Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA

Koji bosanskohercegovački tim će dogurati najdalje u evropskim takmičenjima?

Borac
25
7%
Sarajevo
226
59%
Zrinjski
36
9%
Željezničar
95
25%

Ukupno glasova: 382

Pantelija
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - općenito

Post Postao/la Pantelija » 29 maj 2020, 11:29

zagor1987 je napisao/la:
29 maj 2020, 11:24
TheIvicnjak je napisao/la:
29 maj 2020, 03:56
Pogasi vas zagor ko opuske. :rol: :rol: :tokralju: :tokralju: :tokralju:
Morace pepeljara potraziti novi posao :rol:
Covjek oteo pare od Bekrica,postavicemo i uplatu odstete od Bekrica na Amawow racun. To su nove metode prodaj igraca i uzmi sebi pare,plus posudi klubu i naplati kamate kakav gigant je taj Amaw ovo jos nije vidjeno na ovim prostorima takva poslovna sposobnost.
Cekaj.
Ja tebi posudim pare, sa kamatom.
Ti prodas auto, a pare legnu meni na racun.
Ja te pare umjesto da smatram povratom duga, ja ih opet tebi posudim i kazem da su zo samo legle meni na racun a nisam ih ja uzeo i opet od tebe trazim da mi vratis dug.
Zi onda par godina neces da mi vratis jer mislis da sam te prevario, a onda skontas da je ipak posteno da mi drugi put vratis iste pare koje sam ti posudio ito sve sa kamatom :D
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

Stroj1946
Kontakt:

Post Postao/la Stroj1946 » 29 maj 2020, 11:35

avenija je napisao/la:
29 maj 2020, 11:22
Stroj1946 je napisao/la:
29 maj 2020, 11:16
avenija je napisao/la:
29 maj 2020, 10:38
Srbija danas nastavlja ali zbog toga sto nece biti odigrana sva kola i regularno zavrsiti sezona do kraja nema ispadanja.

Dzemidzicu keru pratis li. Ostavka!
Ja kolko sam skonto da vi niste licencu dobili, kakve vam koristi da se nastavi ako nećete igrati PL slijedeće sezone svakako?
Mi na prvostepenoj nismo dobili od 2005 godine licencu :mrgreen:
Drugostepena je nas kljuc :D
Ma može ba. Ne bunim se :mrgreen:
Nek se proširi liga na 14 i to je to...

zagor1987
Kontakt:

Post Postao/la zagor1987 » 29 maj 2020, 11:43

Pantelija je napisao/la:
29 maj 2020, 11:29
zagor1987 je napisao/la:
TheIvicnjak je napisao/la:
29 maj 2020, 03:56
Pogasi vas zagor ko opuske. :rol: :rol: :tokralju: :tokralju: :tokralju:
Morace pepeljara potraziti novi posao :rol:
Covjek oteo pare od Bekrica,postavicemo i uplatu odstete od Bekrica na Amawow racun. To su nove metode prodaj igraca i uzmi sebi pare,plus posudi klubu i naplati kamate kakav gigant je taj Amaw ovo jos nije vidjeno na ovim prostorima takva poslovna sposobnost.
Cekaj.
Ja te pare umjesto da smatram povratom duga, ja ih opet tebi posudim i kazem da su zo samo legle meni na racun a nisam ih ja uzeo i opet od tebe trazim da mi vratis dug.
Zi onda par godina neces da mi vratis jer mislis da sam te prevario, a onda skontas da je ipak posteno da mi drugi put vratis iste pare koje sam ti posudio ito sve sa kamatom :D
https://images.app.goo.gl/wMBZyeP7F1xbMAoc6

HordasOdMalena
Kontakt:

Post Postao/la HordasOdMalena » 29 maj 2020, 11:46

zagor1987 je napisao/la:
29 maj 2020, 11:43
Pantelija je napisao/la:
zagor1987 je napisao/la:

Cekaj.
:rol: :rol:
Kaže daj dokaz, nemoj sa Avaza. A pun internet dokaza. :bow:
"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."

zagor1987
Kontakt:

