Rekonstrukcija stadiona u BiH

Nerim
Kontakt:

Re: Rekonstrukcija stadiona u BiH

Post Postao/la Nerim » 03 dec 2010, 16:57

sve je super.. potpisao pismo namjere.. cekati samo jos manje od mjesec dana i da se potise i ugovori vrijednost ugovora... nadam se da ce srestva za obnovu stadiona sakupiti.. jer nece biti tesko izgraditi stadion mal ce biti.. nece biti ogroman.. taman za potrebe svih mogucih utakmica.. al zahvaljujuci slovencima imat cemo novi stadion na stotu godišnjicu nama dragog kluba :mrgreen:

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 03 dec 2010, 18:25

Nerim je napisao/la:sve je super.. potpisao pismo namjere.. cekati samo jos manje od mjesec dana i da se potise i ugovori vrijednost ugovora... nadam se da ce srestva za obnovu stadiona sakupiti.. jer nece biti tesko izgraditi stadion mal ce biti.. nece biti ogroman.. taman za potrebe svih mogucih utakmica.. al zahvaljujuci slovencima imat cemo novi stadion na stotu godišnjicu nama dragog kluba :mrgreen:
Sta traze za uzvrat? Mislim da to nije klasicna sadaka. Slovenci bez velikog interesa ne rade nista! :roll:
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

B0SANAC
Kontakt:

Post Postao/la B0SANAC » 03 dec 2010, 18:30

Grbavica je ionako lijep stadion.
Jos ako sada bude izgradjen, sigurno bi bilo lijepo igrati na Grbavici reprezentativne utakmice. Jer ce biti stadion taman za nase potrebe (20.000 - 25.000 navijaca), ako je istina sto pisu u medijima.

Nerim
Kontakt:

Post Postao/la Nerim » 03 dec 2010, 21:52

normalno da ce traziti al nece ko njemci koncesiju 20 godina.. manje ce biti :) jer jbg niko ne radi đaba.. da budemo realni :D

TheDinoRules
Kontakt:

Post Postao/la TheDinoRules » 04 dec 2010, 00:14

Probisvjet je napisao/la:
Nerim je napisao/la:sve je super.. potpisao pismo namjere.. cekati samo jos manje od mjesec dana i da se potise i ugovori vrijednost ugovora... nadam se da ce srestva za obnovu stadiona sakupiti.. jer nece biti tesko izgraditi stadion mal ce biti.. nece biti ogroman.. taman za potrebe svih mogucih utakmica.. al zahvaljujuci slovencima imat cemo novi stadion na stotu godišnjicu nama dragog kluba :mrgreen:
Sta traze za uzvrat? Mislim da to nije klasicna sadaka. Slovenci bez velikog interesa ne rade nista! :roll:
Ma vjerovatno zemljište gdje je pomoćni stadion za izgradnju nekog trgovačkog centra .. Ali znat' će se sve za mjesec dana.
U mom svijetu važe moja pravila

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 06 dec 2010, 13:49

TheDinoRules je napisao/la:
Ma vjerovatno zemljište gdje je pomoćni stadion za izgradnju nekog trgovačkog centra .. Ali znat' će se sve za mjesec dana.
Ma bitno je da se izgradi, vjerujem da ce biti odlican!
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

_soda_
Kontakt:

Post Postao/la _soda_ » 08 dec 2010, 00:50

evo kako je izgledalo do pocetka sezone kada su poceti radovi:
slika

evo kako je sada:
slika

Zapadna tribina ima nešto više od 650 sjedećih mjesta, a prema izjavama članova UO FK Radnički, u planu je i natkrivanje ove tribine kada se za to steknu potrebni uslovi, odnosno prikupe odgovarajuća novčana sredstva.

pokusni_kunic
Kontakt:

Post Postao/la pokusni_kunic » 11 dec 2010, 13:07

Je li moguce da ovaj stadion na kojem su igrali nasi u Antaliji prima samo 7 i po hiljada? Fantastican je, idealan za ex-jugoslovenske prostore, gdje utakmice gleda u prosjeku manje od 3000 ljudi... U nas se prave megalomanski projekti od 20-30000 gledalaca i miliona maraka, za koje nemamo para da ih gradimo niti ljudi da ih pune, osim mozda na koncertima folk zvijezda. Umjesto da prave ovakve stadione, od 5 do 8 hiljada, zavisno od prosjeka kojeg imaju na stadionima...

http://www.tumspor.com/photos-inner/190883521.jpg

badblueboylivno
Kontakt:

Post Postao/la badblueboylivno » 11 dec 2010, 19:16

Da, impresivan je stadion. Malo mi je čudna visina tribina, djeluje kao previše zbijeno, visoko, da je gledateljima na gornjim tribinama tijesno.

A s druge strane, djeluje kao da prima 20 000, a ne 7 000.

I slažem se da bi se nešto ovakvo moglo kod nas
Hayley <3

Omar500
Kontakt:

Post Postao/la Omar500 » 14 dec 2010, 20:36

Šta je s Tušnjem ? Dokle se stiglo ?

