Rekonstrukcija stadiona u BiH
Re: Rekonstrukcija stadiona u BiH
sve je super.. potpisao pismo namjere.. cekati samo jos manje od mjesec dana i da se potise i ugovori vrijednost ugovora... nadam se da ce srestva za obnovu stadiona sakupiti.. jer nece biti tesko izgraditi stadion mal ce biti.. nece biti ogroman.. taman za potrebe svih mogucih utakmica.. al zahvaljujuci slovencima imat cemo novi stadion na stotu godišnjicu nama dragog kluba 

- Probisvjet
- Kontakt:
Sta traze za uzvrat? Mislim da to nije klasicna sadaka. Slovenci bez velikog interesa ne rade nista!Nerim je napisao/la:sve je super.. potpisao pismo namjere.. cekati samo jos manje od mjesec dana i da se potise i ugovori vrijednost ugovora... nadam se da ce srestva za obnovu stadiona sakupiti.. jer nece biti tesko izgraditi stadion mal ce biti.. nece biti ogroman.. taman za potrebe svih mogucih utakmica.. al zahvaljujuci slovencima imat cemo novi stadion na stotu godišnjicu nama dragog kluba

Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
Grbavica je ionako lijep stadion.
Jos ako sada bude izgradjen, sigurno bi bilo lijepo igrati na Grbavici reprezentativne utakmice. Jer ce biti stadion taman za nase potrebe (20.000 - 25.000 navijaca), ako je istina sto pisu u medijima.
Jos ako sada bude izgradjen, sigurno bi bilo lijepo igrati na Grbavici reprezentativne utakmice. Jer ce biti stadion taman za nase potrebe (20.000 - 25.000 navijaca), ako je istina sto pisu u medijima.
normalno da ce traziti al nece ko njemci koncesiju 20 godina.. manje ce biti
jer jbg niko ne radi đaba.. da budemo realni 

-
- Kontakt:
Ma vjerovatno zemljište gdje je pomoćni stadion za izgradnju nekog trgovačkog centra .. Ali znat' će se sve za mjesec dana.Probisvjet je napisao/la:Sta traze za uzvrat? Mislim da to nije klasicna sadaka. Slovenci bez velikog interesa ne rade nista!Nerim je napisao/la:sve je super.. potpisao pismo namjere.. cekati samo jos manje od mjesec dana i da se potise i ugovori vrijednost ugovora... nadam se da ce srestva za obnovu stadiona sakupiti.. jer nece biti tesko izgraditi stadion mal ce biti.. nece biti ogroman.. taman za potrebe svih mogucih utakmica.. al zahvaljujuci slovencima imat cemo novi stadion na stotu godišnjicu nama dragog kluba
U mom svijetu važe moja pravila
- Probisvjet
- Kontakt:
Ma bitno je da se izgradi, vjerujem da ce biti odlican!TheDinoRules je napisao/la:Ma vjerovatno zemljište gdje je pomoćni stadion za izgradnju nekog trgovačkog centra .. Ali znat' će se sve za mjesec dana.Probisvjet je napisao/la:Sta traze za uzvrat? Mislim da to nije klasicna sadaka. Slovenci bez velikog interesa ne rade nista!Nerim je napisao/la:sve je super.. potpisao pismo namjere.. cekati samo jos manje od mjesec dana i da se potise i ugovori vrijednost ugovora... nadam se da ce srestva za obnovu stadiona sakupiti.. jer nece biti tesko izgraditi stadion mal ce biti.. nece biti ogroman.. taman za potrebe svih mogucih utakmica.. al zahvaljujuci slovencima imat cemo novi stadion na stotu godišnjicu nama dragog kluba
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
evo kako je izgledalo do pocetka sezone kada su poceti radovi:

evo kako je sada:

Zapadna tribina ima nešto više od 650 sjedećih mjesta, a prema izjavama članova UO FK Radnički, u planu je i natkrivanje ove tribine kada se za to steknu potrebni uslovi, odnosno prikupe odgovarajuća novčana sredstva.

