Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
- tuzlak1987
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - općenito
Kako Sloboda koja smanji ratama dug prema poreskoj za 300 hiljada u roku od godinu ne moze dobiti licencu za Evropu, a Zrinjski koji poveca dug (glavnicu) od januara do marta dobije licencu? Sta je problem kod reprograma Zrinjskog ako povecava dug.
-
- Kontakt:
Široki i dalje dobro radi,barem mislim tako po primjeru kosarke sam prosle godine vidio da su gotovo svi igraci bili iz Širokog ili eventualno Gruda,Citluka i pomeli su Sparse u finalu a sto se fudbala tice isto tako omladinski pogon je uvijek tu negdje sa Sarajevskim klubovima...dakle ipak klub ima neki ugled pa ima interesa kod djece koja treniraju tu. Njihova politika kluba tesko moze da donese neke bas prave rezultate kao naslov prvaka ali vidjet cemo kako ce klubovi izaci nakon ove krize...UstanikSBII je napisao/la: ↑29 maj 2020, 00:07Imali smoredbull93 je napisao/la: ↑28 maj 2020, 23:52Nemoj te tako, ljudi imaju u ekipi turcina cini mi sefeniksptica je napisao/la: ↑28 maj 2020, 23:49Siroki je sam taoc svoje politike..ne fura se ta politika ala Bilbao u zemlji od 3 miliona ljudi i s ogranicem brojem stranaca. Stiglo bi ih kad tad, pogotov sad kad se to zaboravlja i u prvi plan dolaze pare pare i samo pare![]()
pa počeli smo dovoditi sve i svakoga
istina da nas malo HDZ koči al eto sigurni da grad ima kapaciteta za klub na ovakvoj razini. Nije mi jasno kako smo onda dobili licencu za EU natjecanja u PlBiH? Očito se radi i nekom reprogramu ali nisam baš upućen u to.
Široki je ustaški brabonjak. To ima veze s loptom koliko i Bleiburg sa francuskom modernom.
hajde ostavi se nasih športskih prijatelja idi u trecu udarnicku smjenu da uletis sa stilom Vici u guzove

E jesi se "natovario" na Olimpik ali baš! Pratio sam te malo i već nekoliko isti spominješ u negativnom kontekstu. Prvo "očisti svoju avliju" pa onda morališi ovdje. To ti je moj prijedlog.tcity055 je napisao/la: ↑28 maj 2020, 14:46Kako kupovali kad taj vaš sarajevski klan, mislim na FK Sarajevo drma poštenim savezom gdje se ništa ne može kupit i ako smo kupovali morali smo misliš da se rado daje novac napravljen takav sistem ulaska u PL. Javna je tajna da se iz federalne u PL ne može pošteno. Ni Velež nebi prošle godine ušao da se nije cijela Hercegovina digla protiv lopovluka saveza i FK Olimpik, kojeg ove godine na pola odigrane sezone promovišu u PL.
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
'"Pomeli" Sparse u finalu a rezultat bio 3:2!?Vjeverica777 je napisao/la: ↑29 maj 2020, 00:16Široki i dalje dobro radi,barem mislim tako po primjeru kosarke sam prosle godine vidio da su gotovo svi igraci bili iz Širokog ili eventualno Gruda,Citluka i pomeli su Sparse u finalu a sto se fudbala tice isto tako omladinski pogon je uvijek tu negdje sa Sarajevskim klubovima...dakle ipak klub ima neki ugled pa ima interesa kod djece koja treniraju tu. Njihova politika kluba tesko moze da donese neke bas prave rezultate kao naslov prvaka ali vidjet cemo kako ce klubovi izaci nakon ove krize...UstanikSBII je napisao/la: ↑29 maj 2020, 00:07Imali smopa počeli smo dovoditi sve i svakoga
istina da nas malo HDZ koči al eto sigurni da grad ima kapaciteta za klub na ovakvoj razini. Nije mi jasno kako smo onda dobili licencu za EU natjecanja u PlBiH? Očito se radi i nekom reprogramu ali nisam baš upućen u to.
