Bošnjački prvaci.
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: insider
Re: Chat
Pa milijarderi se rađali 90-ih, što ne bi sad 
Bošnjački prvaci.
Bošnjački prvaci.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Profiterstvo na tudjim mukama postoji odkad i svijet,to je svagdje tako ne samo kod nas
Samo sto je kod nas na vecem nivou zbog lose drzave
Samo sto je kod nas na vecem nivou zbog lose drzave
Ja bi svjetlo zvao mrakom da te nije @Tili....
- tuzlak1987
- Kontakt:
Osimee prebaci na BHT.
https://****/clanak/110821/tuzit-cu- ... era-hosica
depo
https://****/vijesti/crna-hronika/47 ... ta-presuda
avaz
I naravno ovaj efendija vise nije progovorio o tome. Toliko o slobodi govora efendija lol
Sto se tice Dzenana, mimo podrske ljudi sa Ilidze na protestima, ostatak grada je realno bolio qrc za taj slucaj. Ne znam sto uvlacite taj slucaj, kad je trebalo biti na protestu ili potpisati peticiju, haman nigdje nikog
depo
https://****/vijesti/crna-hronika/47 ... ta-presuda
avaz
I naravno ovaj efendija vise nije progovorio o tome. Toliko o slobodi govora efendija lol
Sto se tice Dzenana, mimo podrske ljudi sa Ilidze na protestima, ostatak grada je realno bolio qrc za taj slucaj. Ne znam sto uvlacite taj slucaj, kad je trebalo biti na protestu ili potpisati peticiju, haman nigdje nikog
Zadnja izmjena: Zabit, dana/u 29 maj 2020, 20:12, ukupno mijenjano 2 puta.
I jos Bake se oglasava bez imalo stida i srama kako je ovo udar na Bosnjački narod, ne bi li pridobio poene na patriotizam, udarim li mu Sebijinu pič.ku
Iz rukava ON svakoga dana izvuce nekog keca..
Bošnjačka "elita" bi se trebala zapitati zašto narodu više nije briga za nih. Značajne podrške javnosti nema ni kad iz glavne bošnjačke stranke kažu da je uhapšen premijer jer je Bošnjak i da se radi o pokušaju državnog udara. Narod se predao i odustao od pravedne države njihovom krivicom.
-
Bundesliga
- Kontakt:
Mislio sam da nema ogavnijeg Reisa od Cerica ali ga je Kavazovic za kratko vrijeme nadmasio.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Ovdje fali ključni faktor za mogućnost "državnog udara", a to je 'država'.
Zato svi pljuju na fb ovu tuziteljicu? Gledao sam je na fejsu i sasvim ok zena. Bas kako sam primjetio ono nase pljuvanje ta' ce ona ono.
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
Jedva čekam dženaze današnje političke "elite", ima samo da hodam od rake do rake i vičem "ne halalim mu" 
-
Bundesliga
- Kontakt:
Dabogda se raspali zeleni kerovi. Prije cu za HDZ glasat, mamu vam yebem.
I am not yet born; O hear me.
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Novalić mora ostati na slobodi.
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
Oni su opet privilegovani da su lišeni slobode na ovaj način, došli sami u zgradu na razgovor pa im rekli da još malo ostanu. Moglo je ovako, u 5 ujutro kod kuće
Sta se to desava, jel ko umro
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Zena od drzavnog tuzilastva napravila najslabije tuzilastvo u drzavi, a imamo tuzilastva na izvoz, u svakakvim vukojebinama. Podobna kretenusa.
Joj brate al ubise ovi islamofobi. Ono, nisam ni ja vjernik, ni blizu toga, ali pljuvati dzamiju i sve vjernike radi izjave Reisa je banalno. Ko klanja i ide u dzamiju ide radi sebe, isto ko sto si ti ateista za sebe, a ne da moras nametati svima taj agresivni stav.
-
bombaysaphire
- Kontakt:
Ma popišati se na svaku raku , i psovati ih mrtve yebem im sve mrtvo
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
Apsurdne rasprave. Što kae Penda sve bi ja to po kratkom postupku.Geerroo je napisao/la: ↑29 maj 2020, 20:26Joj brate al ubise ovi islamofobi. Ono, nisam ni ja vjernik, ni blizu toga, ali pljuvati dzamiju i sve vjernike radi izjave Reisa je banalno. Ko klanja i ide u dzamiju ide radi sebe, isto ko sto si ti ateista za sebe, a ne da moras nametati svima taj agresivni stav.