Post Postao/la zagor1987 » 29 maj 2020, 11:48

HordasOdMalena je napisao/la:
29 maj 2020, 11:46
zagor1987 je napisao/la:
Pantelija je napisao/la:

Cekaj.
:rol: :rol:
Kaže daj dokaz, nemoj sa Avaza. A pun internet dokaza. :bow:
Moraju kaze da se bore protiv lopova iz saveza,pa sta treba da im se dokaze da su oni male mace za Amawa pocetnici u lopovluku,to kod familije Osim se prenosi sa koljena na koljeno,kako je covjek stelio tekme to nije humano bilo. Sta jos treba da im se postavi kao dokaz? Ovakve dokumente nema ni jedan klub,ovako crno na bijelo lopovluke u ex Yugi i sada. Nek vide ostali kad laju na nas klub,jedno je sta kaze Mersa iz pekare a drugo su dokazi
Zadnja izmjena: zagor1987, dana/u 29 maj 2020, 11:51, ukupno mijenjano 2 puta.

Stroj1946
Kontakt:

Post Postao/la Stroj1946 » 29 maj 2020, 11:48

zagor1987 je napisao/la:
Pantelija je napisao/la:
zagor1987 je napisao/la:

Cekaj.
:urnebes: :urnebes:

SaMoVelez
Kontakt:

Post Postao/la SaMoVelez » 29 maj 2020, 11:50

Napapijri je napisao/la:
29 maj 2020, 09:47
SaMoVelez je napisao/la:
29 maj 2020, 08:38
Napapijri je napisao/la:
29 maj 2020, 08:30

Cini mi se da je receno 7 dana, zato troskovi i jesu veliki jer sedmicni testovi navodno kostaju oko 12.000KM.
Ja pročitah da u Hrvatsku i još neke zemlje može ući samo samo sa dokazom starim ne više od 3 dana da je nalaz na covid 19 negativan. Znači dzba testiranje. Kad krene prvenstvo svi će morati ponoviti nalaze.
Svake sedmice se moraju testirati pred utakmicu, to je vec receno ranije. Ovi testovi sada su samo uslov za treniranje. Dobro, ne svima, Zeljeznicaru nisu, oni se pouzdaju u "ako Bog da zdravi smo".
Zamisli samo svu besmislenost da je eventualno tačno da se moraju testirati svakih 7 dana. Imaš firmu od 1000 ljudi i nikakvog testiranja nema a ne svakih 7 dana. Pa dalje, besmislenost nekakvih dezinfekcionih tunela koji se nigdje u svijetu vise ne koriste jer je struka dokazala da nemaju nikakvu svrhu.
Samo besramni pokušaji miniranja makar ideje da se fudbal ponovo igra u ovoj maloj napaćenoj državi. Zamisli toliko uslova jednom fudbaleru koji ustvari samo radi svoj posao, baš kao onaj poštar ili komunalac ili bilo koji drugi radnik. Zamisli samo da se recimo svi poštari moraju testirati svakih 7 dana :rol: :rol:
Kkao ono kažu, ko želi nađe načina a ko ne želi, nađe stotinu razloga.

Kako god ovo završi, ostaje sjećanje na svu bijedu i čemer bh fudbala iz vremena korona pandameije. Bruka i sram žive do vijeka :oops:
Fudbal je više od igre a Velež je više od kluba - Zdravko Grebo

nekoIzMostara
Kontakt:

Post Postao/la nekoIzMostara » 29 maj 2020, 11:52

Beduin je napisao/la:
29 maj 2020, 10:36
Sta eto i da odobre nastavak sezone, par klubova raspustilo dosta igraca, stranci mahom su kod kuce i prvo treba da se vrate i odrade karantin od 14 dana pa onda krenu s treningom, a upitno je i mogu li se svi vratiti u BiH zbog zatvorenih granica.
Zvijezda i Mladost u startu su donji i mislim da bi tesko izborili opstanak na terenu.
Neka su donji. Poletili da raspuste igrace bez ikakvog zvanicnog saopstenja, pa ako krene liga onda ce krenuti da ocajavanjem ki smo sve raspystili. Ko ih ****, nek igraju sa juniorima, ili nek ne igraju nikako. Poletili na svoju ruku da donose odluke.
All-Time First Yugoslav League table