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
to ti pepeljara nesto poznat zanat jer od suplje i fasizma nema nekog bas pretjeranog hljebaGiljotina je napisao/la: ↑29 maj 2020, 00:28Kako plošno napisano, plošni čistaču pepeljara.
haj nastavi bit ponizan jos malo pocinje ti smjena i rektalni alpinizam vici i njegovim interesima
-
- Kontakt:
Istina nisu pomeli,pogresno sam napisao i na brzinu...Ali eto sjecam se da su tu petu utakmicu dobili sa dosta razlike a vise me impresioniralo to sto su u Širokom sve domaca djeca igrala iako su Sparsi isto tako imali mladu momcad...Mancini je napisao/la: ↑29 maj 2020, 00:29'"Pomeli" Sparse u finalu a rezultat bio 3:2!?Vjeverica777 je napisao/la: ↑29 maj 2020, 00:16Široki i dalje dobro radi,barem mislim tako po primjeru kosarke sam prosle godine vidio da su gotovo svi igraci bili iz Širokog ili eventualno Gruda,Citluka i pomeli su Sparse u finalu a sto se fudbala tice isto tako omladinski pogon je uvijek tu negdje sa Sarajevskim klubovima...dakle ipak klub ima neki ugled pa ima interesa kod djece koja treniraju tu. Njihova politika kluba tesko moze da donese neke bas prave rezultate kao naslov prvaka ali vidjet cemo kako ce klubovi izaci nakon ove krize...UstanikSBII je napisao/la: ↑29 maj 2020, 00:07
Imali smopa počeli smo dovoditi sve i svakoga
De nek me neko ispravi, na ovaj virus testirani su: FK Sarajevo, Tuzla C, Čelik, Sloboda, Zrinjski, Siroki... Taman mozemo oformit grupicu od ovih klubova i zavrsit sezonu.
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Aj hebo vas vise ista prica evo vec dva mjeseca, da hoce odluciti vise, pa kako god.
Nego, bitnija stvar se desava u ovoj napacenoj i pokradenoj drzavi.
Fadil, Fikret i Fahrudin ostali u SIPI da prenoce. Mozda je ovo iskra koja treba ovoj drzavi. Moramo svi sad probuditi se i ucestvovati u ovome, pokusati razhebati ovaj kriminalni sistem, da mozda nasoj djeci bude bolje.
Fadil, Fikret i Fahrudin ostali u SIPI da prenoce. Mozda je ovo iskra koja treba ovoj drzavi. Moramo svi sad probuditi se i ucestvovati u ovome, pokusati razhebati ovaj kriminalni sistem, da mozda nasoj djeci bude bolje.
Dok vise dana ne prenoce nikakva ovo nada nije da moze u drzavi fercerat nesto kako treba. Mogu ih sutra pustiti kako i jeste cesto slucaj u ovakvim situacijama. A realno nece ovdje nikad biti bolje dok je ovakvo uredjenje. Koliko su “obucili” ljudi da sve ove krupne ribe pohapse opet ima ko iskociti da ih zamijeni.Evander je napisao/la: ↑29 maj 2020, 02:20Aj hebo vas vise ista prica evo vec dva mjeseca, da hoce odluciti vise, pa kako god.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Nas sistem je toliko razbacan, mislim eto Prva Liga Federacije ima 16 klubova a Prva Liga RS 10.
Mora se to popraviti kao sto sam predlozio,
- Premijer Liga 10 Klubova
- Prva Liga Federacije 10 klubova
- Prva Liga RS 10 klubova
Ujediniti Druge Lige Federacije da vise nema "Zapad" "Centar" itd,
- Duga Liga Federacije 10 klubova
- Druga Liga RS 10 klubova
Uvesti Trecu i Cetvrtu Ligu
- Treca Liga Federacije 10 klubova
- Treca Liga RS 10 klubova
- Cetvrta Liga Federacije 10 klubova
- Cetvrta Liga RS 10 klubova
Polako i onda srediti Kantonalne Lige po Kantonu.
