Ja sam bio uvjeren da je 1987. Ako je tako, onda on zaista ne bi bio losa opcija. Taman kao stranac umjesto Gavrica jer nam na poziciji zadnjeg veznog svakako ne fali igrac. Manev ili Adukor bi bile dobre opcije. Milicevic, Manev, Dupovac i Kurdic predstavljaju fine opcije na poziciji stopera.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Zadnja klupa - sampioni 34 sezone ss.ba lige.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Zadnja klupa - sampioni 34 sezone ss.ba lige.
Navodno Juve traži Rahmana. Nude nam Ronalda i Pjanića i još 120 miliona eura. Naši se još nećkaju. Sumnjam da su ovu info imali ostali insajderi, ali eto da ih malo podučim kako se dijele insajderske.
Bar stopera nije problem naci. Veliki je izbor, ima dobrih, a jeftiniji su nego igraci na drugim pozicijama. Generalno, tu smo uvijek imali najmanje problema.
Mora se napadac dobar ganjati.
Mora se napadac dobar ganjati.
- feniksptica
- Kontakt:
Ahmetu ponudit odmah posle poso u akademiji, onakva ljudina s takvim fudbalskim znanjem treba bit uzor djeci
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Tu ponudu on vec ima. Il nesto drugo u klubu.feniksptica je napisao/la: ↑28 maj 2020, 22:09Ahmetu ponudit odmah posle poso u akademiji, onakva ljudina s takvim fudbalskim znanjem treba bit uzor djeci
Mada sam uvjeren da on moze u ovakvoj PL biti vrhunski bar jos dvije sezone.
- FKS -
-
Samozdravlje
- Kontakt:
Izvini , ali ........
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
- feniksptica
- Kontakt:
Ma onako ja to, volim ove igrace sto kad odu guzicom ne zatvore vrata, i posle toga se sjete kluba i spominju ga u lijepom a nisu domaci..nesto bih volio opet da ih vidim u dresu
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Ma kakav crni Tatomirović. Čovjek je stranac prije svega, sa ovim ograničenjima od koliko, 4-5 stranaca, šteta je da on zauzima to mjesto.
Da je domaći igrač imalo bi smisla prizivati ga, ovako, nepotrebno.
Da je domaći igrač imalo bi smisla prizivati ga, ovako, nepotrebno.
-
Samozdravlje
- Kontakt:
Nikad mi necemo iz kaljuze sa ovakvim razmisljanjem . Izvini ljudiono , ali ovako ne mozemo napredovati . Hvala Bogu pa Hadzija i Uprava nam dovodi Lazice , Serbecice i sl. Nemoj se ljutiti , molim Te .feniksptica je napisao/la: ↑28 maj 2020, 22:18Ma onako ja to, volim ove igrace sto kad odu guzicom ne zatvore vrata, i posle toga se sjete kluba i spominju ga u lijepom a nisu domaci..nesto bih volio opet da ih vidim u dresu
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Dulju dovesti i da idemo u LP
- feniksptica
- Kontakt:
Ja sad zbog ove profilne i pisanja ne znam s koliko godina starim covjekom pisem, uglavnom bit ce stepen vise postovanja.Samozdravlje je napisao/la: ↑28 maj 2020, 22:27Nikad mi necemo iz kaljuze sa ovakvim razmisljanjem . Izvini ljudiono , ali ovako ne mozemo napredovati . Hvala Bogu pa Hadzija i Uprava nam dovodi Lazice , Serbecice i sl. Nemoj se ljutiti , molim Te .feniksptica je napisao/la: ↑28 maj 2020, 22:18Ma onako ja to, volim ove igrace sto kad odu guzicom ne zatvore vrata, i posle toga se sjete kluba i spominju ga u lijepom a nisu domaci..nesto bih volio opet da ih vidim u dresu![]()
Ovo je forum, gdje svako naravno moze pisat svoje misljenje zelje i nadanja. Ja bih volio kad bi mogli sutra dovest Dilavera iz Dinama i Bicakcica da nam budu stoperi, znam ja sta nama treba koliko nama treba i koliko mi svi njima mozemo dat. Ovo je samo bio trenutak sentimentalnosti. Moje razmisljanje je bilo medju rijetkim kad se uprava tjerala da ostane da je to ensto sto ce nas izdic iz kaljuze i da rade svoj poso odlicno.
Ps. ne ljutim se
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Dovedemo njega, Sinana Ramovića i Izeta. Imamo odmah pet influenserki da promovišu klub. S marketinške strane izuzetno dobar potez.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
- AlfredNobel
- Kontakt:
- AlfredNobel
- Kontakt:
Odluči se za jednu stranu, nema šaranja. Nastaviš li, moraće te morto upozoriti da se prebaciš na drugu temu.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
-
ajdohordas
- Kontakt:
Tatko glavom na kopačku u derbiju ide. Te stvari se ne zaboravljaju nikada. I bez toga uvijek je davao 100%. Kao prvi izbor sa klupe može, u prvih 11 tesko ako hoćemo iskorak. Tatko je u medjuvremenu skupio i lijepo iskustvo igranja vani. Meni lično je ostao u jako lijepom sjećanju.
Sorry na upadu, Rahmanovića i Lazića hoće Zrinjski.
- feniksptica
- Kontakt:
Hocu ja cetvorku s curama iz hurricane..s tim da su meni sanse dosta vece
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
- RajaBa1983
- Kontakt:
i tata bi sine
"Pritisak? Ako ne možete da ga podnesete, otiđite u neki drugi klub i to je to"M.A
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.