Sta ste uspalili ko' udovica u sesdesetim.
Nece mi forum ostati sa mrgudima,kurtmanima i ostali tigricima zvani lavcici.
Nemoj da mi vec rijetku bevandu ,jos vise razvodnjavate.
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,Monolog,geronimo,hammers
nedo Bog da me dotaknu hehe,,ipak cu ostati oprezan nema opustanja,,Klare je napisao/la:geronimo je napisao/la: @Isak, samo opušteno.Jel da se opusti kad ga dotaknu ovi homo orijentisani.
Isakovich u tvome ima istine, čini mi se da ih je sve više ovdje.
Odoh odmah na temu Manchestera da vraćam ovoj dvojici, šta sve napisaše o našem Schweiniu
Ma jasta je nego zajebancija , brate znas da se uvjek zezajuTrasimaco je napisao/la:Ja se stvarno iskreno nadam da je ovo neka zajebancija. Mislim, licilo je dosad na to i nije mi jasno gdje je puklo.
Reci imKlare je napisao/la:Ne, ne čekajte malo vas trojica, i ja idem s vama. Odustajem od ovog foruma prvenstveno radi onoga šta su mi uradili na temi Prčester Uniteda. Ne, ne nisu to one uvrede koje sam popio prije nekih 3 mjeseca, to je zbog onoga što mi se desilo danas. Gospodine Geronimo(mada u tebe ne sumnjam ni najmanje), i vi ostali moderatori, kakvi su to sada načini da se prepravljaju postovi koje neko napiše.Otkud vam to pravo
![]()
HVALA TI BOZEKlare je napisao/la:Ne, ne čekajte malo vas trojica, i ja idem s vama. Odustajem od ovog foruma prvenstveno radi onoga šta su mi uradili na temi Prčester Uniteda. Ne, ne nisu to one uvrede koje sam popio prije nekih 3 mjeseca, to je zbog onoga što mi se desilo danas. Gospodine Geronimo(mada u tebe ne sumnjam ni najmanje), i vi ostali moderatori, kakvi su to sada načini da se prepravljaju postovi koje neko napiše.Otkud vam to pravo
![]()
Nece Klare otic , ko bi nama zahebavao dragi MUDCartman je napisao/la:HVALA TI BOZEKlare je napisao/la:Ne, ne čekajte malo vas trojica, i ja idem s vama. Odustajem od ovog foruma prvenstveno radi onoga šta su mi uradili na temi Prčester Uniteda. Ne, ne nisu to one uvrede koje sam popio prije nekih 3 mjeseca, to je zbog onoga što mi se desilo danas. Gospodine Geronimo(mada u tebe ne sumnjam ni najmanje), i vi ostali moderatori, kakvi su to sada načini da se prepravljaju postovi koje neko napiše.Otkud vam to pravo
![]()
Cartman je napisao/la:HVALA TI BOZEKlare je napisao/la:Ne, ne čekajte malo vas trojica, i ja idem s vama. Odustajem od ovog foruma prvenstveno radi onoga šta su mi uradili na temi Prčester Uniteda. Ne, ne nisu to one uvrede koje sam popio prije nekih 3 mjeseca, to je zbog onoga što mi se desilo danas. Gospodine Geronimo(mada u tebe ne sumnjam ni najmanje), i vi ostali moderatori, kakvi su to sada načini da se prepravljaju postovi koje neko napiše.Otkud vam to pravo
![]()
otjerali su ga njegovi bayernovci. Zar ne??van gall je napisao/la:Ko ce to dozvoliti da ga neki ............otjeraju sa foruma....ko tebi samar ti njemu dva i idemo dalje![]()
![]()
Ja kolko sam upucen nisu ga Bavarci otjerali ali isto tako neznam sta je tacno bilo....samo ko god je nije vredan toga...nego sve treba vratiti pa kako bilomajestic24 je napisao/la:otjerali su ga njegovi bayernovci. Zar ne??van gall je napisao/la:Ko ce to dozvoliti da ga neki ............otjeraju sa foruma....ko tebi samar ti njemu dva i idemo dalje![]()
![]()
Jok,eto moj ga je rahmetli did otjerao. Ja znam da nisu ni Unitedovci. Nasi su postovi bili prilicno realnivan gall je napisao/la:Ja kolko sam upucen nisu ga Bavarci otjerali ali isto tako neznam sta je tacno bilo....samo ko god je nije vredan toga...nego sve treba vratiti pa kako bilomajestic24 je napisao/la:otjerali su ga njegovi bayernovci. Zar ne??van gall je napisao/la:Ko ce to dozvoliti da ga neki ............otjeraju sa foruma....ko tebi samar ti njemu dva i idemo dalje![]()
![]()
Nigdje OmeraJetSet_Hantraga je napisao/la:Nego Omere, djes' ba ti?![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.