evo kako je sada:

Zapadna tribina ima nešto više od 650 sjedećih mjesta, a prema izjavama članova UO FK Radnički, u planu je i natkrivanje ove tribine kada se za to steknu potrebni uslovi, odnosno prikupe odgovarajuća novčana sredstva.
-
- Kontakt:
Je li moguce da ovaj stadion na kojem su igrali nasi u Antaliji prima samo 7 i po hiljada? Fantastican je, idealan za ex-jugoslovenske prostore, gdje utakmice gleda u prosjeku manje od 3000 ljudi... U nas se prave megalomanski projekti od 20-30000 gledalaca i miliona maraka, za koje nemamo para da ih gradimo niti ljudi da ih pune, osim mozda na koncertima folk zvijezda. Umjesto da prave ovakve stadione, od 5 do 8 hiljada, zavisno od prosjeka kojeg imaju na stadionima...
http://www.tumspor.com/photos-inner/190883521.jpg
http://www.tumspor.com/photos-inner/190883521.jpg
- badblueboylivno
- Kontakt:
Da, impresivan je stadion. Malo mi je čudna visina tribina, djeluje kao previše zbijeno, visoko, da je gledateljima na gornjim tribinama tijesno.
A s druge strane, djeluje kao da prima 20 000, a ne 7 000.
I slažem se da bi se nešto ovakvo moglo kod nas
A s druge strane, djeluje kao da prima 20 000, a ne 7 000.
I slažem se da bi se nešto ovakvo moglo kod nas
Hayley <3
Šta je s Tušnjem ? Dokle se stiglo ?
Ovo je stadion,doduse podsjeca na vecinu nasih
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
SVE DOK VRBAS BANJALUKOM TECE,BORAC,BORAC,BORAC ZIVJECE!!!!!!
- Probisvjet
- Kontakt:
Nekoliko slika Tusnja pod snijegom, nova tribina.

nofi nofi 

Mene samo interesuje gdje su kontali pored ovog "novog" Tusnja napraviti neki parking prostor, jer ovo sve je tako nabijeno i skuceno da ne vidim gdje bi isti mogao biti smjesten, a svi znamo da bi svaki iole moderniji stadion morao, kao papratnu "infrastrukturu", imati i mjesto za parkiranje.
I za štandom i kod kuće, Gale pije, Gale loče, Gale majstoreeee, Gale majstoreee...
- Probisvjet
- Kontakt:
Parking mjesta ima ogroman broj ali mora se platiti. Tako ko bude dosao na utakmicu sa osobnim automobilom morace da plati dodatno jos 2KM po satu. To je onda jos dodatnog troska minimalno 8KM, jer mi smo ipak turisticki grad.tigar je napisao/la:Mene samo interesuje gdje su kontali pored ovog "novog" Tusnja napraviti neki parking prostor, jer ovo sve je tako nabijeno i skuceno da ne vidim gdje bi isti mogao biti smjesten, a svi znamo da bi svaki iole moderniji stadion morao, kao papratnu "infrastrukturu", imati i mjesto za parkiranje.

Druze, mislim da me nisi najbolje razumio...Ja sam ovdje pitao da li ce kompleks stadiona imati parking (jer po pravilu bi svako modernije sportsko zdanje trebalo posjedovati adekvatan broj parking mjesta), a ne to da li ce se eventualni posjetitelj neke tekme u Tuzli moci parkirati na neki gradski parking ili pak "izmedju" zgrada. S obzirom da sam prisustvovao bruci utakmica u Tuzli znam da u blizini nema neke komocije gdje bi se isti mogao napraviti, a da bude u kompleksu stadiona, pogotovo jos kada se izgradi i istocna tribina.Probisvjet je napisao/la:Parking mjesta ima ogroman broj ali mora se platiti. Tako ko bude dosao na utakmicu sa osobnim automobilom morace da plati dodatno jos 2KM po satu. To je onda jos dodatnog troska minimalno 8KM, jer mi smo ipak turisticki grad.tigar je napisao/la:Mene samo interesuje gdje su kontali pored ovog "novog" Tusnja napraviti neki parking prostor, jer ovo sve je tako nabijeno i skuceno da ne vidim gdje bi isti mogao biti smjesten, a svi znamo da bi svaki iole moderniji stadion morao, kao papratnu "infrastrukturu", imati i mjesto za parkiranje.

