FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Sabura narode
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
- SedrenikHz
- Kontakt:
Dok mali sa Sedrenika ne potvrdi, nista od ovog
železničar RS !!!
"Sve laže onaj mali sa Sedrenika"
onaj mali sa Sedrenika sve laze .... 

Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
- feniksptica
- Kontakt:

Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
-
- Kontakt:

Pucaju 10 godina bez titule sad im sve smeta.
- SedrenikHz
- Kontakt:
Željo će ove godine osvojiti titulu prvaka BiH, ovo ce se sve nastavit, a oni će imati skor 11-0-0.
Ulaze u grupnu fazu LŠ, mi ispadamo u prvom pretkolu od nekih iz Gibraltara. Sto godina se slavi, grad gori, vraca se Šehić, Zukanović, Dzeko, Višća. Nam nas napušta, grcamo u dugovima, ne dobivamo licencu iduce god za evropu.
Valja li ova
Ulaze u grupnu fazu LŠ, mi ispadamo u prvom pretkolu od nekih iz Gibraltara. Sto godina se slavi, grad gori, vraca se Šehić, Zukanović, Dzeko, Višća. Nam nas napušta, grcamo u dugovima, ne dobivamo licencu iduce god za evropu.
Valja li ova

železničar RS !!!
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Ma **** ih,ne volim ja to. I mi donedavno nismo bili u nista boljoj situaciji,zato i ne volim toliko da im to guram u lice,al ipak imam jedno da kazem za krajSedrenikHz je napisao/la: ↑29 maj 2020, 18:42Željo će ove godine osvojiti titulu prvaka BiH, ovo ce se sve nastavit, a oni će imati skor 11-0-0.
Valja li ova![]()
Bit ce zeljo **** sampion ili
Plavo oko plakalo je

Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ne sjećam se da sam ti rekao da smiješ uzeti pauzuGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑29 maj 2020, 18:29Sve je vas ovo Mortem natjerao da pise znam ja to,ako cemo tako Morteme,ja cu fino Adukora vratiti u klub pa cemo viditi ko ce ici dalje!!!
MortemHz napolje!!!
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Jok eto ti ćeš biti proglašen.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑29 maj 2020, 18:16Ama ljudi dragi 100% se liga prekida. Danas sam dobio i potvrdu od ljudi koji su jos jaci nego oni iz saveza...E sad za prvaka se ne zna hoce li biti proglasen,ali za sad bi trebali biti proglaseni prvakom
- AlfredNobel
- Kontakt:
Da se ponovim opet kao prije 15-tak dana.. Ovo je najrealniji kompromis, ne može više fer od ovoga.AlfredNobel je napisao/la: ↑15 maj 2020, 16:53Treba samo organizovati penale i koja ekipa pobijedi, neka uzme titulu. Pritom, oni mogu staviti na gol i Erića i Kjosjevskog, dok mi isključivo Vladana, i to pod uslovom da mu se slomi jedna ruka prije samog početka izvođenja. Ovo je fer odluka, ako i to bude nedovoljno, možemo dodati i aneks kojim se definiše da se prije svakog penala koji mi izvodimo izrovi jedan busen.
Nek neko sastavi playlistu za puštati od grada do Vogošće, da lupaju basEvi.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
Šta će biti sa Premijer ligom?
Potvrđeno za ****: N/FS BiH dobio dopis iz Republike Srpske, šta dalje slijedi?
Nogometni/fudbalski savez Bosne i Hercegovine dobio je danas ono što je tražio od državnih institucija, napismeno odluku o mogućnosti igranja, odnosno nastavka Premijer lige BiH, saznaje naš portal.
Institucije Federacije BiH i Republike Srpske morale su napismeno dostaviti odluke, kako bi N/FS BiH sa njima mogao ići prema UEFA-i, ma kakva god odluka bila, a ona će po svemu sudeći biti prekid Premijer lige Bosne i Hercegovine.
U dopisu iz entitetskih vlasti, konkretno Ministarstva porodice, omladine i sporta Republike Srpske, ponovljen je raniji stav da se prije 1. jula na teritoriji Republike Srpske ne mogu održavati takmičenja i utakmice, čime je vjerovatno i stavljena tačka na priče o Premijer ligi Bosne i Hercegovine.
Podsjećamo, N/FS BiH je na Izvršnom odboru donio odluku da se Premijer liga BiH natavi 6/7. juna, a onda je tokom ove sedmice poručeno da bi i taj rok mogao biti pomjeren za 13. jun, ali da je to posljednji datum kada bi se Premijer liga BiH mogla nastaviti. S obzirom na to kakav je dopis stigao iz Ministarstva porodice, omladine i sporta, taj datum će po svemu sudeći ostati samo broj na papiru.
U naredna dva do tri dana očekuje se i održavanje Izvršnog odbora N/FS BiH, kako bi bila donesena konačna odluka o Premijer ligi BiH i kako bi se prema UEFA-i poslao zvaničan stav.
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
-
- Kontakt:
Damir Šovšić slobodan igrač.
Kharina
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
Eh sad da vidimo poštenje ovih medija sto su danima trubili da se liga nastavi, da li će sad ovakav pritisak pravit kada se liga prekine da Sarajevu se dodjeli titula jer to je najpostenije jer tabela govori sve
Ocekuj suprotno, ovi su Amawovci
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Fuj ako se liga ne nastavi
-
- Kontakt:

KULIRAJTE I PIJTE KOKOSOVO MLIJEKO, SELAMI VAS VAŠ DAIDŽO.

Zadnja izmjena: BordoArmy88, dana/u 29 maj 2020, 19:50, ukupno mijenjano 3 puta.
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, bhfanatic14, bordobijeli, Dave, ErosViverosViv, Fouzi1, jurisicduska, keli, mire971, Noke995, PAPE3, riki46, rimljanin90, Skojevska i 95 gostiju.