Selina je mene gotivila. Možda i zbog kursa.Epidaurus je napisao/la: ↑28 maj 2020, 01:25
Ilijas jest idiot i prema dosta ljudi je stvarno nevjerovatno go.vno bio al eto ja nisam imao lose iskustvo s njim. Nikad mi nije dao manju ocjenu nego sto sam zasluzio nit se izivljavao kao sto zna inace.
Meni je Selina bila 4 godine razredna pa ti sad vidiNajvece **** koje postoji u onoj skoli, hinja veca od Merime. Zbog nje sam mrzio njemacki, svadjao se svako malo jer je nula od pedagoga, htjela mene i druga na nastavnicno vijece da nas izbace iz skole jer smo pobjegli s casa i kao vrhunac svega trazila da mi roditelji dodju u skolu opravdat izostanak kad sam imao smrtni slucaj. Da ne spominjem da se nije udostojila izjavit saucesce ni meni ni starom kad je dosao u skolu.

Jarana mi oborila na popravni, napisao mu ja pismenu za 3, naučio napamet. Rekla mu da je prepisao sa interneta. I obori ga. Pobjegli smo joj mi ko razred kad je sjednica bila, htjela da se kolektivno vladanje svima smanji na loše osim ovih pič.aka što su ostali. Baš ima neki poremećaj što se tiče toga, ne čudi me za to jer znam kakva je. Merima mi sestri predaje, dijete jedva 5 ima a perfektno priča.
Ne znam znaš li za priču o Selini i kontrolisanju sinovog fb profila.

U onoj školi fakat rijetko ko je 100% normalan, Stjepovićka mi dala 2 jer nisam došao na dodatnu, a taj zadatak objašnjavala tamo. Show. Žalosna je činjenica što se ne nameću kvalitetne alternative za samu kremu škole, ne može se naći adekvatna zamjena za fiziku, a giza je godinama bila poznata po tome. Yebiga.