Napisao sam hadis jer je neko post iznad mene spomenu pa mi ostao flash u glavi.Ne mozes ti naci tumacenje na internetu,sam ga protumaci.Sviuodbranu je napisao/la: ↑28 maj 2020, 00:50GOAT
To nije hadis, to je Ajet iz Kurana Casnog.
Eto vidis koliko si plitak, i kako razumijes stvari.Zato Kuran ne moze tumaciti svako.
Ti ako nemas para za Biftek ti kupi kiflu pasa moj i prezivit ces.
Tumacenje tog Ajeta mozes naci na internetu ako te zanima.
S obzirom na glupost koju si izvalio, zaista nemamo sta raspravljati.
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
23
- PovratakKralja
- Kontakt:
Daj napravite im temu o islamu **** ih hadis i bog usta.
„Bolje je upaliti malo svijetlo nego proklinjati tamu.“
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Što su te banovali?PovratakKralja je napisao/la: ↑28 maj 2020, 00:55Daj napravite im temu o islamu **** ih hadis i bog usta.

⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
-
- Kontakt:
Pa da mozes sam ne bi ti trebao Poslanik, ne treba ti ulema Allah dz.s.bi Kuran casni podjelio ko lektiru. Neuzubilah.GOAT je napisao/la: ↑28 maj 2020, 00:53Napisao sam hadis jer je neko post iznad mene spomenu pa mi ostao flash u glavi.Ne mozes ti naci tumacenje na internetu,sam ga protumaci.Sviuodbranu je napisao/la: ↑28 maj 2020, 00:50GOAT
To nije hadis, to je Ajet iz Kurana Casnog.
Eto vidis koliko si plitak, i kako razumijes stvari.Zato Kuran ne moze tumaciti svako.
Ti ako nemas para za Biftek ti kupi kiflu pasa moj i prezivit ces.
Tumacenje tog Ajeta mozes naci na internetu ako te zanima.
S obzirom na glupost koju si izvalio, zaista nemamo sta raspravljati.
Kako tumacis pokazao si u postu iznad. Ziv bio svoj ti posao.
"Gubitak identiteta placa se ropstvom i ponizenjem".
"Zrtvovat cemo mir za suverenu Bosnu".
"Velikim Bogom se kunemo,da robovi biti necemo".
"Zrtvovat cemo mir za suverenu Bosnu".
"Velikim Bogom se kunemo,da robovi biti necemo".
To oko fizike je vec moju generaciju u 3. zapalo. Ilijas postao direktor, Dzevdana imala ispunjenu normu i nama kao razredu koji je bio 5.0 dovedu nekog levata da predaje fiziku od kojeg je vecina nas vec tad vise znala. Lik nakon 3-4 casa pobjegao bukvalno i Ilijas nam kcerku (asistentica na metalurgiji) dovede. Eh ona ti je tek nezgodna, neka hardcore verzija Merime mada ruku na srce valjala mi je bruku kasnije oko materijala za maturski.Captain4 je napisao/la: ↑28 maj 2020, 00:43Stariji si, pa vjerovatno ne znaš kakav je šljam fiziku predavao dok je Ilijas direktor. Zakačilo je to i generaciju tvoje sestre i 'zeta', nenormalno koliko je kvalitet opao u odnosu na prošle godine. Znam jer se Dzevdana vratila iz penzije i predavala mi pola godine, razlika isto Real Madrid i Celta Vigo.
O šljamovima tipa Ćazima neću ni pričat, yebem joy mater poganu, zbog nje se maturski radio jer mi nije htjela bod dati u prvom da budem odličan. Pas joj mazer yebo. Zbog toga sam bez stoje ostao. Sa Kukavicom 'pijem' inače. Baš će grohnuti gimnazija kvalitetom za 10 godina, kad se desi smjena generacija.
Naser je prema meni uvijek bio baš ok, a i prema mom razredu. Zna ga prenos opalit pa da psuje Izraelcima, ali dobar je. Džina je bolesnik što se tiče atmosfere i 'stresa', zna biti pošupak na odgovoru, ali me on naučio kontinuitetu učenja.
U cetvrtom nam je bila Dzevdana citav i sta znam, nisam toliko odusevljen njenim casovima koliko sam bio Ilijasovim u prva dva. Fiziku koju sam kod njega naucio necu za zivota zaboravit. Solidnih sam para od instrukcija iz fizike na osnovu tog znanja uzeo