I za štandom i kod kuće, Gale pije, Gale loče, Gale majstoreeee, Gale majstoreee...
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".
- slani grad
- Kontakt:
nema sanse da se zbog zbijenosti prostora uglavi neki parking prostor...pogotovo ne neki veci....znaci..parkiranje gdje nadzes mjesto i samaras pjeske do stadionatigar je napisao/la:Druze, mislim da me nisi najbolje razumio...Ja sam ovdje pitao da li ce kompleks stadiona imati parking (jer po pravilu bi svako modernije sportsko zdanje trebalo posjedovati adekvatan broj parking mjesta), a ne to da li ce se eventualni posjetitelj neke tekme u Tuzli moci parkirati na neki gradski parking ili pak "izmedju" zgrada. S obzirom da sam prisustvovao bruci utakmica u Tuzli znam da u blizini nema neke komocije gdje bi se isti mogao napraviti, a da bude u kompleksu stadiona, pogotovo jos kada se izgradi i istocna tribina.Probisvjet je napisao/la:Parking mjesta ima ogroman broj ali mora se platiti. Tako ko bude dosao na utakmicu sa osobnim automobilom morace da plati dodatno jos 2KM po satu. To je onda jos dodatnog troska minimalno 8KM, jer mi smo ipak turisticki grad.tigar je napisao/la:Mene samo interesuje gdje su kontali pored ovog "novog" Tusnja napraviti neki parking prostor, jer ovo sve je tako nabijeno i skuceno da ne vidim gdje bi isti mogao biti smjesten, a svi znamo da bi svaki iole moderniji stadion morao, kao papratnu "infrastrukturu", imati i mjesto za parkiranje.
UZ TEBE KROZ ZIVOT CIJELI-FKR 1987
ma biti ce ispod istoka veliki parking ako se izgradi po projektu ....slani grad je napisao/la:nema sanse da se zbog zbijenosti prostora uglavi neki parking prostor...pogotovo ne neki veci....znaci..parkiranje gdje nadzes mjesto i samaras pjeske do stadionaProbisvjet je napisao/la:Druze, mislim da me nisi najbolje razumio...Ja sam ovdje pitao da li ce kompleks stadiona imati parking (jer po pravilu bi svako modernije sportsko zdanje trebalo posjedovati adekvatan broj parking mjesta), a ne to da li ce se eventualni posjetitelj neke tekme u Tuzli moci parkirati na neki gradski parking ili pak "izmedju" zgrada. S obzirom da sam prisustvovao bruci utakmica u Tuzli znam da u blizini nema neke komocije gdje bi se isti mogao napraviti, a da bude u kompleksu stadiona, pogotovo jos kada se izgradi i istocna tribina.tigar je napisao/la:Mene samo interesuje gdje su kontali pored ovog "novog" Tusnja napraviti neki parking prostor, jer ovo sve je tako nabijeno i skuceno da ne vidim gdje bi isti mogao biti smjesten, a svi znamo da bi svaki iole moderniji stadion morao, kao papratnu "infrastrukturu", imati i mjesto za parkiranje.
Live for nothing or die for something
<3 FC Barcelona | mes que club <3
<3 FK Sloboda <3
<3 Mercedes Mclaren <3
<3 FC Barcelona | mes que club <3
<3 FK Sloboda <3
<3 Mercedes Mclaren <3
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 4 gosta.