Dijana ili Diana (ne znam tačno) je sad postala profesor na Univerzitetu, pravo je yebena gore. Pooštrila fiziku, mislim da predaje na mašinstvu i medicini sad. Ispekla zanat u kući.Epidaurus je napisao/la: ↑28 maj 2020, 00:59To oko fizike je vec moju generaciju u 3. zapalo. Ilijas postao direktor, Dzevdana imala ispunjenu normu i nama kao razredu koji je bio 5.0 dovedu nekog levata da predaje fiziku od kojeg je vecina nas vec tad vise znala. Lik nakon 3-4 casa pobjegao bukvalno i Ilijas nam kcerku (asistentica na metalurgiji) dovede. Eh ona ti je tek nezgodna, neka hardcore verzija Merime mada ruku na srce valjala mi je bruku kasnije oko materijala za maturski.Captain4 je napisao/la: ↑28 maj 2020, 00:43Stariji si, pa vjerovatno ne znaš kakav je šljam fiziku predavao dok je Ilijas direktor. Zakačilo je to i generaciju tvoje sestre i 'zeta', nenormalno koliko je kvalitet opao u odnosu na prošle godine. Znam jer se Dzevdana vratila iz penzije i predavala mi pola godine, razlika isto Real Madrid i Celta Vigo.
O šljamovima tipa Ćazima neću ni pričat, yebem joy mater poganu, zbog nje se maturski radio jer mi nije htjela bod dati u prvom da budem odličan. Pas joj mazer yebo. Zbog toga sam bez stoje ostao. Sa Kukavicom 'pijem' inače. Baš će grohnuti gimnazija kvalitetom za 10 godina, kad se desi smjena generacija.
Naser je prema meni uvijek bio baš ok, a i prema mom razredu. Zna ga prenos opalit pa da psuje Izraelcima, ali dobar je. Džina je bolesnik što se tiče atmosfere i 'stresa', zna biti pošupak na odgovoru, ali me on naučio kontinuitetu učenja.
U cetvrtom nam je bila Dzevdana citav i sta znam, nisam toliko odusevljen njenim casovima koliko sam bio Ilijasovim u prva dva. Fiziku koju sam kod njega naucio necu za zivota zaboravit. Solidnih sam para od instrukcija iz fizike na osnovu tog znanja uzeo![]()
Cazima me nije potrefila nikad vidis nit znam kako zena izgleda. Meni bio Hamdija pa kad je on bio na bolovanju bila Tecmina boginja, najveca seljanka u historiji skole. Poslije bila neka mlada, ne znam ni kako se zove i na kraju Kadrija.
Cini mi se da je poslije 96. generacije kvalitet poceo opadat.
Ćazima je gnjida, situacija je takva da za 2 ti treba 17 bodova, a 16 nosi teorija. Zadatke NIKAKO ne objašnjava na tabli, sam moraš kontati da bi iole nešto uradio. Ja lupim štrajk, dobijem 1 sa 0 bodova na 5 i 4. Dala mi plus na aktivnost (ocjena više), došao odgovor ja sve znao osim nekog objašnjenja vezanog za kalcij, kaže iskoristit ću plus da ti dam 4.
Ilijas mi nije predavao, osim zamjene na časovima. Govorio je da pojma nemamo o fizici, prozivao učenika generacije pred tablu i ismijavao i nas i njega.
Još ne znam je li ti Zijada njemački predavala. U razredu sam znao najbolje njemački, ono B2 nivo. Imao sam s njom verbalne okršaje, u drugom mi htjela na 44555 4 zaključit, Mile joj sve skrpio.