MoRel se testirati ljudino
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,Monolog
Re: Premijer liga BiH - općenito
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Naredio!
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- Beduin
- Kontakt:
Da, da, na to se ne bih kladio jer se te stvari MORAJU isplatiti.Denchi je napisao/la: ↑29 maj 2020, 14:11Celiku je trenutno i Federalna upitna ako ne isplate Blazevica i trenera onog....
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Cuj Savez naredio testiranje a 3 kluba nisu ni poceli treninge,mitomani sa Kobiljace i beraci rize s butmira prvo pitajte Emira Hadzica sta mu je Nam porucio preko Subrine
- feniksptica
- Kontakt:
Koliko ce ovaj profila napravit..
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Jel dino ono odnio puncu zato vam Vicu i ne vjeruje prvo pare Emire
- feniksptica
- Kontakt:
Ja bih da se Adminima zahvalim na opciji dodaj gnjavatora. Odlicna opcija.
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
feniksptica je napisao/la: ↑29 maj 2020, 14:54Ja bih da se Adminima zahvalim na opciji dodaj gnjavatora. Odlicna opcija.
Vi bi titulu a da ne platite, i zadnju ste kupili preko Slobode i Viteza. Zato se Dino i povukao nije lud zna sta je radio sa Ibrakovicem
Po meni ovdje se najvise mladost kocka sa svime. Ako se nastavi, Čelik ce ih preci sigurno, al nas licenca moze zajebat samo. Ili mozda Musija nesto zna, sto mi ne znamo.
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
- feniksptica
- Kontakt:
Medjede jedan, zadnja titula je bila prosle godine. Kad smo vas ostavili na -20. Te svoje spinove ala Bakir i udar na bosnjake probaj svojim krezubim jaranima prodavat. Sto vi niste bili na prvom mjestu ove godine pa da ne proalzite sve ovo, svi vam krivi sto ste vi drugi na tabeli
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
- kerimatomic1921
- Kontakt:
Znas dobro na sta je mislio. Dino,Ibrak, kofer,punacfeniksptica je napisao/la: ↑29 maj 2020, 14:59Medjede jedan, zadnja titula je bila prosle godine. Kad smo vas ostavili na -20. Te svoje spinove ala Bakir i udar na bosnjake probaj svojim krezubim jaranima prodavat. Sto vi niste bili na prvom mjestu ove godine pa da ne proalzite sve ovo, svi vam krivi sto ste vi drugi na tabeli
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI.
- feniksptica
- Kontakt:
Znam ja da samo da je on namjerno izostavio proslu godinu jer ne mozete nac nijednu stvar da je osporite, a vi idite u proslost, nek vas to zadovoljava. Mi cemo se okrenuti prema buducnosti ipak
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
- kerimatomic1921
- Kontakt:
Ja imam jednu stvar - sudjenje na kosevu. Kao i ove godine. Igrac zna da nece dobiti drugi zuti sta god da uradi. Vasa 2 igraca otvoreno pricaju da imaju 3 sudije kod kojih mogu udarati do besvijesti.
- feniksptica
- Kontakt:
Prica se da ako igrac ima sansu da suta izdaleka, da mora, jer ako udje u 16 m mogu ga zeljovci rusit bez posljedica kao kaznu sto nije suto izdaleka
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
I 8 puta tako u dvje tekmefeniksptica je napisao/la: ↑29 maj 2020, 15:16Prica se da ako igrac ima sansu da suta izdaleka, da mora, jer ako udje u 16 m mogu ga zeljovci rusit bez posljedica kao kaznu sto nije suto izdaleka
- feniksptica
- Kontakt:
Mozda da probate jos 8 da izadjete iz minusa
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
- kerimatomic1921
- Kontakt:
Ti vrlo dobro znas da je Grbavica prosle 3,4 godine (a ni ova nije izuzetak - Siroki) bila najbolji gostujuci stadion. Pri tome ne mislim na uslove, vec nigdje u drzavi gost ne bi imao takvo sudjenje, nigdje u drzavi gost nije dobijao penal u zadnjih 5 minuta utakmice. I prosjek zutih kartona koje je zeljo imao u tim godinama kuci je za 30,40% veci nego na gostujucim utakmicama.
A ti nisi budala, pametan si i znas vrlo dobro sta znaci domacinsko sudjenje u ovoj ligi.
A ti nisi budala, pametan si i znas vrlo dobro sta znaci domacinsko sudjenje u ovoj ligi.
A suđenje u Zenici kad ste faulom uzeli loptu, spucali kontru i zabili gol? Još onaj "stručnjak" kaže da je bio faul al nije uticalo na gol?kerimatomic1921 je napisao/la: ↑29 maj 2020, 15:10Ja imam jednu stvar - sudjenje na kosevu. Kao i ove godine. Igrac zna da nece dobiti drugi zuti sta god da uradi. Vasa 2 igraca otvoreno pricaju da imaju 3 sudije kod kojih mogu udarati do besvijesti.
A suđenje na Grbavici protiv Tuzle? Pogide Crnkić, nema penala?
Dajte ba, o suđenju možemo tri dana pričat, i mi i vi i Zrinjski. Toga je uvijek bilo i biće.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.