To je 99% bosanskog termina.
Kad sam bio na erasmusu pa se termin igrao sa strancima, jedini sam galamio

Urođeno u bošnji da se dernja i ide u kost.
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
To je 99% bosanskog termina.
Nabrojao je forumas MaliUžiVertikalni na prethodnoj stranici.
OSM- novi akaunti za neke tokene pod nekim izgovorima
Te soft ass termine ne treba ni igrati. Yebo to ako mi niko nece uklizati u dvorani.DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑28 maj 2020, 02:55To je 99% bosanskog termina.
Kad sam bio na erasmusu pa se termin igrao sa strancima, jedini sam galamio![]()
I je.bat mater što sam fulao prazan golharden je napisao/la: ↑28 maj 2020, 02:58Te soft ass termine ne treba ni igrati. Yebo to ako mi niko nece uklizati u dvorani.DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑28 maj 2020, 02:55To je 99% bosanskog termina.
Kad sam bio na erasmusu pa se termin igrao sa strancima, jedini sam galamio![]()
Frajer me pokosio sa dvije noge, ja na podu. Ovaj moj grdosija od 110kg hoće odmah da ga udara jer ovaj negira faul. Ustanem ozljeđen da spašavam lika od nokauta.DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑28 maj 2020, 02:55To je 99% bosanskog termina.
Biće. Dužan sam tabelu nakon zadnjeg kola. Laptop je gotov, al frajer nije u Ze tkd ne mogu pokupit.
Paradoks
S kim si igro ?DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑28 maj 2020, 02:55To je 99% bosanskog termina.
S kim si igro ?DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑28 maj 2020, 02:55To je 99% bosanskog termina.
Ja konto ona krije vezu od tebePovratakKralja je napisao/la: ↑28 maj 2020, 00:44Kaze stara heleru
Helco,uđi u kucu,pada kiša
a heler ce na to :
Pa pada i napolju.
Trenutno korisnika/ca: bavariapivo, soxx i 7 gostiju.