Bundesliga
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers
Re: Bundesliga
Svaka cast za ovu poruku Leipziga. Kad se zna da je namjesteno da Bayern bude prvi necemo se ni truditi. 

Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
Nisam vidio
“You are never really playing an opponent. You are playing yourself, your own highest standards, and when you reach your limits, that is real joy.” Arthur Ashe
https://i.postimg.cc/ZKTJMnmW/Screenshot-4.png
https://i.postimg.cc/ZKTJMnmW/Screenshot-4.png
-
- Kontakt:
Sto prije neko od dvojca bude izglasan za moderatora prije cemo se rijesiti botova koji su se nakotili.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Nisam znao da je iznošenje činjenica na ovom podforumu zabranjeno. Izvinjavam se.
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
Kao sto je i Toni babuka Kroos ostao :kahva:Saurman je napisao/la: ↑27 maj 2020, 17:51Svakako da će dugo biti u dresu Bayerna ako ovako nastavi.Centre forward je napisao/la: ↑27 maj 2020, 17:47Ako nastavi da se ovako razvija i dosegne bar približno nivo Lahma ,onda cijene i nema. Biće naš 15-ak godina, k'o i kapiten.![]()
-
- Kontakt:
Herthi je najbolje dosla ova pauza. Prije nje su bili zreli za ispadanje. Takodjer kako Dinamo zna napuhati igraca, prodali su 90% promovisuci ih kao da su Ronaldinho licno
. Olmo, Halilovic, nastavite niz. Bili su dobri Modric i Eduardo.

Dobar penal Pjonteka, ko da je od Lewandowskog pokupio stil.
-
- Kontakt:
Dobro ga je zabio. S druge strane, Nagelsmannovi timovi uvijek upadnu u crnu seriju. Tako mu je bilo i s Hoffenheimom, igra odlicnu sezonu i onda odjednom krene prosipati bodove. S Leipzigom je i prije ove pauze bio u losoj seriji, a i sada nastavlja u istom ritmu. Ne moze iznijeti sezonu u konstanti.
Zadnja izmjena: Bundesliga, dana/u 27 maj 2020, 20:29, ukupno mijenjano 1 put.
Kakav Zaza, stari moj, Zaza dok je šutao onaj penal je gledao u loptu i u golmana, Pjontek je gledao golmanovu kretnju, tako da ovaj nije mogao pročitati u koju stranu će šutirati, dok je Pjontek imao vremena da gleda reakciju golmana i da tapkanjem u jednom dijelu kupi još malo sebi vremena, slično Lewandowskom, ipak su kolege u reprezentaciji.
Ne smijem zamisliti šta bi Hertha Brune Labadie, učinila Tottenhamu prenapuhanog Jose Mourinha.
EDIT: Nema Nagelsmann kvalitetne igrače da bi imao neke serije pobjeda u stilu Dortmunda ili Bayerna.
EDIT2: SAD IDE ŠALKE DA SE SRAMOTI PROTIV FORTUNE I DA UPIŠE DESETU UTAKMICU BEZ POBJEDE
i ovo najveci konkurenti Bayernu 

Odbio ih klub i igrač to je za mene dvostruki odeyebaus sad ti možeš na to gledati kako hoćeš.BoixosNois1899 je napisao/la: ↑27 maj 2020, 18:15
To je možda samo za Bayin standard 18 miliona puno. Ali hajde, nije vam ni zamjeriti.
I nije tačno da je Rummenige odbio nekoga. Lahm je bio taj koji nije htio transfer jer bio svjestan svojih limita te je znao da nema šta tražiti u Barci. Strašno kakvu mitomaniju prosipaš.![]()
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Saurmane kad neko napiše da je Phillip Lahm, kapiten Njemačke, Bayerna, osvajač SP, LP, BL, član najboljih UEFA-inih i FIFA-inih timova, višestruki učesnik na završnicama EP i SP, limitiran igrač, onda je to jasan indikator da te neko loži
Ma znam jer vidim da čirevi pucaju evo već par dana, pa malo da zagrijem temu pred čišćenje.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
-
- Kontakt:
Limitirana je njemu glOva 

Ovaj schalke je stvarno nevjerovatna ekipa,pa sami sebe ce pobjediti,
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Prijavljen ti je post zbog vrijeđanja.
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
Zamolio bih te bez vrijedjanja.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.