Mora se to popraviti kao sto sam predlozio,
- Premijer Liga 10 Klubova
- Prva Liga Federacije 10 klubova
- Prva Liga RS 10 klubova
Ujediniti Druge Lige Federacije da vise nema "Zapad" "Centar" itd,
- Duga Liga Federacije 10 klubova
- Druga Liga RS 10 klubova
Uvesti Trecu i Cetvrtu Ligu
- Treca Liga Federacije 10 klubova
- Treca Liga RS 10 klubova
- Cetvrta Liga Federacije 10 klubova
- Cetvrta Liga RS 10 klubova
Polako i onda srediti Kantonalne Lige po Kantonu.
Vidim nisi pratio jer ti nije odgovaralo. Postavio sam ti sve dokaze al nisi komentarisao? Ivica Osim uhapsen najveci skandal ikada,Osima Matic umalo pretukao jer se nije zalagao,ZeljA izbacen,papir gdje vam je Amaw dao pare i gdje idu kamate, istrage protiv ZeljA za namjestanja itd jedino vi nikakve fakte niste izlozioi tipa Sarajevo nece da nastavi,svi moji podatci su zvanicnilet3 je napisao/la: ↑28 maj 2020, 23:15Vec duže vrijeme smaraš ove teme glupostima o Amaru, Misketu, kamatama, računima, blokadama, ovo ono, drž nedaj.zagor1987 je napisao/la: ↑28 maj 2020, 22:35Pa i kod vas je tako,Amaw puca kamate,blokira racun kluba i otjera hadzi Misketa,sad opet zeljkana uvaljuje u dugove,nema se za plata,krediti se dizulet3 je napisao/la: ↑28 maj 2020, 22:22Čemu likovanje nad sudbinom Čelika ? ovdje par mostaraca ismijava davljenika, taktika šutni ga dok leži, priželjkuju im raspad sistema, a ne znaju da se to može vratiti kao bumerang i njihovom klubu. Karma je kučka.
Mada nije ni njihovo maslo za ramazana, sami su se doveli u takvu situaciju. Ono sa turskim varalicama im je bila zavala neviđena. Godinama se misteriozno čupaju da ne ispadnu. Nece moci dovijeka to. Predugo traje ta agonija Čelika.
Iskreno, volio bi da jedan bitan klub iz veceg grada sa stadionom i terenom ostane u ligi, da se opet izvade, jer ce na njihovo mjesto doci neki livadići ala Kozara i slicno. Ali možda je za njih bolje da vec sad tresnu na dno, pa da se pocnu dizati. Bolje prije krenuti sa dna, nego kasnie. Nego da odgađaju godinama ono što je neminovnost - to jest ispadanje.
i ? jesi li ikad argumentovao te svoje price ? dao neki dokaz ? nešto, šta bilo ? jesi moj qrac![]()
Amar Osim danas je od Željezničara zatražio isplatu 128.000 KM na ime zateznih kamata, a klub tvrdi kako nekadašnjem strategu Plavih ne duguje ništa.
"FK Željezničar obavještava bh. javnost da je danas pokrenuta prinudna naplata nad računom FK Željezničar u iznosu od 128.000 KM na ime zateznih kamata po pravosnažnim presudama iz 2006. i 2008. godine, a na ime plata i bonusa za gospodina Amara Osima u 2002. i 2003. godini.
Prema raspoloživoj dokumentaciji osnovni dug od 72.000 KM koji je osnovica za obračun kamate u iznosu od 128.000 KM, odnosi se na plate i bonuse za navedeni period, a gospodinu Osimu je sa računa Kluba dva puta isplaćen, prvi put 2010. i drugi put 2015. godine.
Uvažavajući cjelokupne odnose i činjenicu da postoje nerazjašnjene transakcije i okolnosti u vezi novčanih tokova iz tog perioda, Klub će iskoristiti sve mogućnosti da zaštiti svoj interes, jer smatra da je navedeni dug regulisan, a sve transakcije između gospodina Amara Osima i Kluba će biti ponovo preispitane", stoji u saopćenju Željezničara.
let3 je napisao/la: ↑28 maj 2020, 23:29Stara prica, davno prežvakanafeniksptica je napisao/la: ↑28 maj 2020, 23:24Sa Grbavice se oglasili
Na zvaničnoj stranici Fudbalskog kluba Željezničar osvanulo je saopštenje za javnost.
