Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
Ne mora niko da gura, neke stvari se jednostavno ne mogu zataškati kada se dostigne određeni nivo pritiska. Ovdje je napravljeno toliko proceduralnih grešaka da je nemoguće sve ih gurnuti pod tepih.
Optužnica će biti ogromna i obuhvatiće mnogo više od njih trojice, a pazi ovu stavku 'primanje dara', sigurno da postoji mnogo detalja koje ne znamo.Novalić, Solak i Hodžić osumnjičeni su za krivična djela udruživanje radi činjenja krivičnog djela, pranje novca, krivotvorenje službene dokumentacije, zloupotrebu položaja i primanje dara i drugih oblika koristi, što je Klix.ba ranije ekskluzivno objavio.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Ni ono za Zukića sinoć nije slučajno. Lijepa poruka od Amera.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Koje god se radikalne mjere povukle to je načinila međunarodna zajednica. Pogledajte samo historiju dejtonske Bosne. Od Oružanih Snaga do vlade Sarajeva predvođena Elmedinom.
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
Valjda se odmota klupko gdje treba, InshAllah

Tužilaštvo BiH zatražit će jednomjesečni pritvor za Novalića, Solaka i Hodžića

Klix bi znao reći. Respiratori čim su dotakli našu zemlju Klix ih je dočekao na nož. Ili su Solaka imali na nišanu od prije (vjerovatno je javna tajna da je Solak tako slično i prije trošio dosta državnog novca) ili je jednostavno sve bio tok slučajnosti gdje je glavnu ulogu odigrala činjenica da je neko poljoprivredno društvo uvezlo respiratore. Sad ova trojica ne znam da li su toliko glupi ili su bili toliko bahati.
Solaku je Žurnal odavno na kičmi, ne znam jesi pogledao dokumentarac njihov o njemu, šta je taj para iskrcao za svoje potrebe to je za jedan dobar roman.sljivo je napisao/la: ↑29 maj 2020, 14:23
Klix bi znao reći. Respiratori čim su dotakli našu zemlju Klix ih je dočekao na nož. Ili su Solaka imali na nišanu od prije (vjerovatno je javna tajna da je Solak tako slično i prije trošio dosta državnog novca) ili je jednostavno sve bio tok slučajnosti gdje je glavnu ulogu odigrala činjenica da je neko poljoprivredno društvo uvezlo respiratore. Sad ova trojica ne znam da li su toliko glupi ili su bili toliko bahati.
Nije Klix prvi ovo pokrenuo već ona Degirmendžićka sa Fokusa. Ko je njima šapnuo...pretpostavljam neko sa Gatačkog.
Istina. Zurnal vec dvije godine pise o kriminalu Solaka.
Volio bih čuti izjavu gatačkog klana u vezi ovog saslušanja i pritvora. Moglo bi se dosta toga zaključiti.
Pogledajte poplave i klizišta 2014-te, šta se tek tu radilo.
Kliksu je neko slao dokumente, e sad sa kojeg nivoa, to vjerovatno nećemo nikada saznati, i ne trebamo.sljivo je napisao/la: ↑29 maj 2020, 14:23Klix bi znao reći. Respiratori čim su dotakli našu zemlju Klix ih je dočekao na nož. Ili su Solaka imali na nišanu od prije (vjerovatno je javna tajna da je Solak tako slično i prije trošio dosta državnog novca) ili je jednostavno sve bio tok slučajnosti gdje je glavnu ulogu odigrala činjenica da je neko poljoprivredno društvo uvezlo respiratore. Sad ova trojica ne znam da li su toliko glupi ili su bili toliko bahati.
Nisu oni glupi, Solaku je ovo prošlo bezbroj puta i zašto bi sad bilo drugačije. Međutim mediji su odradili posao kao nikada ranije, svi smo zaboravili na Semiru Degirmendžić koja je otkrila ovu aferu pa su se onda svi mediji uključili, a Kliks odradio najveći posao, pa i Face.Plus ona priča Žurnala o Solaku. To do sada nije bila praksa jer su mediji radili svako svoju priču, bez neke koordinacije.
Ono što me brine je Tegeltija i ostale glavne face VSTV-a, samo ih oni mogu spasiti.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Glavno je pitanje zašto Jelke nema u cijeloj ovoj priči? Ako je Novalić priveden, istog trenutka je morala i ona. Odgovor se nameće sam po sebi.
Oboje.Sad ova trojica ne znam da li su toliko glupi ili su bili toliko bahati
Slažem se sa Virtualom. Nije neophodno da je ovo neko pogurao, jer pritisak javnosti nikad nije bio jači. Jednostavno kad uradiš očiglednu krađu u doba velike krize, onda ti ne može sve olako proći ispod radara. Drago mi je što je došao ovaj dan da se raspravlja o mjesečnom pritvoru Predsjednika Vlade i ujedno čopora SDA bagre.
Narod ovdje voli vidjeti uhapšene političare i često dobije to zadovoljstvo ali sve je to predstava jer koliko njih zaista završi u zatvoru? Čak i kad ih osude na višegodišnju robiju kao Lijanovića to nije dovoljno da bi stvarno odslužili kaznu.
Daj Boze da od ovoga sta bude a ne tresla se gora rodio se mis
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Skroz ispod radara prolazi da se četvorka pridružuje profi na protestima. Samo N1 prenio, koliko vidim.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.