DOK JEDNOM NE SMRKNE, DRUGOM NE SVANE: Hapšenjem Novalića, većinu u Federalnoj vladi imaju Čovićev HDZ i Radončićev SBB!
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: insider
Re: Chat
Gdje si to procitao?Unofficialpage je napisao/la: ↑29 maj 2020, 12:15Izgleda da poruke sa Fadilovog mobitela upućuju ka Sebiji. Samo da ovo bude početak gradnje države a ne neki izolovani slučaj.
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Sumnjam da je Dino toliko moćan da ovako na njih udari, po meni HDZ-SNSD to jest Dodik-Čović ili zapad, ne vidim da iko drugi iole jak da može njima išta. Hoću da vjerujem da iza ovog stoji zapad jer ako je HDZ-SNSD onda mi to ništa ne znači a može biti samo loše po državu jer onda sigurno nije borba protiv korupcije, mita i ostalog za dobrobit države i građana.
Ovdje, ne znam koliko je pouzdan izvor: https://thebosniatimes.ba/46240/afera-r ... etbegovic/Epidaurus je napisao/la: ↑29 maj 2020, 12:32Gdje si to procitao?Unofficialpage je napisao/la: ↑29 maj 2020, 12:15Izgleda da poruke sa Fadilovog mobitela upućuju ka Sebiji. Samo da ovo bude početak gradnje države a ne neki izolovani slučaj.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Možda bih prije rekao da je SDA oslabila ili slabi, bar ovaj dio koji vodi stranku. Mislim da je Bakir i sadašnja SDA puno izgubila gubitkom Asima koji je bio, bukvalno, consigliere ove stranke. S druge strane druga struja unutar stranke jača, i sve više dobijaju dobre državne pozicije i u takom odnosu sve je manje straha ili uticaja da se slične stvari ne otkriju ili da se zataškaju. Što se tiče Kifle, iako je grlat mislim da još nema snage da se hrve na najvećoj razini, još je na stepenu klauna ili cirkusanta, Fahro i Sejdo su pod Bakirovom kandžijom, a SDP ili ljevice su još podrumske stranke bez nešto puno uticaja. Za SDA, jedino što ima smisla je da su se unutra razjebali.
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Ovo drzi Latic koji je Fahrin igrac, tako da uzmi sa zadrskom.Unofficialpage je napisao/la: ↑29 maj 2020, 12:35
Ovdje, ne znam koliko je pouzdan izvor: https://thebosniatimes.ba/46240/afera-r ... etbegovic/
Tesko da je i Fadil toliko glup da drzi takve poruke mjesec dana na mobitelu.
Da je bila istraga sa PIR pa da su ih od ranije pratili onda mozda.
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Sto bi Dodo i Covic napadali koalicione partnere? Pogotovo Covic. Svjestan je i sam da ce postat apsolutno nebitan ako zelena bagra padne. Il je Dino il je neko iznutra.
Ma kakvi Dino nije u tim sferama da ima neku kontrolu. Napisao sam na prošloj stranici, HDZ ovo gura sve preko svojih ljudi uz pomoć Mileta Ronhila. Da su ona prva sredstva raspoređena kako treba, kad je Kupres trebao dobit 700k, ne bi nijedna afera izašla na vidjelo. Jer Jelka Milićević je isto imala uvid kao i Fadil, a da ne bude saslušana i privedena nema logike.
Tako blizu, a tako daleko.
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Nestalo ime Ane Bavrke
Kada je u pitanju dozvola za promet medicinske opreme, ona im je odobrena 26. travnja, dan ranije, i važi pet godina. Međutim, prema registru veleprometnika koji imaju dozvolu Agencije za promet medicinskih sredstava, sada je navedena kao ključna osoba za praćenje neželjenih sredstava izvjesna Refija Suljaković.
No, kada je podnesen prvi zahtjev i kada je ista odluka, također, objavijena na stranici Agencije, na ovom mjestu bilo je najprije ime Ane Bavrke, TV voditeljice, manekenke i Hodžićeve prijateljice, kao inženjera radiologije. To je utvrdila i SIPA kada je izuzela dokumentaciju i dozvole iz ove kompanije.
OpaaaHadžibajrić, Kojović, Konaković i Nikšić će prisustvovati okupljanju kod Sebilja
- LlullSergio
- Kontakt:
Cuj ovog Bakira, nije SDA=Bošnjaci.
Uvijek ista providna priča i taktika, kako ga nije stid sve mu pokvareno je.bem. Al mi se gade ljudi.
Uvijek ista providna priča i taktika, kako ga nije stid sve mu pokvareno je.bem. Al mi se gade ljudi.
Udar na Bosnjake 
Opet falsifikovanje službenih isprava.Finn je napisao/la: ↑29 maj 2020, 12:52Nestalo ime Ane Bavrke
Kada je u pitanju dozvola za promet medicinske opreme, ona im je odobrena 26. travnja, dan ranije, i važi pet godina. Međutim, prema registru veleprometnika koji imaju dozvolu Agencije za promet medicinskih sredstava, sada je navedena kao ključna osoba za praćenje neželjenih sredstava izvjesna Refija Suljaković.
No, kada je podnesen prvi zahtjev i kada je ista odluka, također, objavijena na stranici Agencije, na ovom mjestu bilo je najprije ime Ane Bavrke, TV voditeljice, manekenke i Hodžićeve prijateljice, kao inženjera radiologije. To je utvrdila i SIPA kada je izuzela dokumentaciju i dozvole iz ove kompanije.![]()
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Je.bo majku ova trojica ko da imaju template za izjave, samo saltaju imena naroda 
Ova slika ce za 50 godina biti ko Sovjeti u Berlinu ili Ameri na Okinawi. Izgleda ko iz Jokera scena. A drotovija kliznula.
Nullius in verba
Lik da ima imalo stida davno bi otisao iz politike i prepustio Zvizdicu stranku.LlullSergio je napisao/la: ↑29 maj 2020, 13:09Cuj ovog Bakira, nije SDA=Bošnjaci.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Braco, na udaru smo Tuzilastva
Ispuni mi se zelja da Novalic barem prenoci jednom u pritvoru e hajmo sada, jos kriminalnija od njega je Jelka Milicevic, trpaj i nju.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
- LlullSergio
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.