Željezničar je obavijestio javnost da je danas pokrenuta prinudna naplata nad računom ovog kluba u iznosu od 128.000 KM na ime zateznih kamata po pravosnažnim presudama iz 2006. i 2008. godine, a na ime plata i bonusa za gospodina Amara Osima u 2002. i 2003. godini, navodi se na fkzeljeznicar.com.
"Prema raspoloživoj dokumentaciji osnovni dug od 72.000 KM koji je osnovica za obračun kamate u iznosu od 128.000 KM, odnosi se na plate i bonuse za navedeni period, a gospodinu Osimu je sa računa Kluba dva puta isplaćen, prvi put 2010. i drugi put 2015. godine.
Uvažavajući cjelukupne odnose i činjenicu da postoje nerazjašnjene transakcije i okolnosti u vezi novčanih tokova iz tog perioda, Klub će iskoristiti sve mogućnosti da zaštiti svoj interes, jer smatra da je navedeni dug regulisan, a sve transakcije između gospodina Amara Osima i Kluba će biti ponovo preispitane", stoji u saopštenju Plavih sa Grbavice.
https://sportsport.ba/fudbal/fk-zeljezn ... uba/299927
nikakva zuta stampa, samo zvanicno![]()
Misketova tadašnja uprava to jest njegovi jirgeti pokušali zamazati oči javnosti, i ispali debili na kraju, logicno. Amar tražio svoje, što bi svako normalan na njegovom mjestu tražio.
Ublehaši, imate li neki konkretan dokaz za te svoje mitove o posudbama, dugovima, kamatama, koje danima ovdje vrtite![]()

Kao sto rekoh familija i napadacki tandem Siljak i Osim odrase zeljkana. Prvo Osim sa 400 milja pa onda nakon njega rodjak Siljke

-
- Kontakt:
Pogasi vas zagor ko opuske.
Morace pepeljara potraziti novi posao

Morace pepeljara potraziti novi posao

Dobro mozda je nekonkretna vasa skupstina...let3 je napisao/la: ↑28 maj 2020, 23:29Stara prica, davno prežvakanafeniksptica je napisao/la: ↑28 maj 2020, 23:24Sa Grbavice se oglasili
Na zvaničnoj stranici Fudbalskog kluba Željezničar osvanulo je saopštenje za javnost.
Željezničar je obavijestio javnost da je danas pokrenuta prinudna naplata nad računom ovog kluba u iznosu od 128.000 KM na ime zateznih kamata po pravosnažnim presudama iz 2006. i 2008. godine, a na ime plata i bonusa za gospodina Amara Osima u 2002. i 2003. godini, navodi se na fkzeljeznicar.com.
"Prema raspoloživoj dokumentaciji osnovni dug od 72.000 KM koji je osnovica za obračun kamate u iznosu od 128.000 KM, odnosi se na plate i bonuse za navedeni period, a gospodinu Osimu je sa računa Kluba dva puta isplaćen, prvi put 2010. i drugi put 2015. godine.
Uvažavajući cjelukupne odnose i činjenicu da postoje nerazjašnjene transakcije i okolnosti u vezi novčanih tokova iz tog perioda, Klub će iskoristiti sve mogućnosti da zaštiti svoj interes, jer smatra da je navedeni dug regulisan, a sve transakcije između gospodina Amara Osima i Kluba će biti ponovo preispitane", stoji u saopštenju Plavih sa Grbavice.
https://sportsport.ba/fudbal/fk-zeljezn ... uba/299927
nikakva zuta stampa, samo zvanicno![]()
Misketova tadašnja uprava to jest njegovi jirgeti pokušali zamazati oči javnosti, i ispali debili na kraju, logicno. Amar tražio svoje, što bi svako normalan na njegovom mjestu tražio.
Ublehaši, imate li neki konkretan dokaz za te svoje mitove o posudbama, dugovima, kamatama, koje danima ovdje vrtite![]()
https://sportsport.ba/fudbal/mirsad-sil ... ica/301056
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Trenutno korisnika/ca: Balorda, HariTz, supervizor i 12 gostiju.