Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: insider
Re: Chat
Oboje.Sad ova trojica ne znam da li su toliko glupi ili su bili toliko bahati
Slažem se sa Virtualom. Nije neophodno da je ovo neko pogurao, jer pritisak javnosti nikad nije bio jači. Jednostavno kad uradiš očiglednu krađu u doba velike krize, onda ti ne može sve olako proći ispod radara. Drago mi je što je došao ovaj dan da se raspravlja o mjesečnom pritvoru Predsjednika Vlade i ujedno čopora SDA bagre.
Narod ovdje voli vidjeti uhapšene političare i često dobije to zadovoljstvo ali sve je to predstava jer koliko njih zaista završi u zatvoru? Čak i kad ih osude na višegodišnju robiju kao Lijanovića to nije dovoljno da bi stvarno odslužili kaznu.
Daj Boze da od ovoga sta bude a ne tresla se gora rodio se mis
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Skroz ispod radara prolazi da se četvorka pridružuje profi na protestima. Samo N1 prenio, koliko vidim.
- legenda reala
- Kontakt:
E jesu vale extra poruke, eto zabrane im ulazak u Ameriku a milioni na računu ostaju, kao da je Zukića i Dodika ili Špirića briga što ne mogu u Ameriku
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Prava seljačko-banditska grupa umotana u zvanični državni papir.
A ionako je to samo pod utjecajem odlazeće administracije.legenda reala je napisao/la: ↑29 maj 2020, 14:50E jesu vale extra poruke, eto zabrane im ulazak u Ameriku a milioni na računu ostaju, kao da je Zukića i Dodika ili Špirića briga što ne mogu u Ameriku
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Fadil je bio u krivu. Na ove respiratore se ne mogu priključiti dvojica, nego trojica.

Nigdje glasnijih 2,5 % antifašista ko u Bosni!
Nije kvaka u tome, to je nebitno u suštini, već se daje do znanja da ipak prate sve. Meni ovo nije nikako slučajno, ni sam tajming. Može se shvatiti i kao "bez uplitanja molim", ili tako nekako.legenda reala je napisao/la: ↑29 maj 2020, 14:50E jesu vale extra poruke, eto zabrane im ulazak u Ameriku a milioni na računu ostaju, kao da je Zukića i Dodika ili Špirića briga što ne mogu u Ameriku
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Ne mislim na ovog momka Finna,ali ovo je glavna spika sda botrova sad,Covic udara na bosnjake i muslimane,nadam se da mu necemo dozvoliti
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Ako Fadil bude uhapšen, njegovu ulogu će preuzeti Jelka...
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
Daleko od SDA, moj delinjo, već realno gledano, čudno mi je da nije ni ispitana, a kamoli uhapšena, a komandantica je FUCZ-a.
https://www.klix.ba/vijesti/bih/preuzim ... /200529090
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Ovo nije baš za slavlje, Jelka Miličević bi mogla postati premijer federacije. Slijedi Mostarizacija Federacije gospodo.
⚜️~⚜️~⚜️
Ma naravno da nisam na tebe mislio,nego sam se nadovezao na pricu da ce sada okrenuti plocu u tom pravcu,nadavmo da je i ova Jelka mutna i vjerovatno ce i ona pasti,nema sanse da je Novalic mogao gurati kriminal bez njenog znanja.Finn je napisao/la: ↑29 maj 2020, 15:00Daleko od SDA, moj delinjo, već realno gledano, čudno mi je da nije ni ispitana, a kamoli uhapšena, a komandantica je FUCZ-a.
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Komandant Kriznog Štaba a ne FUCZ.Finn je napisao/la: ↑29 maj 2020, 15:00Daleko od SDA, moj delinjo, već realno gledano, čudno mi je da nije ni ispitana, a kamoli uhapšena, a komandantica je FUCZ-a.
Nullius in verba
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.