Dule 078
Kontakt:

Post Postao/la Dule 078 » 14 dec 2010, 20:51

Ovo je stadion,doduse podsjeca na vecinu nasih

[youtube][/youtube]
SVE DOK VRBAS BANJALUKOM TECE,BORAC,BORAC,BORAC ZIVJECE!!!!!!

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 22 dec 2010, 14:57

Nekoliko slika Tusnja pod snijegom, nova tribina.

slika
slika
slika
slika

Nerim
Kontakt:

Post Postao/la Nerim » 23 dec 2010, 16:58

nofi nofi :D

tigar
Kontakt:

Post Postao/la tigar » 27 dec 2010, 08:04

Mene samo interesuje gdje su kontali pored ovog "novog" Tusnja napraviti neki parking prostor, jer ovo sve je tako nabijeno i skuceno da ne vidim gdje bi isti mogao biti smjesten, a svi znamo da bi svaki iole moderniji stadion morao, kao papratnu "infrastrukturu", imati i mjesto za parkiranje.
I za štandom i kod kuće, Gale pije, Gale loče, Gale majstoreeee, Gale majstoreee...

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 27 dec 2010, 11:15

tigar je napisao/la:Mene samo interesuje gdje su kontali pored ovog "novog" Tusnja napraviti neki parking prostor, jer ovo sve je tako nabijeno i skuceno da ne vidim gdje bi isti mogao biti smjesten, a svi znamo da bi svaki iole moderniji stadion morao, kao papratnu "infrastrukturu", imati i mjesto za parkiranje.
Parking mjesta ima ogroman broj ali mora se platiti. Tako ko bude dosao na utakmicu sa osobnim automobilom morace da plati dodatno jos 2KM po satu. To je onda jos dodatnog troska minimalno 8KM, jer mi smo ipak turisticki grad. :mrgreen:

tigar
Kontakt:

Post Postao/la tigar » 27 dec 2010, 13:21

tigar je napisao/la:Mene samo interesuje gdje su kontali pored ovog "novog" Tusnja napraviti neki parking prostor, jer ovo sve je tako nabijeno i skuceno da ne vidim gdje bi isti mogao biti smjesten, a svi znamo da bi svaki iole moderniji stadion morao, kao papratnu "infrastrukturu", imati i mjesto za parkiranje.
Parking mjesta ima ogroman broj ali mora se platiti. Tako ko bude dosao na utakmicu sa osobnim automobilom morace da plati dodatno jos 2KM po satu. To je onda jos dodatnog troska minimalno 8KM, jer mi smo ipak turisticki grad. :mrgreen:
Druze, mislim da me nisi najbolje razumio...Ja sam ovdje pitao da li ce kompleks stadiona imati parking (jer po pravilu bi svako modernije sportsko zdanje trebalo posjedovati adekvatan broj parking mjesta), a ne to da li ce se eventualni posjetitelj neke tekme u Tuzli moci parkirati na neki gradski parking ili pak "izmedju" zgrada. S obzirom da sam prisustvovao bruci utakmica u Tuzli znam da u blizini nema neke komocije gdje bi se isti mogao napraviti, a da bude u kompleksu stadiona, pogotovo jos kada se izgradi i istocna tribina. ;)
I za štandom i kod kuće, Gale pije, Gale loče, Gale majstoreeee, Gale majstoreee...

avlami97
Kontakt:

Post Postao/la avlami97 » 27 dec 2010, 13:33

Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".

slani grad
Kontakt:

Post Postao/la slani grad » 29 dec 2010, 01:00

tigar je napisao/la:
Druze, mislim da me nisi najbolje razumio...Ja sam ovdje pitao da li ce kompleks stadiona imati parking (jer po pravilu bi svako modernije sportsko zdanje trebalo posjedovati adekvatan broj parking mjesta), a ne to da li ce se eventualni posjetitelj neke tekme u Tuzli moci parkirati na neki gradski parking ili pak "izmedju" zgrada. S obzirom da sam prisustvovao bruci utakmica u Tuzli znam da u blizini nema neke komocije gdje bi se isti mogao napraviti, a da bude u kompleksu stadiona, pogotovo jos kada se izgradi i istocna tribina. ;)
nema sanse da se zbog zbijenosti prostora uglavi neki parking prostor...pogotovo ne neki veci....znaci..parkiranje gdje nadzes mjesto i samaras pjeske do stadiona
UZ TEBE KROZ ZIVOT CIJELI-FKR 1987

TZ_BoY
Kontakt:

Post Postao/la TZ_BoY » 02 jan 2011, 18:49

slani grad je napisao/la:
nema sanse da se zbog zbijenosti prostora uglavi neki parking prostor...pogotovo ne neki veci....znaci..parkiranje gdje nadzes mjesto i samaras pjeske do stadiona
ma biti ce ispod istoka veliki parking ako se izgradi po projektu ....
Live for nothing or die for something

<3 FC Barcelona | mes que club <3
<3 FK Sloboda <3
<3 Mercedes Mclaren <3

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.