Cazima me nije potrefila nikad vidis nit znam kako zena izgleda. Meni bio Hamdija pa kad je on bio na bolovanju bila Tecmina boginja, najveca seljanka u historiji skole. Poslije bila neka mlada, ne znam ni kako se zove i na kraju Kadrija.
Cini mi se da je poslije 96. generacije kvalitet poceo opadat.
Rasturio ih sa facts and logicDuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑28 maj 2020, 00:56Što su te banovali?PovratakKralja je napisao/la: ↑28 maj 2020, 00:55Daj napravite im temu o islamu **** ih hadis i bog usta.![]()
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
- PovratakKralja
- Kontakt:
Ona placipicka epikarinus me prijavila adminu.DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑28 maj 2020, 00:56Što su te banovali?PovratakKralja je napisao/la: ↑28 maj 2020, 00:55Daj napravite im temu o islamu **** ih hadis i bog usta.![]()
Imrane sine previse si ti mentalno zaostao da bih ti prijavljivao postove.
- PovratakKralja
- Kontakt:
- PovratakKralja
- Kontakt:
Ubjedljivo najveci pakaš na forumu. Zaobilazi moje postove i ja cu tvoje,da te ne bi morao tražiti.
- MaliUziVertikalni
- Kontakt:
kako su ti tako brzo potvrdili akaunt hljeb te **** meni ga miki moro napravit
no homo.
dua lipa.
dua lipa.
Dijana ili Diana (ne znam tačno) je sad postala profesor na Univerzitetu, pravo je yebena gore. Pooštrila fiziku, mislim da predaje na mašinstvu i medicini sad. Ispekla zanat u kući.Epidaurus je napisao/la: ↑28 maj 2020, 00:59To oko fizike je vec moju generaciju u 3. zapalo. Ilijas postao direktor, Dzevdana imala ispunjenu normu i nama kao razredu koji je bio 5.0 dovedu nekog levata da predaje fiziku od kojeg je vecina nas vec tad vise znala. Lik nakon 3-4 casa pobjegao bukvalno i Ilijas nam kcerku (asistentica na metalurgiji) dovede. Eh ona ti je tek nezgodna, neka hardcore verzija Merime mada ruku na srce valjala mi je bruku kasnije oko materijala za maturski.Captain4 je napisao/la: ↑28 maj 2020, 00:43Stariji si, pa vjerovatno ne znaš kakav je šljam fiziku predavao dok je Ilijas direktor. Zakačilo je to i generaciju tvoje sestre i 'zeta', nenormalno koliko je kvalitet opao u odnosu na prošle godine. Znam jer se Dzevdana vratila iz penzije i predavala mi pola godine, razlika isto Real Madrid i Celta Vigo.
O šljamovima tipa Ćazima neću ni pričat, yebem joy mater poganu, zbog nje se maturski radio jer mi nije htjela bod dati u prvom da budem odličan. Pas joj mazer yebo. Zbog toga sam bez stoje ostao. Sa Kukavicom 'pijem' inače. Baš će grohnuti gimnazija kvalitetom za 10 godina, kad se desi smjena generacija.
Naser je prema meni uvijek bio baš ok, a i prema mom razredu. Zna ga prenos opalit pa da psuje Izraelcima, ali dobar je. Džina je bolesnik što se tiče atmosfere i 'stresa', zna biti pošupak na odgovoru, ali me on naučio kontinuitetu učenja.
U cetvrtom nam je bila Dzevdana citav i sta znam, nisam toliko odusevljen njenim casovima koliko sam bio Ilijasovim u prva dva. Fiziku koju sam kod njega naucio necu za zivota zaboravit. Solidnih sam para od instrukcija iz fizike na osnovu tog znanja uzeo![]()
Cazima me nije potrefila nikad vidis nit znam kako zena izgleda. Meni bio Hamdija pa kad je on bio na bolovanju bila Tecmina boginja, najveca seljanka u historiji skole. Poslije bila neka mlada, ne znam ni kako se zove i na kraju Kadrija.
Cini mi se da je poslije 96. generacije kvalitet poceo opadat.

Ćazima je gnjida, situacija je takva da za 2 ti treba 17 bodova, a 16 nosi teorija. Zadatke NIKAKO ne objašnjava na tabli, sam moraš kontati da bi iole nešto uradio. Ja lupim štrajk, dobijem 1 sa 0 bodova na 5 i 4. Dala mi plus na aktivnost (ocjena više), došao odgovor ja sve znao osim nekog objašnjenja vezanog za kalcij, kaže iskoristit ću plus da ti dam 4.
Ilijas mi nije predavao, osim zamjene na časovima. Govorio je da pojma nemamo o fizici, prozivao učenika generacije pred tablu i ismijavao i nas i njega.
Još ne znam je li ti Zijada njemački predavala. U razredu sam znao najbolje njemački, ono B2 nivo. Imao sam s njom verbalne okršaje, u drugom mi htjela na 44555 4 zaključit, Mile joj sve skrpio.