6 Sarajevo 1228 447 311 470 1674 1773
7 Velez Mostar 1174 435 309 430 1668 1615
8 Željezničar 1063 403 274 386 1456 1424

zagor1987
Kontakt:

Post Postao/la zagor1987 » 29 maj 2020, 11:53

SaMoVelez je napisao/la:
29 maj 2020, 11:50
Napapijri je napisao/la:
29 maj 2020, 09:47
SaMoVelez je napisao/la:
29 maj 2020, 08:38

Ja pročitah da u Hrvatsku i još neke zemlje može ući samo samo sa dokazom starim ne više od 3 dana da je nalaz na covid 19 negativan. Znači dzba testiranje. Kad krene prvenstvo svi će morati ponoviti nalaze.
Svake sedmice se moraju testirati pred utakmicu, to je vec receno ranije. Ovi testovi sada su samo uslov za treniranje. Dobro, ne svima, Zeljeznicaru nisu, oni se pouzdaju u "ako Bog da zdravi smo".
Zamisli samo svu besmislenost da je eventualno tačno da se moraju testirati svakih 7 dana. Imaš firmu od 1000 ljudi i nikakvog testiranja nema a ne svakih 7 dana. Pa dalje, besmislenost nekakvih dezinfekcionih tunela koji se nigdje u svijetu vise ne koriste jer je struka dokazala da nemaju nikakvu svrhu.
Samo besramni pokušaji miniranja makar ideje da se fudbal ponovo igra u ovoj maloj napaćenoj državi. Zamisli toliko uslova jednom fudbaleru koji ustvari samo radi svoj posao, baš kao onaj poštar ili komunalac ili bilo koji drugi radnik. Zamisli samo da se recimo svi poštari moraju testirati svakih 7 dana :rol: :rol:
Kkao ono kažu, ko želi nađe načina a ko ne želi, nađe stotinu razloga.

Kako god ovo završi, ostaje sjećanje na svu bijedu i čemer bh fudbala iz vremena korona pandameije. Bruka i sram žive do vijeka :oops:
Tako je oduvijek u ovom kvazi savezu.Navijac Borca uleti,razbije glavu nasem igracu,posalje gs u bolnicu i nista,nas uleti sa bakljom oduzmu nam 3 bobe

redbull93
Kontakt:

Post Postao/la redbull93 » 29 maj 2020, 12:10

Pa najgori smo jbt
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!

feniksptica
Kontakt:

Post Postao/la feniksptica » 29 maj 2020, 12:26

Dogovor je pao.
CElik nece dobit licencu, pod tom pricom ce prekinut i izbacit Celika uz izgovor, svejedno bi ispali zbog licence. Ovo im je doslo ko kec na desetku
Plavo oko plakalo je.

BOT (ponude u inbox)

Machak
Kontakt:

Post Postao/la Machak » 29 maj 2020, 12:33

Bolje im je poceti od nule, nego iz duga u dug a nigdje rezultat, ako je njima dobro iz sezone u sezonu boriti se osptanak uz sve probleme onda dobro.
Mjau !

UstanikSBII
Kontakt:

Post Postao/la UstanikSBII » 29 maj 2020, 12:37

Robust je napisao/la:
29 maj 2020, 00:25
Giljotina je napisao/la:
29 maj 2020, 00:22
Široki je ustaški brabonjak. To ima veze s loptom koliko i Bleiburg sa francuskom modernom.
hajde ostavi se nasih športskih prijatelja idi u trecu udarnicku smjenu da uletis sa stilom Vici u guzove :guz: sa laganim i nadasve poeticnim stihovima za tvoju dusu sabahudina kovacevica :mrgreen:
Mi smo primjer svega u BiH vazda ili ti ga uvijek bili :mrgreen:
DOĐOH VICE UGASIH!?!?!?

Zadnja klupa SS.ba liga!

Dulce et decorum est pro patria mori.

