomani kazete da to sto savez seminare organizuje je pranje para.
Povezi se s par ljudi u tom krugu pa ces imat pravu sliku
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Papija malo prenijelo

Tebi su ocigledno unutrasnji organi fetish...
Najvjerovatnije posljedica degerericnosti tvoje konstitucije, pa ti je bubreg u glavi, a mozak tik malo iznad gu(z)ice...
Bolje ti je malo ukljuci to podrucje kada pises ovakve bljuvotine...

Hahaha a jest svi namjestali samo zeljkan osudjen hahaBrkooo je napisao/la: ↑27 maj 2020, 22:10
DANI: Da li se Vama desilo da Vam neko donese kofer para i kaže da treba da malo češće ulijećete u ofsajd, popravljate opremu i budete neprecizni?Admir74 je napisao/la: ↑27 maj 2020, 21:26nekoIzMostara je napisao/la: ↑27 maj 2020, 17:52
Necemo o kupljenim titulama i prodanim, ima se i vama sta dodati uz tu recenicu.
![]()
Predrag Pašić: Na svu sreću, nikad mi se to nije desilo. Mi smo igrali tri namještene utakmice za koje sam ja znao: jednu prijateljsku na finalu turnira u Španiji protiv Vašaša i dvije u prvenstvu kad smo osvojili šampionsku titulu.
DANI: U Skoplju i u Mostaru, obje su završene neriješeno?
Predrag Pašić: Jeste. Bila je i treća utakmica koja se trebala na Koševu namjestiti sa Zvijezdom. Te dvije utakmice su bile smiješne: ja sam pet puta izlazio sâm pred Envera Marića (golman Veleža, op.ur.) i, znajući da je utakmica namještena, šutao loptu nebu pod oblake. Protiv Vardara je isto bila namještena utakmica i ona je bila malo teža. Ja sam bio ubijeđen da smo na obje te utakmice mogli postići minimalno ono što je bilo dogovoreno - neriješen rezultat. Treća utakmica je ona sa Zvijezdom na Koševu, kad je rukovodstvo Zvijezde molilo da namjestimo utakmicu jer bi ih taj bod stavio ispred Partizana, što ja kao kapiten nisam htio. Rekao sam pokojnom Svetozaru Vujoviću: "Ako nismo u stanju da pobijedimo Zvijezdu na Koševu u zadnjem kolu, ne trebamo ni biti šampioni." I pobijedili smo.
Definitivno nam treba novi zakon o sportu za spas istog!
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
Hoteli ne rade... Ne prosipaj se sviju tisvrakino1921 je napisao/la: ↑27 maj 2020, 21:48A sta to pitari na Vlasicu hotel rezervisali za proslavu titule
![]()
![]()

Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Nzm kako su zeljovci podnijeli tuzbu Stilica protiv kluba?
Hoce li opet stati na stranu onog koji je tuzio klub, kao u slucaju Osim?
Hoce li opet stati na stranu onog koji je tuzio klub, kao u slucaju Osim?
Ma koka mozak moj pantoPantelija je napisao/la: ↑27 maj 2020, 22:40Hoteli ne rade... Ne prosipaj se sviju tisvrakino1921 je napisao/la: ↑27 maj 2020, 21:48A sta to pitari na Vlasicu hotel rezervisali za proslavu titule
![]()
![]()
![]()