"We need to suffer. And we need to fight."
- PovratakKralja
- Kontakt:
Slao sam poruke i pitao zašto sam banovan. Na žalost ne može mi vratiti stari acc jer je trajni ban zbog pakaša epilepticara. Moram sad malo promjeniti nacin pisanja.MaliUziVertikalni je napisao/la: ↑28 maj 2020, 01:14kako su ti tako brzo potvrdili akaunt hljeb te **** meni ga miki moro napravit
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Ovo ako je istina onda je smrdidaurus najveća curićica na ovom forumu.PovratakKralja je napisao/la: ↑28 maj 2020, 01:20Slao sam poruke i pitao zašto sam banovan. Na žalost ne može mi vratiti stari acc jer je trajni ban zbog pakaša epilepticara. Moram sad malo promjeniti nacin pisanja.MaliUziVertikalni je napisao/la: ↑28 maj 2020, 01:14kako su ti tako brzo potvrdili akaunt hljeb te **** meni ga miki moro napravit

⚜️~⚜️~⚜️
Ilijas jest idiot i prema dosta ljudi je stvarno nevjerovatno go.vno bio al eto ja nisam imao lose iskustvo s njim. Nikad mi nije dao manju ocjenu nego sto sam zasluzio nit se izivljavao kao sto zna inace.Captain4 je napisao/la: ↑28 maj 2020, 01:18
Dijana ili Diana (ne znam tačno) je sad postala profesor na Univerzitetu, pravo je yebena gore. Pooštrila fiziku, mislim da predaje na mašinstvu i medicini sad. Ispekla zanat u kući.![]()
Ćazima je gnjida, situacija je takva da za 2 ti treba 17 bodova, a 16 nosi teorija. Zadatke NIKAKO ne objašnjava na tabli, sam moraš kontati da bi iole nešto uradio. Ja lupim štrajk, dobijem 1 sa 0 bodova na 5 i 4. Dala mi plus na aktivnost (ocjena više), došao odgovor ja sve znao osim nekog objašnjenja vezanog za kalcij, kaže iskoristit ću plus da ti dam 4.
Ilijas mi nije predavao, osim zamjene na časovima. Govorio je da pojma nemamo o fizici, prozivao učenika generacije pred tablu i ismijavao i nas i njega.
Još ne znam je li ti Zijada njemački predavala. U razredu sam znao najbolje njemački, ono B2 nivo. Imao sam s njom verbalne okršaje, u drugom mi htjela na 44555 4 zaključit, Mile joj sve skrpio.U četvrtom spavao na časovima, prozove me ja namjerno tek otvaram knjigu, bukvalno prema njoj nemam nikakvog amabaš poštovanja jer je raspala qurva koja je kupila fakultetsku diplomu. Zaključi 14/19 osoba 5, meni 4 , a ja im sastavljao pismene i korigovao greške. Na polugodištu mi 3 zaključila.
![]()
Meni je Selina bila 4 godine razredna pa ti sad vidi

- PovratakKralja
- Kontakt:
Gore sam rasprave imao sa osim13 i nikad me nije prijavio i na tome mu skidam kapu. Ovom epilepticaru šamar da zvekneš na ulici prijavio bi te policiji za oralno silovanje.DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑28 maj 2020, 01:24Ovo ako je istina onda je smrdidaurus najveća curićica na ovom forumu.PovratakKralja je napisao/la: ↑28 maj 2020, 01:20Slao sam poruke i pitao zašto sam banovan. Na žalost ne može mi vratiti stari acc jer je trajni ban zbog pakaša epilepticara. Moram sad malo promjeniti nacin pisanja.MaliUziVertikalni je napisao/la: ↑28 maj 2020, 01:14kako su ti tako brzo potvrdili akaunt hljeb te **** meni ga miki moro napravit![]()
Hahhahahahahaahhahaha
razmjenite fb il iviber pa tipkajte...hvala

GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
Trenutno korisnika/ca: drzgemboadislic, Jabroni, kraljttbvb, muhamedhulk i 9 gostiju.