HKK Široki
Prvenstva: 10 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup 9 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆

NK Široki Brijeg
Prvenstva 2 x 🏆🏆
Kup 3 x 🏆🏆🏆

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 29 maj 2020, 13:20

Čelik ostaje u PL. Iz razloga sto ovaj savez nije sposoban bilo sta uciniti u ovakvoj situaciji, pogotovo organizovati takmicenje za narednu sezonu jer moraju imati paran broj timova. To su kriminalci kakvih nema nadaleko, sami sljam se skupio pod krovom NSBiH. A Čelik kakav god da je i njegovi navijaci zasluzuju da budu u PL, pogotovo iz razloga sto je Zenica fudbalski grad a znamo kako se ulazi u ovu PL pored ovih kriminalaca, reketasa iz ovog saveza, znaju to dobro oni koji sy bili rang nize. I na kraju zasto bi jedini Celik ispastao kada svi ovdje znamo kako se i osvajaju titule i ide u evropska takmicenja.
🔴⚫️

avenija
Kontakt:

Post Postao/la avenija » 29 maj 2020, 13:23

Skver je napisao/la:
29 maj 2020, 13:20
Čelik ostaje u PL. Iz razloga sto ovaj savez nije sposoban bilo sta uciniti u ovakvoj situaciji, pogotovo organizovati takmicenje za narednu sezonu jer moraju imati paran broj timova. To su kriminalci kakvih nema nadaleko, sami sljam se skupio pod krovom NSBiH. A Čelik kakav god da je i njegovi navijaci zasluzuju da budu u PL, pogotovo iz razloga sto je Zenica fudbalski grad a znamo kako se ulazi u ovu PL pored ovih kriminalaca, reketasa iz ovog saveza, znaju to dobro oni koji sy bili rang nize. I na kraju zasto bi jedini Celik ispastao kada svi ovdje znamo kako se i osvajaju titule i ide u evropska takmicenja.
:clap:
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 29 maj 2020, 13:25

Skver je napisao/la:
Zvijezda i Celik ispadaju, Krupa i Olimpik ulaze, to je vec potvrdjeno iz saveza....
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 29 maj 2020, 13:36

Denchi je napisao/la:
29 maj 2020, 13:25

Zvijezda i Celik ispadaju, Krupa i Olimpik ulaze, to je vec potvrdjeno iz saveza....
Posteno, ako ce ovaj savez raditi sve po propisu, a ne ispunjavati izmedju sebe zelje i praviti razne talove i gledati kroz prste raznim pojedincima. U Austriji kazne prvaka sa minus bodova sto su trenirali kada nisu smjeli a ovdje nikome nista sto dva kriminalca raspuste kompletne timove i sto nisu jedini u regiounu u stanju oraganizovati nastavak takmicenja i to bez prisustva publike.
🔴⚫️

Hajdeee
Kontakt:

Post Postao/la Hajdeee » 29 maj 2020, 13:38

Neprihvatljivo je tolerisati ekipe koje su pocele sa treninzima, a nisu uradili testiranje igraca!!!
- FKS -

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 29 maj 2020, 13:38

Skver je napisao/la:
29 maj 2020, 13:36
Denchi je napisao/la:

Posteno, ako ce ovaj savez raditi sve po propisu, a ne ispunjavati izmedju sebe zelje i praviti razne talove i gledati kroz prste raznim pojedincima. U Austriji kazne prvaka sa minus bodova sto su trenirali kada nisu smjeli a ovdje nikome nista sto dva kriminalca raspuste kompletne timove i sto nisu jedini u regiounu u stanju oraganizovati nastavak takmicenja i to bez prisustva publike.
Slazem se da treba kazniti ove sto od aprila treniraju mimo uputa....bar 12 bodova im odbiti....
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 29 maj 2020, 13:51

Denchi je napisao/la:
Skver je napisao/la:
Ja se smijem kladiti sa cijelim forumom da ce ili nastaviti prvenstvo ili ce zavrsiti prema trenutnoj tabeli bez ispadanja Celika/Zvijezde (bez odigravanja kup-a).
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

Zaključano

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: bordobijeli i 36 gostiju.